Güncellemeler
1 yıl
şu an bagırsaklarımda gırıldama sesi oluyor sürekli
Antibiyotik kullanıyorum üçüncü kulanışım ishal var ondan mı kaynaklı dokundu mu acaba birde birsey yapmadı şu an çok korkuyorum korktukça daha da kötü oluyorum :( reglmda yaklaştı ondan mı böyle kötü oluyorum?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Antibiyotik 12 saatte 1 kullanılır en az üst üste mi aldın yoksa
Sabah 11 akşam 10 buçuk gibi aldım
Evet bağırsak florasındaki yararlı bakterileri de öldürebildiği için normal
Çok mantıklı aferin
@selinnnselinnnnnn benzer bir durum başıma gelmişti yoğun antibiyotik kullanımı sonrası. Bir müddet prebiyotik beslenmiştim bağırsak florası normale dönsün diye
Evet işte bağırsak ve kadında genital flora çok özemlidir. Bozulması her türlü enfeksiyona kapı aralar. Ve evet antibiyotikler yararlı yararsız tüm bakterileri öldürür.
@selinnnselinnnnnn kesinlikle, kadındaki genital flora da aynı şekildeymiş evet bizimki o kadar elzem değil de sizdeki çok büyük koruyucu etki yapıyor. Prebiyotik beslenmeyi ara ara dahil etmek önemli gündelik hayata
Evet bagırsaklarım çok kötü şu an midemde bulanıyor
amoklavin Antibiyotikin ismi
Kullandım , ağır bir antibiyotik. Çok normal. Prebiyotik yoğurt al
Prebiotic verdi ama sabah içtim ondan sadece
Ben doğaldan yanayım
Bırakıcam galiba ilaçları yeni kullanmaya başlamıştım 3 defa sadece içtim antibiyotikten
Yo bırakma , takviyelerle destekle dediğim gibi doktorun verdiği prebiyotik + yoğurt şeklinde. Bol meyve sebze ye
Ağır geldi bana nefes darlığı da yapıyor mu acaba?
Abisi inşallah o tür antibiyotiklere alerjin yoktur ya...
Öyle olunca neler oluyor :(
Lütfen özelden konuşabilir miyiz
İshal oldun diye bu kadar stres yapman ilginç sakin ol günde 10 milyon kişi ishal oluyo
Bazı antibiyotikler ishal yapar kadınlarda vajinal mantarda olabiliyor
3. Derken aynı gün içinde mi yoksa gün olarak mı? Hangi antibiyotik ve ne için kullandın
Doktora danışmadan aldıysan antibiyotik alma
Dr verdi
Hmm sor bu yinede
Korkuyorum uyuyamıyorum :(
Korkmanı gerektirecek bir şey yok
Bilmiyorum ya kötü olursam diye panik atak hastasıyımda
amoklavin Antibiyotikin ismi
bir şey olmaz panik yaptığın için vücudun strese girdi sadece gözünü kapatıp uyumaya çalış
Bende uyuyacam iyi geceler
Kuvvetle muhtemel
Ne kadar sürede etkisi geçer :(
Kullanmayı bıraktığın zaman
Doktor yazmadıysa kullanma
Doktor yazdı gripim
Geçmiş olsun