Güncellemeler
1 yıl
sağlun arkşdaşlar teşekkür ederim sağoluunn flksadkfjsjfdsjfsj
3 gündür boğazım ağrıyo gözüm yaşarıyo balgam atamıyorum polat alemdar gibi 3 kere hapşırıyorum balgam asla çıkmıyo hep böyle şeffaf ince sıvı pastil al diyolar işe yarar mı hastaneye gidemem bayıltıp kapatırlar bi yere diye korkuyorum aferin içiyorum bi de bitki çayları falan başka ne yapabilirim lütfen yardım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
meyve tüketin bence
Zencefil çok işe yarar
Nane esanslı vazelin alırsanız boğaz çevrenize sürün oldukça nefes alışınızı rahatlatacaktır geçmiş olsun
Toz zencefil pekmez karıştır 1 kaşıt yut üzerine su içme
Vicks al kaynar su yap koy leğene at 2 parmak Vicks baharını çek kafayı da havlu ile kapat kaçmasın ilk dakika tıkar sonra arka deliğine kadar açar seni
Anfen sinüs rinse kit alabilirsin
Bal zencefil yap tatlı kaşığıyla ye kuzum bişeyin kalmaz
Bu derece kötü isen doktor gitmelisin ilaç kullanman lazım antibiyotik
yok gitmem pastil alıcam
Pastil fakan bu seviyede ise yaramaz kendini yıpratma git tedavi ol neden gitmiyon hem
ya başkalarına bulaştırır bu cidid bi şey diyip beni tutarlar falan gitmeme izin vermezler diye korkuyorum bebek katliamından sonra güvenim kalmadı kimseye
Tabo o nasıl iş sen istediğin zaman çıkabilirsin karismazlar
Evet haklısın omlay baya vahim bı durum du ama bu sebepten de tedaviden kaçılmaz
En azından sağlık ocağına git onlar tutamaz
Ufak bir kapa 2 tatlı kaşığı bal bir kaç damla limon ve az miktarda karabiber atıp karıştır günde üç beş defa yersen boğazın yumuşar
Çok geçmiş olsun gargara yap mucovit c efervasen tablet iç sekrosyon için
Bala karabiber dök ye
Pastili kullan rahatlatır seni
Bir şeyler söylerim ama yapabilir misin bilmiyorum
Bence senin bir şeyin yok
sal
Polatla kardes olmayasin safiye senmisin yoksa
polat alemdar detayı
Ben orada güldüm nsnsjsjx
Bal zencefil
Doktora git o zaman awk. karisi
o ağzını yırtarım senin velet