Sağlık Çivinin küflü olup olmadığını bilmiyorum nasıl anlarım? snaçkır0 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Buralarım az önce çividen dolayı çizildi çok yanıyor küflü mü göremedim karanlıktan nasıl anlarım bişey olur mu ya da Çivinin küflü olup olmadığını bilmiyorum nasıl anlarım? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. çok geçmiş olsun bence doktora git ne olur ne olmaz tetenoz olun 0 0 Yorumla
zil2tapoz Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Tetanoz aşısı lazım her ihtimale karşı 5 yıl koruyuculuğu var kafan rahat eder 1 3 Yorumla snaçkır0 1 yıl Bi buçuk sene öncesi olmuştım yine gerek var mı ki Yorumla zil2tapoz 1 yıl E-nabızdan kontrol et. Olmuşsan betadin ile temizle. Yorumla snaçkır0 1 yıl Tamam teşekkür ederim Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 431 cevap paylaştı. Acile git şakaya gelmez aşın var ki kontrol et ya da 1 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. bana cok pasli civi batti elime ayagima bir sey olmadi fakat bu sana ya da baskasina olmaz anlami tasimaz. he hicbir sey olmasa bile iz kalmamasi icin krem almalisin. 0 0 Yorumla
Dominictoretto27 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sansarla mi svistin bu nasıl çivi bir yerini çizer niye 3 yer git tetenoz yaptır yinede 0 1 Yorumla snaçkır0 1 yıl Çok komiksin bir daha olmasın lütfen Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yeşil kulotunu da görmedik demeyiz artık. Tetanoz olabilir bence acilde tetanoz aşısı ol 1 10 Yorumla snaçkır0 1 yıl Onu önemseyen kim ya bile bile atmadım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bir ara sana mesaj atmıştım 😃başta masum gibi görünüyordun Yorumla snaçkır0 1 yıl Tüh şimdi değil miyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gotunu paylasmişsin🙂 Yorumla snaçkır0 1 yıl Kanka orası olduğu için orayı paylaştım keşke ayağımı paylaşsaymışım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmiyorum güvenim kırıldı masumiyetine ahaha, doktora gozuk bence tetanoz ol kesin Yorumla snaçkır0 1 yıl Sen kimsin merak ettim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl boş ver, bende sapıklardanim.. Yorumla snaçkır0 1 yıl E sende masum değilmişsin belliki beni niye öyle gördüysen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Takılıyorum ya (((: kimse masum. degil de , ben gtumu paylaşmadım en azından ahaha Yorumla
Haybenonun Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Geçmiş olsun sen tetanoz aşısı yap ne olur ne olmaz 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Geçmiş olsun, çivinin üstünde beyaz ve kahverengi lekeler var mıydı? 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Betadinle temizle hemen, tetanoz aşın var mı kontrol ettir 0 0 Yorumla
senakya0 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Ay çok kötü olmuş kolonya falan varsa bari onunla temizle şimdilik 0 0 Yorumla
pizzatti Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Acile git derimde çiviyi nasıl görmedin 0 2 Yorumla snaçkır0 1 yıl Karanlıktı Yorumla pizzatti 1 yıl bu nası karanlıktır, acile git görüş Yorumla
Drtitslover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı. Tetanoz aşısı yaptirsan iyi olacak 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Sağlık konusunda 557 cevap paylaştı. Çok geçmiş olsun doktor git 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 2,3b cevap paylaştı. Paslı olabilie mi fener tut 0 0 Yorumla
sözümyokartık_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Küflü değil paslı biran önce tetanoz aşısı ol 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bence ihmal etmeden doktora git 0 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl kral naaptın 0 2 Yorumla snaçkır0 1 yıl Bende anlamadım ufak bir çizik sandım eve girince gördüm Yorumla ax2akrep 1 yıl geçmiş olsun kanka da nasıl oldu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
çok geçmiş olsun bence doktora git ne olur ne olmaz tetenoz olun
Tetanoz aşısı lazım her ihtimale karşı 5 yıl koruyuculuğu var kafan rahat eder
Bi buçuk sene öncesi olmuştım yine gerek var mı ki
E-nabızdan kontrol et. Olmuşsan betadin ile temizle.
Tamam teşekkür ederim
Acile git şakaya gelmez aşın var ki kontrol et ya da
bana cok pasli civi batti elime ayagima bir sey olmadi fakat bu sana ya da baskasina olmaz anlami tasimaz. he hicbir sey olmasa bile iz kalmamasi icin krem almalisin.
Sansarla mi svistin bu nasıl çivi bir yerini çizer niye 3 yer git tetenoz yaptır yinede
Çok komiksin bir daha olmasın lütfen
Yeşil kulotunu da görmedik demeyiz artık.
Tetanoz olabilir bence acilde tetanoz aşısı ol
Onu önemseyen kim ya bile bile atmadım
Bir ara sana mesaj atmıştım 😃başta masum gibi görünüyordun
Tüh şimdi değil miyim
Gotunu paylasmişsin🙂
Kanka orası olduğu için orayı paylaştım keşke ayağımı paylaşsaymışım
Bilmiyorum güvenim kırıldı masumiyetine ahaha, doktora gozuk bence tetanoz ol kesin
Sen kimsin merak ettim
boş ver, bende sapıklardanim..
E sende masum değilmişsin belliki beni niye öyle gördüysen
Takılıyorum ya (((: kimse masum. degil de , ben gtumu paylaşmadım en azından ahaha
Geçmiş olsun sen tetanoz aşısı yap ne olur ne olmaz
Geçmiş olsun, çivinin üstünde beyaz ve kahverengi lekeler var mıydı?
Betadinle temizle hemen, tetanoz aşın var mı kontrol ettir
Ay çok kötü olmuş kolonya falan varsa bari onunla temizle şimdilik
Acile git derimde çiviyi nasıl görmedin
Karanlıktı
bu nası karanlıktır, acile git görüş
Tetanoz aşısı yaptirsan iyi olacak
Tetanoz aşısı yaptır mutlaka
Nasil bir civiymis
geçmiş olsun fena olmuş
Ne kadar zaman oldu
Çok geçmiş olsun nasıl oldu bu
Çok geçmiş olsun doktor git