yalnızım duş aldım iki kez hâlâ 38 bilmem kaç elim ayağım yanıyor zor basıyorum ekrana hastaneden dsha hızlı bi çözüm var mı
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bence Ilık duş alınır ve bol su iç
Yüzünü kollarını ve ayaklarını soğuk su ile yıka.
Koltuk altı
Boyun
Diz altına soğuk ıslak bez koy
Isındıkça değiştir
bulantı icinde önerin var mı cidden cok kötüyüm. bezde koyuyorum duşda alıyorum hala ysnma var el ayakta
Turşu varsa ye. Mide bulantısını alıyor. Ama bulantının olması kötü zehirlendin mi noldu sana böyle
zehirlenmişim
Ilık duş alınır parasetamol yok mu evde parol yani
kutular var ilaçlar yok
Ş
Su iç bol bol
bulantım var bi yudum bile mahvediyor Şu an
Bol su iç. Alnına soğuk bez koy. Sık sık değiştir
degiştiriyorum çok gecmeden yine aynı
Bez koy ısındıkça değiştir soğuk duş artı yoğurt ve bol su lazım sıvı alman lazım doktora gitmeden de olmaz
sabaha karşı birini aradım geldi hastaneye gittim, zehirlenmişim. Bi tık iyiyim şu an teşekkür ederim
Yaa geçmiş olsun neden olmuş peki
Kusura bakmayın telefona bakmıyorum saatlerdir, görmedim. Canım anlık çekti diye kek yapmak istedim ilk defa yaptığım bi şey de değil ama sütün tarihi geçmiş yaparken de fark edemedim. İki dilim yedim üstüne de meyve suyu içtim falan ben ne bileyim böyle olacak..
Yaa kıyamam yalnız mı yaşıyorsun peki şu an sana bakıcak biri yok mu
Evet yalnız yaşıyorum. ailemden farklı şehirdeyim, arkadaş desen onların işi gücü var. hastaneye götüren arkadaşım müsaitti, akşam gelir hem durumuna bakarım hem sende kalırım konuşmak danışmak istediğim şeyler var seninde kafan dağılır dedi ama trafiğe takılmış 🙂 İlaçla idare ediyorum sabahtan beri bi uyuyup bi uzanıyorum ama dediğim gibi bi tık daha iyiyim. Teşekkür ederim, çok nazik ve düşüncelisin 🙏🏻
Anladım rica ederimm ateşin düştü mü tamamen
birkaç kez 37 ile 38..5 arasında gidip geliyor. şimdi 37.8 olarak ölçtüm 37 de sabit tutmaya çalışıyorum
İyi bari dikkat kendine bir şeyler de ye aç kalma
yiyeceğim bayağı sınırlandı doğrusu. Kraker ve azar azar ekmek yoğurt yedim bütün gün 🙂
Yaa kıyamam evet bir süre böyle dikkat et hafif yumuşak besinler ye
aynen öyle. Bi hata yaptım ceremesini çekiyorum işte bi daha kek yapan nolsun 😅
Yine yap ama dikkat et 🥹😅
yok tövbeliyim en iyisi kadın eline güvenmek 😅 6 yıldır mutfakla iç içeyim ister istemez ama yok benden olmazmış yemek tatlı yapan erkek modeli 😂
Ahahshsh tamam o zaman sen yapma
Hemen de ikna oldun. Özgüven patlaması yaşattın bana teşekkür ederim 😂
Ahaha asıl sen beni ikna ettin zehirlenmendense böyle kalman daha iyi 😅
Haklısın hshxdj şaka bi yana tekrardan teşekkür ederim merak edip sorduğun için. Çok naziksin. arkadaşım geldi, bu hâlde onun derdine çare bulmaya çalışıcam şimdi de 🥲
Rica ederimm onun nesi varr sen zaten hastasınn
Ben iyileşirim de onun manevi dertleri çok. Bayağıdır sıkıntılı durumda olduğu için reddedemedim o benim en zor zamanlarımda yanımda oluyor hep. Kalabalık bi grubum var ama şahsen bu arkadaşımla daha yakın hissediyorum diğerleri de kardeş gibi benim için ama bu çocuk başka.. maddi olsa hadi yine halledilir de, manevi dertler yoruyor insanı. Her yalnız kalışımızda anlatırken ağlamasına doğrusu bende dayanamıyorum artık bi çözüm bulmak gerekiyor
Nedir peki mesele özel değilse
hem kendi ailesi hem nişanlısının ailesi falan, biraz özel olduğu için net söyleyemiyorum ama ortada kalmış durumda işin özeti, ek olarak başka dertleri de var ufak görünüp dağ gibi olan. Uzun zamandır da bu durumda çok daraldı hâliyle. şükür ki nişanlısından yana sıkıntısı yok hani kız gerçekten çok anlayışlı naif biri ki çocuğun üstüne gitmiyor hep gönlünü hoş etmeye çalışıyor ama bazı şeyler var kendi içinde çözüp karar vermesi gereken. hani ben aylarca da konuşsam şimdi sabaha kadar da konuşsam o kendi içinde çözümlemedikçe elimden ne gelir..
Uyumuştum dün 🥹 peki ne konuda arada kaldı, kızdan yana sorun yoksa ailesi mi istemiyor
Önemli değil, iyi öğlenler dilerim : ) kızın ailesi herhangi bi kötü alışkanlığı huyu vs olmadığı halde ailesinden dolayı çocuğu istemiyor. söz nişan sırasında aralarında münasebet geçmişti onu yazamam maalesef. Kızla çocuk mutlu ailelere rağmen evlenmek istiyorlar ama sonuçta rızasız da gitmek istemiyorlar. Sırf aileler yüzünden arada kaldılar kısacası. Çocuk da ya kendi aileme rest çekicem ya onun ailesine öyle bi ya da iki tarafın rızası olmadan evlenicez diyor ama dediğim gibi rızasız evlenmek istemiyorlar ama. Bilmiyorum nolucak, aylardır darlıyorlar nişan atın diye falan fistan. normalde öyle ağlayan biri değil pek duygusal değildir dışarıdan bakınca ama bana anlatırken tutamıyor kendini hiç olmazsa gözü doluyor falan bende kötü oluyorum istemsizce. acayip acayip şeyler yani bırakın sevenler kavuşsun arkadaş.. gece bende kaldı da hâlâ uyuyor uyandıramadım ki tekrar konuşalım hâl çaresine bakalım
o değil de konu nerden nereye geldi 🙂
Evett nerelere geldik ama üzüldüm şimdi yani iki insan seviyor ve anladığım üzere maddi şeylerden dolayı nişan döneminde aileleri birbirlerine kırılıyorlar.. Ama dünya işi birbirini seven iki insan varken değmez onları ayırmaya yazık günah yani üzüldüm aile rızası da önemli tabi alamayınca içlerine sinmiyor haklılar ne denir ki İnşallah yoluna girer her şey.. Senin arkadaşına destek olman da çok güzel 🥹🙏🏻 bu arada sen nasıl oldun daha iyi misin
Maalesef. Maddi değil ya dediğim gibi nişan esnasında bi olay oldu ama yazamıyorum kusura bakmayın rica ediyorum. İki tarafta adım atmıyor alttan almıyor. Ev hazır çocuk önceden eve geçmişti evlenince hazır olsun diye. Ev eşyalar her şey hazır şu an ama sırf rıza almaya çalışıyorlar diye düğün tarihi ertelendi. Ben araya girip konuşurum iki tarafla da dedim, bende tanıyorum iki tarafı da. Daha önce ara bulucu olmaktan çekindim ortalık çok gergindi hani iyi kötü sonuç üstüme kalmasın diye falan ama artık yeter cidden. Sevip onca yolu da gelmişken nikah masasına oturamıyorlar resmen sırf aileler yüzünden. Hani bi evlilik olsa bi çocuk olsa iki tarafta yumuşayacak. İki taraf da gözünü kulağını kapamış resmen ama ağzım iyi laf yapar, araya girme vaktim geldi nolucaksa da olsun artık sorumluluk almaya hazırım. Daha önce de yapmıştım taraflara nasıl yaklaşacağımı da biliyorum. içim gidiyor yanında ya, gözü doluyor elini yüzünü yıkıyor yanıma geliyor daha yanıma gelirken gözü yine doluyor, 24 yaşındayım ben bu kadar seven ve can çekişen insanlar görmedim vallahi.
Teşekkür ederim sorduğun için, ilaç kullanıyorum ama hâlâ aynı hem dikkatli hem azar azar yiyebiliyorum hafif bulantılarım oluyor. Ateş kontrol altında, akşam ve gece yükseliyor biraz ama o gece ki gibi kontrolden çıkmıyor duşla bezle geçiştirmeye çalışıyorum
Yaaa İnşallah her şey düzelir ne diyim ki geç yazdım mesajını şimdi okuyorum son durumlar ne peki ve şu an nasılsın
Merhaba. Bildirimi gördüm ama bir iki paylaşım siliyordum yanlışlıkla bu sorunun bağlantısını da kopardığım için aktif hesabımdan dönemedim, önceden bu hesabı açmıştım da girmek ancak aklıma geldi, yanıtsız bırakmak istemedim.
Rahatsız olduğum için bugün harekete geçmedim ama arkadaşım da nişanlısı da fikri beğendikleri için az buçuk nefes aldılar diyebilirim. Bende durum aşağı yukarı aynı ama iyileşiyorum diyebilirim, sorduğun için teşekkür ederim.
Rica ederim iyi akşamlar
Sirkeli bez koy