Apseli olan bir dişim varmış ben de bu sabah öğrendim. Dün yediği bir şey biraz sert geldi ondan sonra gece hafif şişlik ve acı oldu geçer sabaha kadar diye düşündüm ama sabah çok daha berbat. Gözüm gözükmüyor bile. Şu an hastaneye de gidemem. Evde ne yapabilirim? Şişlik biraz insin ve ağrısı acısı azalsın istiyorum
Antibiyotiğe ihtiyacın var diş hastanelerinin acili olur hafta sonları , internetten çevredekilerin acili hakkında bilgi almaya çalış , zaten sadece ilaç yazacak , giy atkını git
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet bilgim var fakat acile gidebilecek pek zamanım yok çeşitli nedenlerden ötürü, çok teşekkür ederim
bence ne olur ne olmaz kontrole gitmelisin tedavi ya da çekim gerektirir, benim de kendiliğinden patladı fakat kanama çok durmuyor gibi leke halinde geliyor bir çözümün var mı sağlıklı bir şekilde temizleyebilmek adına
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Diş doktoruna git, sana bir İltihap kurutucu yazacak 1 hafta onu kullanacaksın, apse söndükten sonra o diş çekilecek yoksa apse yeniden tekrarlar.
tamamdır çok teşekkürler
Antibiyotiğe ihtiyacın var diş hastanelerinin acili olur hafta sonları , internetten çevredekilerin acili hakkında bilgi almaya çalış , zaten sadece ilaç yazacak , giy atkını git
Evet bilgim var fakat acile gidebilecek pek zamanım yok çeşitli nedenlerden ötürü, çok teşekkür ederim
Gargara falan yap tuzlu su veya ağız gargara sularıyla belki çözüm olur bilemedim
gargara deniyorum ama öyle büyük bir etkisi olamadı maalesef :( teşekkür ederiim
Mikrop kapmaması için augmentin kullanmalısın ağrı kesici olarakta dexforte işe yarar
Çok teşekkür ederim
Kafana göre ilaç kullanma diş doktoruna git ve muayene ol, hangi ilaç gerekliyse zaten sana o ilacı yazar.
Benim apsem hep oluyodu iğne batırdım
Aferin enfeksionu yaydin
@ya_lublu hayır geçti olmadı akıllım daha
İç organlar: Hak ettiysem eyvallah
bunun ciddi bir görüş olduğunu bile düşünmedim şahsen
Yaw bi gidin oğlum aĝrı çekiceğime bunu yaptım gayette iyiyim şu an
hiç sağlıklı bir şey değil ama, kontrole gittin mi daha sonrasında
Hayıt
R
ama gitmelisin bana da ilaç verdi ama en kısa sürede tedaviye çağırdı dikkat et o yüzden
Geçti zaten 2ay oldu
bence ne olur ne olmaz kontrole gitmelisin tedavi ya da çekim gerektirir, benim de kendiliğinden patladı fakat kanama çok durmuyor gibi leke halinde geliyor bir çözümün var mı sağlıklı bir şekilde temizleyebilmek adına
antibiyotik agrı kesici karanfil ciğnemek
çok teşekkürler
Nar suyu