Bende sürekli olarak hemen hemen her gün kalbim sıkışıyormuş gibi ağrı oluyor günde 2,3 kez oluyor. Kardiyoloji ye gittim kalbimde bir şey cikmadi ama bir senedir var. Benim düşüncem aşılar yüzünden çünkü 4 tane aşı oldum. Yaşım daha çok küçük. Bu durumda olan var mı çok korkuyorum artık. Önceden bu kadar değildi ama çok sık olmaya başladı bişey saplanircasina ağrı giriyor göğüs bölgeme. Bu durumu yaşayan var mı ve hangi bölüme gitmeliyim bunun için
Güncellemeler
1 yıl
LÜTFEN GÖREN VE BU DURUMU YASANLAR CEVAPLASİNLAR ONEMLİ BİR DURUM 😔
Panik atak bence. Bir şey çıkmamış. Olmayan şeyi düşünüyor beynin sanki. İçini ferah tut inan gecicektir. İmkanın varsa bir kaç seans destek alabilirsin.
Hayır bakın dediğim gibi geçen sene de bende vardı bu durum kardiyoloji ye gittim bi sorun yok ama dedi çok hafif ritim bozukluğu olabilir dedi. Bu sene daha fazla olmaya başladı. Uykumdan uyandiriyor beni ağrı. Dün yine gittim yine bişey çıkmadı ortapediye git dedi. Şimdi de iç hastaliklarina randevu aldım oraya gidicem
Yok anlıyorum fiziksel de vardır da, fazla düşünmeye başladıkça panik atak başlıyor. Mesela ben her sol koluma sol boynuma ağrı girince kalp krizi geçiriyorum sanıyorum ama hiç geçirmedim daha. Kendimi telkin etmeyi bi öğrensem geçecek de. Sende kendini telkin et, muhtemelen bir şey olmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kardiyolog bir sorun olsa görürdü. Tamamen psikolojik. Panik atağa dönmeden bence bu düşünceden uzaklaş.
Hayır psikolojik olsa anlarım nasıl psikolojik. Kalp krizi geçiriyorum saniylrum sürekli ağrı giriyor nasıl psikolojik olabilir ki şu an bile ağrıyor
Panik atak bence. Bir şey çıkmamış. Olmayan şeyi düşünüyor beynin sanki. İçini ferah tut inan gecicektir. İmkanın varsa bir kaç seans destek alabilirsin.
Şöyle bişey de var kalp ağrısı akciğerden veya mideden gelen bi rahatsızlık olabiliyormuş
O zaman görün istersen ilgili birimlere. geçmiş olsun inşallah sıkıntı bir şey yoktur. Ki bence yok.
Teşekkür ederim
Bende düzenli olarak var ancak benim kalp kapakçığında sorun olduğu için var.
Bu arada aşağıdaki arkadaş doğru söylüyor zamanla panik atak da yaşamaya başlarsın.
Bende panik atak yoktu son 2 senedir panik atak da başladı. Artık kalbim ağzımda geziyorum. Kafana takma fazla panik atağa bağlarsın.
Peki sorun olduğunu nasıl anladınız hangi bölüme gittiniz hastanede
Çocukluktan beri kalbim ağrırdı hep. Zamanla ağrılar artmaya başlayınca şüphelendim normal olmadığını anladım
Kardiyolojiye gittim.
Hayır bakın dediğim gibi geçen sene de bende vardı bu durum kardiyoloji ye gittim bi sorun yok ama dedi çok hafif ritim bozukluğu olabilir dedi. Bu sene daha fazla olmaya başladı. Uykumdan uyandiriyor beni ağrı. Dün yine gittim yine bişey çıkmadı ortapediye git dedi. Şimdi de iç hastaliklarina randevu aldım oraya gidicem
Psikolojik olsa böyle olmaz çünkü aşırı derecede oluyor sanki bişey saplanıyor göğsüme
Dokundugum zaman bile ağrı oluyor
Çok korkuyorum benim dusunvem aşıdan dolayı. Damar tıkanıklığı veya akciğerden gelen bisey
Yok anlıyorum fiziksel de vardır da, fazla düşünmeye başladıkça panik atak başlıyor.
Mesela ben her sol koluma sol boynuma ağrı girince kalp krizi geçiriyorum sanıyorum ama hiç geçirmedim daha. Kendimi telkin etmeyi bi öğrensem geçecek de.
Sende kendini telkin et, muhtemelen bir şey olmaz
Of inşallah teşekkür ederim 🙏
Rica ederim