Güncellemeler
1 yıl
Köprücük kemiğinde şişlik.
Sol köprücük kemiğimde sağa göre sişiklik var ama elleyince herhangi bir ağrı hiç yok dışardan bakıldığında da çok zor farkediliyor neden olabilir (doktora gideceğim o zamana kadar fikir sahibi olmak istiyorum)
Sol köprücük kemiğimde sağa göre sişiklik var ama elleyince herhangi bir ağrı hiç yok dışardan bakıldığında da çok zor farkediliyor neden olabilir (doktora gideceğim o zamana kadar fikir sahibi olmak istiyorum)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
doktora görün bence,, geçmiş olsun
Yok hatırlamıyorum benim bildiğim 4-5 aydır öyle eskiden piklemiyodum simdi kafam esti araştırmaya başladım
Tam olarak üstünde mi böyle eline geliyormu şişlik.
Tam üstünde dokununca böyle nasıl diyim sanki damar damar üstüne binmiş gibi bı hissiyatı var
Hmm anladım. bununla beraber kilo kaybınız, ateşini felan oluyormu
4-5 aydır var belki daha da fazla olabilir net bende bilmiyorum
Bir kulak burun boğaz doktoruna bir an önce gozukmenizde fayda var bence vakit kaybetmeyin hem aklınızda da kalmamış olur
Ateş yok hiç yaşamadım, kilo kaybıda hiç yaşamadım aksine bu aralar fazla yemekten kilo aldım vermeye çalışıyorum):
Hmm anladım ama yinede ihmal etmeyin kendinizi.
Agri sizi yoksa önemsizdir
Hayır bu çok yanlış bir tutum asıl agrısız şişliklerin bazıları çok önemli.
Uzun zamandır var yazmış
Benimde öyle uzun zamandır agirsiz şişlik vardı daha sonra da yorgunluk ve halsizlik ilerleyen zamanlarda ise ateş olmaya başladı. Bir gittim hastaneye kanser olduğumu öğrendim. umursamadigimiz şeyler bazen kötü sonlu olabiliyor.
Cok geçmiş olsun
Teşekkür ederim
@Anonim1309 nerede şişlik vardı
Köprücük kemigimin üstünde vardı. böyle ilk başlarda küçüktü belli olmuyordu pek ama sonra köprücük kemiğim ile boğazım arasındaki boşluğu doldurmak kadar büyüdü ve baya sert bir şekilde ele gelebilen bir şeye dönüştü.
@Anonim1309 sonra tanı vs. Ne kondu
Sonra evre 2 lenfoma tanısı aldım. ama bende ateş, gece terlemeleri, kilo kaybı olmuştu ama ateş öyle sürekli olmadı bir iki kere olup geçmişti.(Direkt olarak tanı almadım en başta biyopsi oldum, pet çekildim öyle tanısını aldım.)
@Anonim1309 tam şişlik nasıldı benim tam köprücük kemiğinde şişlik üstünde veya altında değil senin boğazdamiydi
Benim boğazımla köprücük kemiğimin arasındaydı. son zamanlarda artık köprücük kemiğim belli olmuyordu şişlikten
@Anonim1309 hangi taraftaydi acaba dokununca nasıl bı his veriyordu (çok soru sordum kusura bakma ):) )
Yok estağfurullah olur mu öyle şey. benim sol taraftaydi böyle dokunduğumda taşa dokunur gibi bir his veriyordu çok sertti.
@Anonim1309 hm anladım sizde ne zamandır vardı o şişlik ve kaçıncı ayda veya senede gittiniz kontrole
Ben bu senenin Mart ayında fark ettim daha önceden varmiydi bu dişilik bilmiyorum. iki ay enfeksiyon hastalıklarılarina gittim onlarda ne olduğunu anlamadılar tabi. sonra biyopsi oldum Mayıs ayında belli oldu tanım
*Şişlik*
@Anonim1309 Anladım çok teşekkür ederim şimdi tedavi mi oluyorsunuz yoksa bittimi iyilestinizmi
Rica ederim :) henüz daha tedavim bitmedi ama bitmesine yaklaştım diyelim.
@Anonim1309 anladım en kısa sürede sağlığına kavuşursun inşallah, şimdi ben KBB gitsem bakarlar mi ki çünkü köprücük kemiği şişmesi olduğu için ortapedi mi bakar acaba
Amin inşallah.:))) KBB ye gidin bence ya da genel cerrahda bakabilir bana ilk gittiğimde ikisinden birine gidebileceğim söylenmişti.
Darbeden kaynaklıdır ya da guatr belirtiside olabilir
geçmiş olsun bir darbe aldın mı?
Yok hatırlamıyorum benim bildiğim 4-5 aydır öyle eskiden piklemiyodum simdi kafam esti araştırmaya başladım
geçmiş olsun
Darbe almışsın kanka
Geçmiş olsun