26 yaşındayım. 11 yaşımdan beri gece uyansam bile yatağa işiyorum. Alarm kuruyorum tuvaletim gelmese bile kalkıp gidiyorum kendimi sıkıyorum yapmak için. Yatmaya yakın sıvı tüketimini de azalttım. Minirin Melt diye ilaç kullandım ama faydasını görmedim. Doktor aşırı aktif mesane var demişti 5 6 yıl önce sonra tekrar gittim idrar testi bile istemedi aynı ilacı verdi gönderdi onu da sigorta karşılamıyor diye alamadım. Sizce ne yapmalıyım? Genelde kışları ve stresli olduğum zamanlar daha çok bu sorunu yaşıyorum. Rüyalar da cabası.
Doğal bir çözüm öneriniz var mı?
Doğal bir çözüm öneriniz var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Araştırma hastanesine gitmelisin
Birinden duymustum idrar kacirmanin bazi nedenlerinden biri şekermis buna baktirabilirsin
Şekerim normal
Gecmis olsun
Olabilir
Ayaklarini ve belini usutme canım
Bazen hava çok sıcak olsa bile çözüm olmuyor antalya gibi bir yerin sıcağından bahsediyorum
Beline bi masaj ve cektirmede iyi gelir
Bnde benzer bir durum yaşıyorum. Bunun için bez kullancak kadar ilerledi idrar kaçırmalarım. Bir sürü ilaç bir sürü şey denedim olmadı.
Geçmiyorsa bez kullan. En azından trmizlikle uğraşmazsın sabah işe okula giderken.
Pekıı neden boleymıss ne dedı doktpr duzelöıcekmı
Aşırı aktif mesane var dedi sadece uzun süre önce sonra da yeniden muayene etmedi
Bıdaha muayene ol benve aksatmaa
Doktor ilgilenmiyor ki başka doktor bakacağım ona da randevu bulana kadar da olsa çözüm arıyorum
Bence en ıyı cozum doktorr yaa
Bende 27 yaşıma kadar yaptım
burada mısın
Sonra nasıl bitti
Bez koyuyor musun
Muayne olman lazkm