19 yasindayim 35 lik adam uytsurcu verdi ve Adama asiktim videolarını fotolarimi gizli kamerayla çekmiş bak1rel2igimi bozdu. Psikolji gıdık şu an. Kullanildim
İntihar hiçbir şeyi düzeltmez. Zamanı geri de getirmez. Bir hatayı daha büyük bir hata ile örtemezsin. Sakin ol ve sana bunu yapan kişiyi şikayet et. Kan tahili alıp muayene edecekler. Bunu yapan kişi rahat bi 20 sene ceza alır.
Bekaretim gitti cümlesi tecavuz etti anlamina mi geliyor da. Bekaretim gitti ama kendi isteğimle oldu asiktim duygularımı kullandı zaten mutlu olmadım hiç
19 yasindayim 35 lik adam uytsurcu verdi ve Adama asiktim videolarını fotolarimi gizli kamerayla çekmiş bak1rel2igimi bozdu. Psikolji gıdık şu an. Kullanildim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Geçmiş olsun, iyi misin?
Değilim hiç
Sorun nedir?
Eğer özel değilse 35 lik adamla ne işin vardı? Zorla mı götürdü seni gittiğin yere yoksa kendin mi gittin
Kendim. İntihara kalkıştım bugünde hastanedeyim şu an
İntihar hiçbir şeyi düzeltmez. Zamanı geri de getirmez. Bir hatayı daha büyük bir hata ile örtemezsin. Sakin ol ve sana bunu yapan kişiyi şikayet et. Kan tahili alıp muayene edecekler. Bunu yapan kişi rahat bi 20 sene ceza alır.
Para cezası alirmis sadece tecavuz etmedi..
Az önce bekaretim gitti yazdın. Polise de bu şekilde ifade verirsem işin zor
Bekaretim gitti cümlesi tecavuz etti anlamina mi geliyor da. Bekaretim gitti ama kendi isteğimle oldu asiktim duygularımı kullandı zaten mutlu olmadım hiç
Bekaretin tam olarak nasıl gitti acaba? Gerçekten şaşırtıcı konuşuyorsun
Anlatmak istersen dinlerim
Şikayetçi olmayı düşündün mü
Oldum.
Psikolojik destek almalısın
Sadece para cezası alacak ben ise ölene dek unutmayacağım bu yaşattıklarını
Bu ciddi bir suç para cezasından fazlasını alır
Tecavuz yok kendi isteğimle oldu? Fotolar ve videolardan haberim yoktu falan
İyi bi avukat bulursan işini çözer
Hapse sokabilir mi? Tecavuz yokki ama
Tecavüz olması şart değil uyuşturucu madde vermiş videolarını çekmiş özel hayatın gizliliğini ihlal var
Hapse girer mi cidden?
Girer tabi basit bi iş değil bu işini bilen avukat idama götürür
Sen avukat mısın nereden biliyorsun öyle olduğunu
Değilim ama biliyorum
Aynısını yaşayıp hapis yatmasını savlayan oldunu tanıdığın benzer bir durum
Sayılır onun gibi bir şey
Ekledim yaz lütfen
Bu kadar büyük ne yaşadın ki
Hiç sorma….
Tavsiye istiyorsan söylemen lazım
Karışık bir olay hiç mi anlamadın bee kızım kendinden kaç yaş büyük
Anladım ben malım intihara kalkıştım … şu an hastanedeyim kendimden nefret ettiğim mal olduğun için ölmek istedim.
Suç duyurusunda bulun canına kıyma
Sadece para cezası alacak ben ise ölene dek unutmayacağım bunları
Şiddet uyguladı mı
Hayır
İsteyerek mi yaptın adamla
Ne oldu ki
35lik adama niye guveniyosun sen
@crousel aşık oldum.
kusura bakma da baban yasinda nerdeyse abartmissin yani
Hayırdır inşallah noldu
Sakin olun neden böyle bir şey oldu
Adama asiktim o da bu duygulari kullandı ama aylardır beni çekiyormuş ben çok acı çektim..
Adamla nereden tanıştınız
Neden?
Mübarek niye 35 yaşındaki adamla sevgili oluyorsun
Sevgili bile olmadık.
Sakin olun ve abdest alıp iki rekat namaz kılın
Cevap vermessen yardımcı olamam
Ben senin için uğraşıyorum ama geç cevap veriyorsun
Sadece para cezası alacak ben ise ölene dek unutmayacağım bu yaşattıklarını
Özele gelirmisiniz lütfen
Neyse ben uyuyorum kardeşim sen bilirsin
Ocaga koy cözülür
ne oldu ki
bugün mü oldu bunlar
Bugün beni aylardır çektiğini öğrendim ve gösterdi şok oldum
tehdit mi etti
Edecekti evet etti aslında
ne istedi
Başka kızlar ama kafam gıdık ben ne yapacağım onu de lütfen hala hastanemden kaçıp kendimi öldürmeyi planlıyorum aciya katlanamıyorum şu an