12 Aralık kök dişim çekildi (şüpheli) parça parça çekti çekmek çekmemek arasında kaldı cekemezse başka dr yönlendirecekti.
Ağrıdan sislikten geberdim
Dün aynu hekime gittim
İltihaplı olmadığını söylüyor ama sisti yani hassasiyet ağrı vardı
Neyse
İki tane iğne yedim
Damagimi acti kanatti
Oydu kazidi birşeyler yaptı
Serum yap dedi asistana
Ağzima serum kablosu gibi birsey sokuldu disime yanı icine kanlar geldi
Dr. Ben sana söylediğim de burnundan nefes ver dedi bu işlem ne oluyor
İltihap vardı da sinüzit ağrısı yaptı mı diye kontril etti acaba
Geldiğimdsn beri burnum içi sızlıyor
Kulagum beynim ağrıyor kulağındada akinti gelmeye başladı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İçinde parça kalmış olabilir çene cerrahına gitmen lazımdı diş çekimi için Duzelme olmazsa çene cerrahına gitmen lazım Geçmiş olsun
Tesekur ederim peki bir şey olur mu ölmekten korkmuyorum ya kbb randevu bulamıyorum acil bisi yapmaz
Kulağımda akinti doluluk hissi şiddetli zonklayarak ağrı başladı korkuyorum
Çene cerrahı olan bir acile gitsen iyi olabilir
İstanbul da nerde var acaba ya bakıyorum şimdi
Okmeydanı acil gitsem ilgilenirmi sizce özel param yok :(
Göztepe de Süleyman Yalçında olabilir marmara Cerrahpaşa çapa da olabilir akıntı varsa iltihaplı olabilir Acile gitmeniz zaruri zaten
Okmeydanında diş hastanesinde acil olması lazım Durumunu anlat ilgilenirler her türlü
Belkide ihtihapli disimi çekti :(
Tesekur ederim
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Ağız Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi bu hastane dimi
Bana en yakın burası korkuyorum tek başına gidicem Göztepe çok uzak
Burası evet en kötü ihtimal Normal acile git çapanin ki Beyazıtta vezneciler de
Metro açık vezneciler duraginda insem bulurum sanırım
Acili var mı bilmiyorum
Sen normal acile git gerekirse sevk ederler
Cesaret edemedim bu saatte çıkmaya zaten sabah i beklicem
Film çekilmesi gerekebilir bence içerde parça kaldı sinüs iltihabı oldu antibiyotik alman gerekebilir Kulak buruncu anlar onu
Bende sinüs iltihabı dusundum çünkü Dr işlem de burnundan nefes ver dedi
Yakındaysan Cerrahpaşaya git nerde olduğunu bilmediğim için bişey demem zor
Ben deyince burnundan nefes ver dedi kontrol etti sanirim
Nasıl bir dr denk geldim ya başta çekmek çekmemek arasinda kalmisti çekti bir hafta sonra ağrı şişlik şikayeti ike geldim detayda yazdığım gibi işte şimdi de kulak ağrısı çekiyorum kahretsin
4. leventteyim
Ben çekim için çene cerrahına gidiyorum implant yaptırdım yine çene cerrahına
İlk muayene için genel dış alındığı icin almıştım
Mrhs öyle yazıyor çünkü
Arveles var elimde içsem mi acaba
Para almak için yapıyorlar halbuki sorunlu dişi çene cerrahı çeker ona göre tedavisi var Okmeydanı sana yakin orada diş sağlığı da var gerekli görürse acil oraya sevk eder
Arveles ağrı kesici işe yarar
Başta cekmek çekmemek arasinda kalmisti zaten beni korkuttu yapamazsa başka Dr yönlendirceginide soylemisti beni resmen deneme tahtası gibi kullandı
Okmeydanı acilde cene cerrahisi var mı acaba bulamadım bi gideyim. Bu Dr şikayet etmek istiyorum ya
Ben vazgeçip gitmek istedum ama randevu bulmak zordu bulamam korkusu ve zaten yönlendirecek düşüncesi ile kalkmadım
Çok basinizi agrittim:) k. bakmayin tesekur ederim
Büyük ihtimalle kırdı içerde de parça kalmıştır Bu diş işi berbat zaten çok geçmiş olsun Ağrı kesici al sen ama acile muhakkak görünmen lazım Ben de bugün gittim dişçiye zaten ağzım hala tuhaf
Estağfurullah çok geçmiş olsun durumunu bildirirsin ne olduğunu Ağrı kesici alıp uyumaya çalış
Okmeydanında kamu sağlığı diş hastanesi var yanında
Geçen hafta çekemedi bence çünkü parça parça çekti gücü yetmedi hatta istediği aletin olmadığını söyledi. Bu hafta da ağrı ve sislik ile gittim muhtemelen iltihab olusmustu sorduğumda Yok dedi ama hassasiyet var dokundugunda da açıyor sa iltihap olmuyor mu belli etmedi o bana bence. İki iğne vurduktan sonra bayagu oydu kazıdı birşeyler yaptı orada kökü Kalan dışı almaya çalıştığını dusunuyorum ve bence yine alamadı?
Kan pıhtısı için işlem yapacağı soyledu buda iltihap olan dişe yapikiyirdu dimi emin değilim
İslemden sonra basim dondu vücudun titredi kesinlikle şikayet edicem tesekur ederim sabahı bekliyorum bu saatte çıkmaya kirkuyirum
Geçmiş olsun sizede🌸
Çene cerrahı bakarsa o halleder Boşu boşuna eziyet etmişler sana
Tekrar çok geçmiş olsun Muhakkak acile gitmeniz lazım antibiyotik gerekli olabilir Durumdan haberdar edin bizi
Sekiz gibi Okmeydanı acil giderim muhtemelen
Tesekur ederim ilgilendiğiniz icin
7 de vardiya değişimi yapıyorlar Onlar ilgilenmezse diş acilde da şansını dene ama sevk ederler zaten Estağfurullah yardımım olduysa ne mutlu
Ama cunartesi yine de cene cerrahisi açık oluyir nu
Çok yardiminuz oldu konuşmak ta rahatlatıyor yatıyorum uyuyamıyorum zaten ağrıdan 😂 dışden ölen insanlar var bunun korkusu yaşıyorum bu sürü senaryo geliyor yatarken 😂
Nöbetçi vardır olmasa bile antibiyotik ağrı kesici verirler ağrınız sızıniz geçer Nöbetçi olur ama çene cerrahı
Allah razı olsun hakkinizi helal et vaktinizi bana harcadığınız için.
Helal olsun Sen yine de durumunu bildir bana Vaktim bol 😊
👌