Yutkunurken kulaklarım sanki sert bir cisme vurmuş gibi oluyor. Sonra başım dönüyor. Ne zaman geçer bu?

Önce grip oldum. Sonra hepsini atlattım kulaklarıma vurdu alerji habımı aksatmadan içtim. Şimdi de böyle oluyor. Tam olarak ne zaman geçer bu durumlar. Akşam da kalbime vurdu hala ağrıyor. Yeni yıla hasta girmek istemiyorum. Ayrıca hastaneye git demeyin. Yıllardır aynı problemden gittim bir Allah'ın kulu doktor mesleğini doğru düzgün icra etmedi. Yıllardır boş yere süründüm hastanelerde. Hiçbiri de alerji demedi, test yapmadı. Özele de gittim geçiştirdiler. Kızılaya bir doktora gittim. Ufacık bir muayene ile alerji dedi ilaç yazdı. Verdiği ilacı kullandım hayatımda ilk defa ama ilk defa gribi ayakta atlattım. Sadece şimdi kulağımda böyle yoğun bir ses çıkıyor yutkununca onun dışında duymada hiçbir problemim yok. Zarda hissediyorum sadece. Ağrı filan hiçbir şey yok yutkununca oluyor tek. Boğazımda ağrı da yok.

Yutkunurken kulaklarım sanki sert bir cisme vurmuş gibi oluyor. Sonra başım dönüyor. Ne zaman geçer bu?