Sağlık Kafamının içinden çıt sesi geliyor? melekkkendiinegel Takip Et Xper 2 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler1 yıl yürürken kafamın içinde çıt çıt diye sesler geliyor sebebi ne olabilir hiç başına gelen var mı Kafamının içinden çıt sesi geliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kemikler kütlüyor. 0 0 Yorumla
Berat_krc Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kizlar kesin la mesaj Bikdiirmleri geliyo 0 0 Yorumla
Yyagmurgamze Takip Et Xper 4 Yaş: 19 1 yıl Git doktora o zaman ben ne yapabilirim 0 11 Yorumla sinncap06 1 yıl Sakın ol raki😂 Yorumla Berat_krc 1 yıl Kiza düzgün yanit ver Yorumla Berat_krc 1 yıl Aman kizlar tövbe diyin sakin nöroloji bölümüne git diyo yaren Yorumla Yyagmurgamze 1 yıl Ne yapalım sende bu kadarcik görünce bend Ebu kadarcik kullandım yavru vatan Yorumla melekkkendiinegel 1 yıl benim yazdıgım soruya cevap veriyosun başka birine yazılan soruya atlamıyorum ben Yorumla Yyagmurgamze 1 yıl Begenmiyorsun oku gev o zaman Yorumla Yyagmurgamze 1 yıl Hem sen istediğin soruyu sorabiliyorsan bende istediğim soruyu cevaplayim Yorumla Yyagmurgamze 1 yıl Kes ya da rahatsız oluyorsa yorum yapma Yorumla Berat_krc 1 yıl La hala yorum yaziyorlar susun ayhhhh 🤣 Yorumla sinncap06 1 yıl Ooo kız kavgasi shgdhdje Yorumla melekkkendiinegel 1 yıl ya bi kes zaten yorumlarini okumak iseyen yok Yorumla
Askadami0707 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 475 cevap paylaştı. Kafamda tahta kırık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kemikler kütlüyor.
Kizlar kesin la mesaj Bikdiirmleri geliyo
Git doktora o zaman ben ne yapabilirim
Sakın ol raki😂
Kiza düzgün yanit ver
Aman kizlar tövbe diyin sakin nöroloji bölümüne git diyo yaren
Ne yapalım sende bu kadarcik görünce bend Ebu kadarcik kullandım yavru vatan
benim yazdıgım soruya cevap veriyosun başka birine yazılan soruya atlamıyorum ben
Begenmiyorsun oku gev o zaman
Hem sen istediğin soruyu sorabiliyorsan bende istediğim soruyu cevaplayim
Kes ya da rahatsız oluyorsa yorum yapma
La hala yorum yaziyorlar susun ayhhhh 🤣
Ooo kız kavgasi shgdhdje
ya bi kes zaten yorumlarini okumak iseyen yok
Kafamda tahta kırık
grip olmuşsundur
Soru ne
Benimde geliyor
Doktora git derim