Güncellemeler
1 yıl
karnim sisiyor kalcam ve karnimda buyume nedendir?
Güncellemeler
1 yıl
karnim kalcam sisiyor nedendir acaba?
Güncellemeler
1 yıl
karnim sisiyor kalcamda karnimda buyume nedendir?
karnim sisiyor kalcam ve karnimdaki buyume nedendir?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir travma sözlü ya da fiziksel bir tacize maruz kaldınız mı?
Ya da maruz kalan gördünüz mü?
Aldatma olayına şahit olma da olabilir?
evet
Kilonuzu bu olay tetikliyor olabilir. Peki kadın gibi hissetme doğuştan mı yoksa travmadan sonra mi gelisti
travmadan sonra
Peki travman ile alakalı olan kişi ile hala gorusuyor musunuz
hayir
Şahsınıza miydi? Ve uzmandan destek aldınız mu
evet sahsima idi yok destek almadim zira hayattan sogudum kimseyle konusmak istemedim yasamak bile istemedim agir depresyona girdim cok zor gunler gecirdim bir uzmana konusacak durumda degildim o kadar igrendim hayattan insanlardan sogudum
Şu an düzenli bir hayatınız var mi?
yok hayir duzenli bir hayatim oldugunu soyleyemem hic bir sey tat vermiyor zaten cok sorunlu biriyim yasadiklarim daha da kotu yapti
Çalışıyor musunuz? Düzenli bir işiniz var mi?
Yoksa eğer ilk önce onu halletmeniz gerekli
Sonra arkadaşlarınız var ise bir kişi olsa bile iletişimde Kalın arada da olsa muhabbet edin, dışarı cikin
duzenli bir isim yok hayir meslegim yok hic bir isten anlamam her turlu somuruye acik biriyim yani secenegim yok zira hayatimi surdurmek zorundayim
yok pek arkadasim yok bu durumda zor kimseye guvenemiyorum zaten insanlarin niyeti kotu
Öncelikle sağlıklı beslenme ile başlamalisiniz. Abur cubur yemeyi, gece geç saatlerde yemeyi birakmalisiniz
buradan konusmak sakincali olabilir sonucta ozel hayatim zira herkes okuyor
Kendinize acimayi yapamam edemem demeyide birakmalisiniz
Haklısınız
Özelden konusmuyorum. Kendime sözüm var.
Size dua edeceğim
oyle ama sorun cok daha ciddi saglikli beslenmeden ziyade sorun cok daha ciddi
yapamam edemem meselesi degil herseyden igrendim sogudum kimseye guvenim kalamdi kime yanassam benden faydalanmaya kalkti
zaten sorun cok ciddi * olarak ne oldugum belli de degil erkek desen degilim kiz desen degilim cok berbat bir durum garip durum
tam olarak yazacaktim
Bana erkek gibi geldiniz.
Siz nasıl hissediyorsunuz bilemem
gorunus oyle ama sorun cok daha buyuk kisirlik var ve tedavisi yok bedensel anormallikler var caresi yok o yuzden dedim ne kiz ne erkegim yani benim sonum hic iyi degil
yani erkegim sozde ama ise yaramayan bir erkek
bu durumda hayattan nasil zevk alayim ki hic bir sey yapmak gelmiyor icimden
Obez mi oldun yoksa. 🤔
Kilo ver geçer bu kadar basit
o kadar basit degil
Yoo azim et geçer
olmuyor iste gitmiyor kilolar
Ne yapıyorsun mesela? geçmesi için uğraşıyor musun hiç yoksa sürekli yiyip yatıp aynı göbeği çekip tekrar soruyor musun?
ugrasiyorum tabii ki ve az yiyorum
Bu ne ya 🤢