Kedi Tuyu kisti?

Ben sokak kedisi seviyorum her gun evimin camına geliyor mecburum sevmek istemediğimi söyleyince bir ton laf işitiyorum vicdansız falan neyse kediyi sevdiğim yerle hirkalarimin olduğu yer yakın (balkonu oda yaptık balkon küçük) o kapıya da askılık koyduk. Kedi de baya içeri doğru giriyor camın orada kalorifer var oralarda dolaşıyor hıc inmiyor. işte neyse ben severken bazen kapı kedinin olduğu yere yakın oluyor baya değmiyor kedi küçük olduğu için ama biraz daha büyük olsa değerdi. Hiç değmedi ama hirkalarim ona yaklaştığı için tüy olduğunu düşünüyorum eşim de geçerken o hirkalara değiyor bugün o halde yatağa yattı değiştirsem mi kist olurum diye korkuyorum bana göre yatak kedi tüyü oldu kist olunca akciğerde, yumurtalıklarda özellikle hormonlardan dolayı kilo verememe falan oluyor hayatım boyunca kilo vermekle uğraşırım diye korkuyorum

Güncellemeler
1 yıl
Ev yaşam olmuş yanlışıkla ilk defa kullandım özür dilerim
Kendimi aşırı takıntılı hissediyorum 2023 den beri seviyorum bu kediyi eskiden böyle değildim ve bir şey olmadı ama sanırım mental olarak iyi değilim ileride hastalıklarla uğraşırım özellikle kilo verme problemleri yazarım diye korkuyorum zayıf olmak benim için önemli isimden dolayı. Bir yanım deli gibi düşünüyorsun diyor diğer yanım önlemini al sonra pişman olursun diyor.
Kedi Tuyu kisti?