Kilo ne lanet bişe?

Bekarken manken gibiydim şimdi ise manda gibi beş yaşında kızım var doğumdu hormonlardı iyice metobolizmam yavaşladı bu kadar değişeceğimi bileydim evlenmezdim vücudumun dengesi alt üst oldu yağ oranım felaket çok bütün kan kadın doğum tahlillerimi yaptıracak artı evde koşu bandım var 50 kg yakın ağırlık set sipariş ettim yeme içme dikkat ediyorum suplament olarak cla+l kraitinin aldım sizce kas oranımı arttırıp yağ dan düşebilirmiyim şu lanet basen popom küçülür mü bıktım artık dalga geçilmekten bi türlü kiloyu verememekten beni zorlayacak bi iki yılımı alacak güzel bi vücut yapıp bu pislik yağlardan kurtulmam, bazen çok ağlıyorum sonrada kendine gel başaracaksin diyorum eşimin annesi zayıf manken gibi doğum yapmış kadınlar ama hiç kilosu yok manken gibi bi tek ben böyleyim kendime dikkat edip kendime iyilik yapmayı seviyorum sizce başarabilir miyim ağır yaşemlarda bile adamlar nasıl zayıflatıyor bi ben manda gibiyim inş buraya başarı hikayemi yazarım regl dönemi şişkinliği herşeyimiz sorun bıktım vücudumdan nefret ediyorum

Kilo ne lanet bişe?
Kilo ne lanet bişe?

Ağır yaşamlara keşke katılabilsem

Kilo ne lanet bişe?