Hani nasıl olsa psikiyatri bölümü yazıyor Ben gittim geçen gün ilaç yazabilirim istersen dedi hani bir teşhis koymuştur koymamıştır buna bir şey demiyorum illaki testi koymuştur.
Bana psikiyatri ile şey Konuştum işte evlenemiyorum ekonomik imkanlarım uygun değil En azından isteklerini ve arzularımı bastırmak istiyorum dedim O da hani antidepresan yazıp rahatlaşabilirsin dedi hani daha mutlu olursun hem de daha rahat hissedersin daha sonra farklı bir hocamızla görüştüm Doktor kendisi yani antidepresanlar Evet erkeklerde bu istek ve Arzuları düşürebiliyor Bunun için de kullanılıyor dedi ya ben açıkçası böyle bir isteğim var kadına olan Hani isteğim bayağı bir düşmesini istiyorum odaklanamadığımı düşünüyorum Kendimi başka bir işe yaşım gereği de hani artık benden evlilik falan geçtin diye düşünüyorum Sizce antidepresan yazdırsam mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Antidepresan kullanan ve intihar eden bazı insanlar olduğunu duymuştum. Bence ilaç kullanmak yerine Allah'a sığının, ondan yardım isteyin, namaz kılın dua edin.
İntiharı kaç defa düşündüm. Allah'a sığınırım elbette ama artık Allah bile yardım etmeyecek gibi geliyor. İntihar eden insanlar varmış. Yani benim bildiğim hani duyguları duyguları düşürüyorsun ya da azaltıyorsun veya hani körleştiriyorsun artık isteğin Arzu'nun bütün duygularım bittiği an yani öyle bir ilaç yani yazabilirim dedi doktor bana en azından hani şu anki süreci işte evlenene kadar atlatırsın ya da hiç evlenmezsin bunu ömür boyu kullanabilirsin dedi yani bilmiyorum iş yerine bir arkadaş var o da sürekli kullanıyor 12 yıldır kullanıyormuş ya bana da açık Yani konuştuk erkek erkeğe bir yerde konuştuk ya işte arkadaş dedi hiç Duygu hissetmiyorsun kendi dünyanda yaşıyorsun işte hani ölüme bekler gibisin çünkü hani o da aynı benim gibi ekonomik şartları düşük imkansızlıklardan gelmiş
Bu dünya imtihan dünyası ilk önce bunu kavrayın. Evlenemiyor olabilirsiniz ama belki nasibiniz bir kaç ay sonra karşınıza çıkar. Ya da bir yıl sonra karşınıza nasibiniz çıkar? Siz Allahı anın bir gün içiniz huzur ile dolar. Allahın sevgisi verdiği huzur ilaçtan daha ala. Allah bununla geçmiş etsin ve gönlünüze göre en hayırlısıni versin.
Yarın sabah namazımı kılıyorum cumalarıma gidiyorum Yalan yok ama artık ya Allah'tan Ne olur ben kestim artık ya bu saate kadar bittiğim Bu acıların karşılığını beni alamadım ya artık bu acılara istemiyorum.
Hani çıkıyorsun dışarıya bakıyorum Hani etrafım kız dolu Kimi Sevdi Kimisi bekar Kimisi sevdiği var kimisinin yok yani İstiyorsan tamam mı Ben evli kadını Hiçbir zaman kötü gözle bakmadım Ama bekar kadına yani Hasret çekiyorsun ya Allah bunu görüyor artık sinirim var Ben zina işlemek istemedim bu saate kadar Ama artık bu saatten sonra ben ya iş yerine git iyi 30 tane kadın var yani hepsini de gözüm yok ama illaki görüyorsun yani ya hani göz görüyor istiyorsun diyorsun ki bir kere de ben rahatlaşayım artık bir kadına koynunda diyorsun ya ondan sonra iyi yıllardır uğraşamazsın sonra diyorsun ki ben niye namaz kılıyorum ki diyorsun Niye ben Allah'a inanıyorum ki diyorsun Niye Allah niye diyorsun ya
Abla bazen Hani öyle öyle Hasret çekiyorum öyle isteğim geliyor ki öyle arzu ediyorum ki ya artık diyorum bu duyguları yaşamak istemiyorum Ben bir kadının işte İlla görüyorsun abla ya Yani görüyorsun Bunu anlatamıyorsun ha bekarsın O kadın da sen zaten kullanıyor bir şekilde yani istediği gibi kullanıyor yani kullanıyor ablam
Özlem var iş yerinde dul Yani ben biliyorum iki dudak arasında çıkacak bir kelime beni her şeyi yaptırıyor bana yani yani ona duydum hasreti o giymiş tarzını o yani vücut Hani şeyini unutamıyorum ve bundan sonra bana istediğini yaptırabiliyor Hani o güç elde tutabiliyor bilmiyorum Hani Ben böyle hissediyorum artık ve bunu başka kadınlarda da yapabiliyor
Bak kardeşim beni de seven yok evlenmedim ama dünyanın sonu değil bu. Bu şekilde düşünür sabretmezsen daha kötü bir duruma düşebilirsin. Sabır et nasibini ara çevrende bekar hanımlar varsa sorun sizinle evlenip evlenmeyeceğini. Yani evlenmedim Allah beni sevmiyor, neden namaz kılıyorum neden kulluk ediyorum demej yanlış. Allahın bildiği var de sabret. Allah gönlüne göre hayırlısını nasip etsin.
Abla sen üniversite bitirip borçları boş gezmedin Müslümanın Müslüman olan zulmü şu an hiçbir yerde yok ya Müslümanlıkta bir problem var ya benim dinimde problem var ya benim insanlarımda problem var ya da beni de bir problem var
Evlenememek problem değil ama ihtiyacını karşılamamak bir problem insan aç kaldığı zaman belirli bir saatten sonra Bedri bir günden insan aç kaldığı zaman belirli bir saatten sonra belirli bir günden sonra ölür Yani bu bir gerçek ha Allah öldürecekse ya öldürsün kurtulur kurtulalım ya da artık yaşamak Benim zoruma gidiyor ve Müslüman olduğum halde ben Müslüman olarak yaşayamıyorum Bunaldım artık abla hani bir kadının iki bacağı arasına girip uyumak değil yani konu burada ulaşamamak yaşayamamak zamanın geçmezse Allah imtihan ediyorsun ama imtihanında süresi var abla artık ya Allah ben imtihan ediyor neden Kadın istediği gibi ortada geziyor desem şimdi kadın hakları diyeceksin Vallahi niye o kadını Görmüyor da beni görüyor hani artık dinden çıktığımı düşünüyorum farkındayım ama yani ya Niye Abla bu yaşıyoruz biz bu şekilde
Mesela iş yerinde bir arkadaş var evli kadın Ben ona yenge diyorum bugün var ya bir üstünü giymiş Ya ben bakmadım vallahi billahi bakmadım ya Ya ben artık gözlerimi yere Eğdim Tamam yenge dedim.
Yanında bir tane mühendis çalışıyor ya ismi Sıla ya o kadar Güzel Giymiş ki çekici mini etek işte gerdanlar açık ya ben onu gördükten sonra akşam gelip namaz kıldığım zaman kılamıyorum abla ya Ya hani Bak ben o kadının olmak zorunda değilim Bakmak zorunda değilim ama bakıyorsun abla çekiyor tamam mı çekiyor seni ya hani çekiyor derken o kadın sana bir işte gelip de bir şey yaptığı yok Yanlış anlama ama gördüğün zaman illa yemekte görüyorsun bakıyorsun abla sabır ediyorum ama artık sabırlı bir mantığı olduğunu düşünmüyorum ben ya bu Duygulardan bu dürtlerden kurtulup artık kadına olan duygularım tamamen körlemek istiyorum
İslamda hiç kusur olur mu? Kusur kulda olur herkes nefis taşıyor. Nefise uyarsan yanlış yaparsın. Sen sabret nasibini ara.
Bakalim. Cevremde is arkadaşlarım dalga geçiyor. Anne baba öldü. Kardeşim var söyledim bulamadı. Gidiyor. Bilmiyorum artim
Dalga geçenlere kulak asmayın. Yaşamadan bilemezler.
MAŞALLAH hanımefendi ne güzel açıklamışsınız ağzınıza sağlık 😊
@Sabo0101 Teşekkür ederim.
Rica ederim
Yanlız değil yalnız
Eyvallah sağol
olmaz gibi
Nasıl yani