Yanliz ve evlenecek imkani olmayan erkek antidepresan ve ilaclarla destek alması gerekli ve mantikli mi? Nasıl olsa psikiyatri yaz?

Hani nasıl olsa psikiyatri bölümü yazıyor Ben gittim geçen gün ilaç yazabilirim istersen dedi hani bir teşhis koymuştur koymamıştır buna bir şey demiyorum illaki testi koymuştur.

Bana psikiyatri ile şey Konuştum işte evlenemiyorum ekonomik imkanlarım uygun değil En azından isteklerini ve arzularımı bastırmak istiyorum dedim O da hani antidepresan yazıp rahatlaşabilirsin dedi hani daha mutlu olursun hem de daha rahat hissedersin daha sonra farklı bir hocamızla görüştüm Doktor kendisi yani antidepresanlar Evet erkeklerde bu istek ve Arzuları düşürebiliyor Bunun için de kullanılıyor dedi ya ben açıkçası böyle bir isteğim var kadına olan Hani isteğim bayağı bir düşmesini istiyorum odaklanamadığımı düşünüyorum Kendimi başka bir işe yaşım gereği de hani artık benden evlilik falan geçtin diye düşünüyorum Sizce antidepresan yazdırsam mı?

Yanliz ve evlenecek imkani olmayan erkek antidepresan ve ilaclarla destek alması gerekli ve mantikli mi? Nasıl olsa psikiyatri yaz?