dişçi korkumu yenemiyorum. dişim ağrıyo diye gittiğimde klindan diye iğne yazıp gönderdiler. ilttahabı geçmeden iyi olmazmış. iğneyi vurunmadan ne yapabilirim
1 ay
dişçi korkumu yenemiyorum. dişim ağrıyo diye gittiğimde klindan diye iğne yazıp gönderdiler. ilttahabı geçmeden iyi olmazmış. iğneyi vurunmadan ne yapabilirim
Ceviz kabuğunu kaynatıp ılıyınca dişinizi o suyla fırcalayıp ardından diş ipiyle temizlemek diş taşlarını. Bu çok iyi geliyor, test edip onayladım. Çok geçmiş olsun. 🌼🎀
teşekkürler
Lafı olmaz. 💕
Cevap
13Cevap
Karanfil cigne. Karanfil suyu gargara vede agri kesici parasetamol
Off o iğne feci bir şey, kalçan bilediğin alev alıyor uyuşuyor gibi oluyor ayağa kalkamıyorsun ama zorla kaldırıyorlar ya.
yaptıramam korkuyorum zaten
hap kesmezmiş sözde
Korkularımı yenmeyi öğrenmelisin yoksa hayatın boyunca boşa canin yanar doktor ne dediyse o ama antibiyotikte verebilirdi iltap için ugne şart değil başka doktora git igneye cesaret edemezsen ama yapabilirsin bence
iğne çok kötüymüş
O zaman sana bende cook işe yarayan muhteşem tarifi vereyim
Ağrın icin bir tarif vereceğim ben dış ağrısından uyuyamadım evi yikiyordum bunu her ağrı olduğunda sabah akşam öğlen farketmez istediğin kadar koyabilirsin
Tarif: dağ kekigi alacaksın aktardan yapman gereken kaynayan bir bardak suyun içine 1 tatlı kaşığı kekigi koyacaksin 5 dk kaynağından sonra ilidiktan sonra onu ağrıyan yerlerine koyacaksin ve bekleyecek o orada kesecek mutlaka sürekli yap bak nasil gidiyor bütün ağrı
Iltabi alacak sürekli yap
tamam
Bizimkiler üzerine karanfil koyar uyuşsun diye veya siyah zeytin çekirdegiyle birlikte ısıtır bize uyusturur ağrısını alır derler
karanfil daha çok ağrıttı
beynime vuruyo
evet felaket
çekmedi zaten iğne yazdı ondan. yarın alabilşrim karanfil yağınu
Ağrı kesici olabilir belki
olmadı
ağrı kesici için.
içtim kesmedi
Sarımsak veya karanfil ağrıyı hafifletebilir
karanfil koydum daha çok zonkladı
Nar var sa suyunu sık tuz ekle ağzında kargara yap
yoksa
Yoksa sarımsak koy iltihaplı düşün üstünde beklet acıtır yapacak bir şey yok 10dakika beklesin
denicem
Tuzlu gargara hakkından gelir geçmiş olsun
teşekkür
Üstünde ağrı kesici erit yutma
denicem
sağol
Apranaks ford yut ve Yat uyu sabaha bir şey kalmaz
Apranax fort biraz kesiyor haberin olsun.
Doktorunu dinle uslu ol
Sirkeli veya tuzlu su iyi geliyormus
Dişlerini fırçala bol bol
Eczaneden diş spreyi al dondurucu anında keser
dişinol aldım geçmedi
o işe yaramaz eczane git diş spreyi de dondurucu
Ağrı kesici iç
kesmedi
Alkol var mı
yok
Ama antibiyotik kullanman lazim
iğne istemiyorum
Hap isteseydin
kesmezmiş sözde
Ozman doğru söylüyor kullanman lazim. kac tane yazdi
4 gün sabah akşam
Yaptir
antibiyotik kullanabilirsin ama doktor kontrolünde
Tuzlu veya karbonatli su ile gargara yap.
Karanfil
Ağrı kesici ama o iğne şart.
İgneni vur.
popom yemiyo
Dişine karanfil koy
Rakı iç en güzeli
Zeytin koy
Rakı iç