Sağlık & Diyet 1 ay Bu ilaç ne işe yarıyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Ne işe yarıyor uyku ilacımı yersem ne olur bana Bu ilaç ne işe yarıyor? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
m busegmss Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Sağlık & Diyet konusunda 306 cevap paylaştı. 15-20 dakika içinde mayıştırır uykuya geçişin kolaylaşır. Ölmezsin yani. 1 14 Yorumla Soran 1 ay Doktor tavsiyesi olmadan kulanmak sakıcalı olmaz mı Yorumla m busegmss 1 ay Hayır olmaz Yorumla Soran 1 ay Ya ölürsem Yorumla Soran 1 ay 😁😁 Yorumla Soran 1 ay Senden bilinir ona göre Yorumla Soran 1 ay Sen kulandın mı hiç Yorumla m busegmss 1 ay Ben direkt hormonunu kullanıyorum, ölmezsin 😬 Yorumla Soran 1 ay Nasıl kulanacam Yorumla Soran 1 ay Kapsüle mi yiğecem yoksa tozunu suya karıştırıp mı içicem Yorumla m busegmss 1 ay Suyla yutucaksın. Kapsülse 1 saat içinde gelir uykun. Ben emilen tarzda olanlardan sanmıştım. Yorumla Soran 1 ay Mesajların ss ini aldım ne olur ne olmaz (savcılık)( intihar) 😂😂🤣 Yorumla Soran 1 ay Neyse biraz fazla abartım korkma Yorumla m busegmss 1 ay Ahjsjsjs deli ya 😆 Yorumla GGwrRespectGG 1 ay Buse ne kadar çok takipcin olmuş Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Sağlık & Diyet konusunda 29,7b cevap paylaştı. takviye edici gıda.. uyku kalitesi arttırır 0 0 Yorumla
Nigrita Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 ay kedi otuna dönüşüyorsun bu gizli bir iksir kimseye gösterme kedilerin midesine girip beyin kontrol etme ozelligi var 1 1 Yorumla niktec 1 ay Okurken bi kahkaha attım ndndndn Yorumla
ela_ya Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Kediotu ne ayol 😀 0 1 Yorumla Soran 1 ay Bilmiyorum Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Sağlık & Diyet konusunda 1,7b cevap paylaştı. Basur ilacı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
15-20 dakika içinde mayıştırır uykuya geçişin kolaylaşır. Ölmezsin yani.
Doktor tavsiyesi olmadan kulanmak sakıcalı olmaz mı
Hayır olmaz
Ya ölürsem
😁😁
Senden bilinir ona göre
Sen kulandın mı hiç
Ben direkt hormonunu kullanıyorum, ölmezsin 😬
Nasıl kulanacam
Kapsüle mi yiğecem yoksa tozunu suya karıştırıp mı içicem
Suyla yutucaksın. Kapsülse 1 saat içinde gelir uykun. Ben emilen tarzda olanlardan sanmıştım.
Mesajların ss ini aldım ne olur ne olmaz (savcılık)( intihar) 😂😂🤣
Neyse biraz fazla abartım korkma
Ahjsjsjs deli ya 😆
Buse ne kadar çok takipcin olmuş
takviye edici gıda.. uyku kalitesi arttırır
kedi otuna dönüşüyorsun bu gizli bir iksir kimseye gösterme kedilerin midesine girip beyin kontrol etme ozelligi var
Okurken bi kahkaha attım ndndndn
Neden yiyecek baska bi sey yok mu evde?
Sakinleştirici sanırım
Kediotu ne ayol 😀
Bilmiyorum
Bilemiyorum ki ben de
Bilmiyorum ki
Ölme
Basur ilacı
Uyursun hahahahah