Güncellemeler
1 yıl
Hani direk hastaneye gitsem rendavu alamdim desem hastane verir mi rendavu alamiyorum acil gitmem lazım sanki hastaneden hiç memnun değilim İstanbul cerrahpaşa hastanesine olur mu sizce rendavu verirler mi direk gitsem
şu an gözlerim çok kötü halde hastalığına sadece üniversite hastanesine gitmem lazım ama rendavu hiç bir şekilde alamıyorum direk hastanesine gitsem rendavu verirler mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Randevu açılma saatleri var öyle alabilirsiniz aslında
Dolu hepsi dolu hastaneye direk gidip rendavu vermezler mi
Vermezler büyük şehirlerde yaşıyorsan. Demek istediğim randevu açıldığı saatte alırsan 16 gün sonraya alabilirsin randevunu
Pzt günü pamukkale hastanesi ne gidicem bakalım ne diyecekler 🥺 bu yaşta neler çekiyorum hastalığım ile offf
Geçmiş olsun neyiniz var? Eğer durumumuz acilse doktor odasına gidip söyleyin o bence sizi geri çevirmez bakar
Evet üveit hastasıyım zaten bayılıyorum üveit ( göz iltihabi ) ciddi bir hastalık şu an dokuz eylul hastanesinde bayılıyorum ama hiç memnun değilim mahvettiler gözümü bende yakın diye pamukkale hastanesi ne gidicem onların fikri nedir olmazsa İstanbula gidicem maddi durumumda yok denecek kadar az babam da öldü offfff yarı aç yarı tok hastan hastane gidicem 🥺
Hm çok üzüldüm çok geçmiş olsun eğer randevu vermezlerse dr odasına gidin o sizi geri cevirmez
Cerrahpaşa ya 3 gün önceden alabilirsin randevu bulamama gibi durumun olmaz
Saat tam 8 de 3 gün sonraki randevular açılıyor alabilirsiniz cerrahpasada
Aksam 8
Peki teşekkür ediyorum ama rendavular hel dolu diye gözüküyor
Tamam işte Şu an dolu gözükür aksam 8 i 1 gece falan gir cerrahpasanin sitesine yeni randevular açılmış olur
Eğer normal devletten alcaksan mhrs den sabah saat tam 10 da alabilirsin 16 gun sonraya öyle de geç olur
Teşekkür ediyorum devlet hastanesi gözüme bakmıyor ama yine de sağol hayırlı günler
Size de hayirli gunler. O zaman tek çare üniversite hastanesi
Evet ya engelli raporu vermiyorlar asker olmak istiyorum korkuyorum ya iyilesemezsem diye çünkü bu sanki hastane beni mahvetti 🥺 sizin bildiğiniz bir doktor falan var mı göz doktoru üniversite hastanesinden falan
Kotu dusunmeyin inşallah olmaz bisey göz doktoruna gitmedim bilmiyorum o yüzden kim iyi. Her üniversite hastanesini deneyin bence en son hangisinin tedavi seçeneği daha iyi olacağını düşünürseniz o hastaneden devam edersini
Maddi durumum yok denecek kadar az tren daha ucuz diye onla gidicem gece 1 :43 trenine binecek 03:54 denizliye varılamaz oradayım 7 ye kadar bekleyip minibüse binip öyle hastaneye gidicem yanlış anlamayın cidden dilenci değilim sadece söylüyorum sagligimda ısrarcı 18 yaşındaki bir gencim maalesef devlet yardım etmiyor...
Allah yardım etsin. Elimden gelseydi yardımcı olmak isterdim ama maalesef bende öğrenciyim 18 yaşımdayım maddi bi gelirim yok
Bende 18 yaşındayım düşünmen yeter knkam eksik olma üniversite okuyor musun neler yapıyorsun bu iktidar ile işimiz zor... hatta eğer babamız koç aile üyesinden değilse hepimizin ki zor maalesef bu iktidara denk geldik şansımız yok... Allah seninde yardımcın olsun knka. Hayırlı akşamlar
Ben okumaya çalışıyorum daha üniversiteye geçmedim. Size de Allah yardımcınız olsun çok geçmiş olsun İyi akşamlar
doğrudan giderseniz yüksek ihtimal vermezler ama denemekten başka çare yok gibi
Ama gözlerim cidden sıkıntılı acil gitmem lazım
Yani nasıl alabilirim rendavular dolu gidip vermezler diyorsun offffffffffff
orayi ara
Rendavu yok direk gitme vermezler mi