Kolay gelsin iyi nöbetler geçen hastanedeydim bende kan veriyordum hemşire tüpü taktı kan çok az geliyordu iğneyi habire sokup sokup çıkartıyor kan bulamıyo vücütta kanım kalmamış dedim 😂 meğersem tüpten miş değiştirdi baya tazzikli geldi hemşire olmakta zormuş kadın napıcağını şaşırdı ben söylemesem daha diğer kolu da parçalıyacak
Kan bulamıyor ne demek ya vücuttaki kanın %1'i azalsın direkt bayılırsın zaten hemşire ya staj görüyordur ya da yenidir. Böyle bir şeye denk gelirsen direkt başka bir hemşire doktor işte sağlık bu asla şakaya gelmez
Kız kardeşimden alışkınım o da sağlıkçı biran bende korktum noluyo diye de sonra onun sözleri aklıma geldi tüpten olabilir dedim stajyer olabilir hanımefendi evet gençti
Bizde gececiyiz de hastalık bizden uzak olsun her ne kadar ısıtıcısız ortamda buz gibi soğukta kamyon indirip terleyip bir anda donma moduna gecsekte :)
Miden kötü olduğu için lavaboya gitmekte zorlanıyorsan, önce rahatlamaya çalış. Midenin rahatlaması için biraz dinlenmek faydalı olabilir. Oturur pozisyonda derin derin nefes alarak vücudunu gevşet. Ayrıca, zencefil çayı veya nane çayı gibi mideyi yatıştıran iç Hormonal ilacını alman gerektiği için, miden biraz düzeldiğinde onu zamanında almak önemli. Eğer miden hala çok rahatsızsa, ilacı almak için biraz su içmen de iyi gelir. Ancak, eğer bulantı çok şiddetliyse ve rahatlayamıyorsan, ılık bir duş al
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Kan değerlerime baktirmak istiyorum. Dahiliyeye gidicem ama direkt kan değerlerime baktirmak istiyorum diyince doktor yapar mi? Ve tüm değerlere bakiliyor mu? Devlet hastanesine belli olmuyor o yuzden soruyorum. Saclarim asiri beyazlamaya basladi.
Apandisit ameliyatından 4 ay sonra böyle bir ağrı normal değil. Ameliyat yerinde iyileşmeyle ilgili bir sorun, enfeksiyon, yapışıklık ya da bağırsaklarla ilgili bir problem olabilir. Bu tür ağrıları ciddiye alıp bir doktora görünmekte fayda var. Özellikle ateş, mide bulantısı veya kusma gibi şikayetler de varsa, durum daha ciddi olabilir.
Mide ya da sindirim sistemi ile ilgili bir sorun yaşanıyor olabilir, örneğin mide asidinin fazla olması, gastrit, ülser ya da bağırsak problemleri gibi. Gece şiddetlenen ağrılar ve gaz, sindirim sistemindeki bir rahatsızlığın belirtisi olabilir. Ayrıca, yediğin şeylere dikkat etmek, ağır yemeklerden kaçınmak ve bir diyet uygulamalısın
Hastanelerden korkuyorum gitmek istemiyorum hiç ne hafifletir bu durumu bir haftadır böyleyim alt üst oldum gündüz hiç bir şey yok özellikle gece sadece gece
Abi bizim orada mutlu olan yok zaten 😂 ben de ilk girdigimde istifa etmek istedim dedim ne lanet yere düştüm ben doktor değilim hemsireyim ama bizde de müthiş mobbing vardı hemşire olduğuma bin pişman oldum ama doktorlar da mutlu değil bence 😅😂 istifa edsni var zaten biri gidip geri geldi 😅 daha doğrusu ikna etmişler jdjdjd birkaçı da istifa etmek istiyor hahaha