Nöbetçiyim bugün varsa hastalık ile ilgili sorularınız alırım
1 ay
Kolay gelsin iyi nöbetler geçen hastanedeydim bende kan veriyordum hemşire tüpü taktı kan çok az geliyordu iğneyi habire sokup sokup çıkartıyor kan bulamıyo vücütta kanım kalmamış dedim 😂 meğersem tüpten miş değiştirdi baya tazzikli geldi hemşire olmakta zormuş kadın napıcağını şaşırdı ben söylemesem daha diğer kolu da parçalıyacak
Cevap
38Cevap
Kolay gelsin daha yeni bir hastane macerası geçirdim zaten aman aman :(
8 senem gözümün önüne geldi. Anestezi teknikeri olarak çalıştığım yıllar. Ben hep gececiyim. Erken uyumayı sevmem. Geç uyur erken uyanırım.
Bizde gececiyiz de hastalık bizden uzak olsun her ne kadar ısıtıcısız ortamda buz gibi soğukta kamyon indirip terleyip bir anda donma moduna gecsekte :)
Çok fena midem. 2 saat sonra hormon ilacı içmem lazım. Lavabodan gelemiyorum. Ne yapsam sence? Bu saatte ailemi uyandırmak istemiyorum.
Gribim bu arada.
Miden kötü olduğu için lavaboya gitmekte zorlanıyorsan, önce rahatlamaya çalış. Midenin rahatlaması için biraz dinlenmek faydalı olabilir. Oturur pozisyonda derin derin nefes alarak vücudunu gevşet. Ayrıca, zencefil çayı veya nane çayı gibi mideyi yatıştıran iç
Hormonal ilacını alman gerektiği için, miden biraz düzeldiğinde onu zamanında almak önemli. Eğer miden hala çok rahatsızsa, ilacı almak için biraz su içmen de iyi gelir. Ancak, eğer bulantı çok şiddetliyse ve rahatlayamıyorsan, ılık bir duş al
Kan değerlerime baktirmak istiyorum. Dahiliyeye gidicem ama direkt kan değerlerime baktirmak istiyorum diyince doktor yapar mi? Ve tüm değerlere bakiliyor mu? Devlet hastanesine belli olmuyor o yuzden soruyorum. Saclarim asiri beyazlamaya basladi.
Sağlık ocağında bakıyorlar d vitamini hariç.
Hatirlamiyorum illaki bakilmistir
Biz hep gececiyiz, burada yokuz diye uyuyoruz sanmayın:d
Dizime bugün 2 tane iğne yapıldı ağrısı hala var ne zaman geçer?
Ayağımı basmam yasak
Peki hemşire hanım
apandist ameliyatı oldum 4 ay önce felaket bi ağrısı var bugün neden aceba yaa
Apandisit ameliyatından 4 ay sonra böyle bir ağrı normal değil. Ameliyat yerinde iyileşmeyle ilgili bir sorun, enfeksiyon, yapışıklık ya da bağırsaklarla ilgili bir problem olabilir. Bu tür ağrıları ciddiye alıp bir doktora görünmekte fayda var. Özellikle ateş, mide bulantısı veya kusma gibi şikayetler de varsa, durum daha ciddi olabilir.
Her gece uykuda inanılmaz mide ağrısı ve aşırı gaz artık dayanamıyorum ağrıdan duramıyorum
Mide ya da sindirim sistemi ile ilgili bir sorun yaşanıyor olabilir, örneğin mide asidinin fazla olması, gastrit, ülser ya da bağırsak problemleri gibi. Gece şiddetlenen ağrılar ve gaz, sindirim sistemindeki bir rahatsızlığın belirtisi olabilir. Ayrıca, yediğin şeylere dikkat etmek, ağır yemeklerden kaçınmak ve bir diyet uygulamalısın
Hastanelerden korkuyorum gitmek istemiyorum hiç ne hafifletir bu durumu bir haftadır böyleyim alt üst oldum gündüz hiç bir şey yok özellikle gece sadece gece
Sabah mutsuz uyaniyorum bacim. Neyim var?🎃
Bize gun aydi kolay gelsin
Hastane ortamı çok bunaltıcı geliyor, kolay gelsin
İşiniz çok zor gerçekten. Kolaylıklar diliyorum
Merhaba hep gececiyim ama farklı işim iyi çalışmalar
@GGƏĆƏ ben bir yere bağlı olarak çalışmıyorum kendi işim ve genelde geceleri daha iyi fırsatlar çıkıyor bu sebepten dolayı memnunum
Bende gececiyim
Hastalık var dün kan verdim hatta şu an e nabız dan sonuçlara bakıyorum özelden yazsam olur mu
Kolay gelsin bu blade kaç numara ghjgkb
Biz en fazla 1 numara kullanıyoruz 😂 bu gözüme büyük geldi şu an
Yenidogan 😅 0 00 ve 1 en fazla
Abi bizim orada mutlu olan yok zaten 😂 ben de ilk girdigimde istifa etmek istedim dedim ne lanet yere düştüm ben doktor değilim hemsireyim ama bizde de müthiş mobbing vardı hemşire olduğuma bin pişman oldum ama doktorlar da mutlu değil bence 😅😂 istifa edsni var zaten biri gidip geri geldi 😅 daha doğrusu ikna etmişler jdjdjd birkaçı da istifa etmek istiyor hahaha
Başka yerde yenidogan torpil yeri bizim orada kotu valla
Ay valla öyle çok haklisin
Laboratuvar mı hocam
Kolay gelsin işiniz zor
Kolay gelsin midemde ülser çıktı bunun için ne önerirsin ne yapmam gerekir yardımcı olur musun
Aynı işi yapıyoruz diyebilirim sana
Calisiom guvenlig görevlisi yik
Doktor musun hemşire mi
Kolay gelsin nasıl geçti
iyi nöbetler... doktormusun
evet hemsire. hastanede seks oluyor mu?
Değildim uykum bölündü
benim gecem değil. kolay gelsin
Diz ve basparmak kireclenmesi icin bisey oner😬
El basparmagi*
Bi uyku ilacı falan yaz yaz uyuyum ya
Bende sağlıkçıyım kolay gelsin