Sağlık & Diyet 1 ay Taş gibi iradeni yerle bir eden o lezzet nedir? Mandarinia Takip Et Master Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 İraden bir heykel gibi durur.Vız gelir tırıs gider çoğu şey... Ama taş gibi de olsan, yıkar geçer bir lezzet!Peki, nedir o seni ve iradeni puf diye uçuran? Taş gibi iradeni yerle bir eden o lezzet nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Suvenir Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Tatlılar. Özellikle de çikolata. 1 3 Yorumla Mandarinia 1 ay Ona ben de düşüyorum. Yorumla Suvenir 1 ay Teşekkür ederim Yorumla Mandarinia 1 ay Rica ederim Yorumla
Altinbasakk Takip Et Master Yaş: 41 , eic 100% 1 ay Mantı Su böreği İskender Künefe Makarna Sütlü tatlı Türk kahvesi 1 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% 1 ay Benim irademi zorlayan tek yiyecek biskrem ekstra onun haricinde zorlanmıyorum 1 0 Yorumla
serserigönül06 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Az önce tadında yağlı bir patlamış mısıra karşı koyamadığımı fark ettim 1 0 Yorumla
Asi_l Takip Et Xper 5 Yaş: 18 1 ay İnatçı biriyimdir bir karar verdim mi ne olursa olsun dönmem o karardan 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar