İki yudum su içsem bile dakikalar sonra tuvalete gitme ihtiyacım oluyor, günde 10 defa rahat gidiyorumdur artık su içmemeye başladım gerçekten o kadar ki bıktırdı yani. Böbreklerde mi bir şey var bilmiyorum sizin fikriniz var mı acaba sizde hiç oldu mu? Böbrekler için hastaneye gitmeli miyim? Hatta bazen saniyeler içinde oluyor hissediyorum yani.
Sizde oldu mu hiç, normal mi? İçilen Suyun dakika içerisinde idrara dünüşmesi biraz tuhaf değil mi?
Bildiğim kadarıyla suyu oturarak ve yavaş yavaş içmek gerekiyor Birden içildiği zaman direkt mesaneye gidiyor yavaş yavaş içildiğinde bütün organlar alması gereken şeyi alıyor ve bir süre sonra vücuttan atılıyor O yüzden suyu bir anda içmemek gerekiyor
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Oturarak içiyorum ve bazen yavaş bazen hızlı içiyorum ama bahsettiğim her gün her zaman oluyor
Evet bana da oluyor, her zaman çok su içerim aslında sağlıklı olan da bu ama bazen dediğin gibi içtikten sonra 1 dakika içinde bile tuvalete gitmem gerekiyor iki yudum içmiş olsam bile yaparken hiç iki yudum gibi değil şaşırıyorum. Böbreklerimizde bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama olur da doktora danışırsan falan bana da bilgi verir misin
1
10 Yorumla
Soran
1 yıl
Hah sonunda ya beni anlayan biri. Elbette gidersem söylerim.