Ortaokuldan beri gözlük kullanıyorum ve biraz gözlükten sıkıldım açıkçası. Kendimi gözlüksüz görmeyi de özledim.
Aileme de konuyu açacağım ama insanlar lens için pahalı diyorlar. Yakın zamanda kullanmaya başlayan veya fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı?
Aileme de konuyu açacağım ama insanlar lens için pahalı diyorlar. Yakın zamanda kullanmaya başlayan veya fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Astigmat varsa fiyatlar biraz daha artabiliyor ama
Ben 6 çift lensi 1000 e mi ne almıştım
Yani en fazla 1500-2000
Her gün takmıyorum bu yüzden daha 1. Çiftteyim 7 ay oldu titjfj
Hadi sen daha sık kullan 6 çift düzgün kullansan zedelemeden
Bence 1 yıl gider
Hoş onu 3 yıla çıkaracak insanlar var
İlk defa kullanacağım için kendime de güvenemiyorum açıkçası. Fiyat olarak da neden pahalı dediklerini anladım aslında. Bende miyop var 1.5.
Benim astigmatim tek gözde var ve derecesi düşük o yüzden lensim astigmatsiz
Gözlük numaram bir gözüm 2 diğeri 3
Yani takip çıkarma işi ilk zaman yalan yok çok zorlandım ama sonra hallediyorsun
Ben özellikle özel günlerde gözlüklü olmayı sevmediğim için aldım iyi ki de aldım kendimi daha güzel hissediyorum jfjfjf ama ben hep takmıyorum
Ben de kendimi biraz gözlüklü çirkin hissetmeye başladım. Eşarp da olduğu için gözlük biraz fazla geliyor artık bana. Bir de makyaj yapıyorum o kadar makyajım da belli olmuyor. O yüzden günlük kullanmak istiyordum ama o da yıllık 6 bine denk geliyor. Bizimkiler zaten lense karşı , fiyat da eklenirse ikna etmem zor olur gibi ☹️
Yani şimdi nasıl kullandığına bağlı tek çifti 2 ay kullansan arada bir gözlük taksan tek çifti 3 ay gider zarar vermeden temiz kullanırsan
6 çift 3 aydan 1,5 yıl yapar 1200 TL falan olur
Fiyatları değişiyor ama ortalama 1000-1500
Gözlük daha pahalıya geliyormuş o zaman
Fakat lensi 3 ay kullanabiliyorsun sonra tekrar para verip alıyorsun
Yıllık hesaplayınca pahalı oluyormuş cidden 🥲
Göz hassas hemen mikrop kapan yer olduğu için 1 çifti 1 aydan uzun süre kullanmaman gerekiyor pahalı oluyor ama görüntü açısından daha güzel bence
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!