😂😂 boş ver Eda kiloma da olmasa bile bazılarına çok yakışıyor sana da yakışıyor merak etme vallahi ben de bu midemle ne yapacağımı bilmiyorum sanki beni doğururken yesin yesin doymasın diye dua etmişler yiyorum yiyorum doymuyorum ama Allah'tan kilo almıyorum böyle bir avantajım var😂
Oyy ya🥹 Ahahaha benimle yakın otursan yandın demek😂 Hadi Edoş bugünde kaçamak hadi bugünde bunu yiyelimlerle geçerdi😂😂 Diyet bozduran düşman arkadaş ilan edebilirdin beni yüksek ihtimal😝😝😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Aslında önceden 0 beden modaydı şimdi kalmadi parasi olan silikon popo yaptırıyor şişirilmiş basen yaptırıyor kilo moda olmuş
😂😂 boş ver Eda kiloma da olmasa bile bazılarına çok yakışıyor sana da yakışıyor merak etme vallahi ben de bu midemle ne yapacağımı bilmiyorum sanki beni doğururken yesin yesin doymasın diye dua etmişler yiyorum yiyorum doymuyorum ama Allah'tan kilo almıyorum böyle bir avantajım var😂
😂 Kilo almıyorsan ne güzel. Iyy hiç sevmem öyle insanları 🤪 ama seni seviyorum 🤣🌸
Teşekürler bilmukabele 🦋🦋😅😅😅 anlıyorum seni bende minyonum diye uzun insan sevmiyorum normaldir 😅
Olur da her zaman olduğu gibi o günde ben kesin zayıf olurum 😑
Yok be sen tombik kal cadı sana böylesi daha çok yakışıyor 👌 ayrıca Türk kadını biraz etli butlu olur kasnak olmaya gerek yok.
😂🙏🏻
Ye iç gitsin canım zaten fıstık gibisin. Kilon güzel eziyet etme kendine🥹🩷
😅🥰 Yemeye içmeye daha fazla devam edersem halim kötü jdjdj
Ufak ufak kısıtlarsın olsun. Tek seferde bedenin yorgun düşmesin sevdiğin şeylerden birden uzaklaşarak🌸
Evet ufak ufak yapmaya çalışıyorum zaten 😄 biraz zor oluyor ama
Oyy ya🥹
Ahahaha benimle yakın otursan yandın demek😂
Hadi Edoş bugünde kaçamak hadi bugünde bunu yiyelimlerle geçerdi😂😂
Diyet bozduran düşman arkadaş ilan edebilirdin beni yüksek ihtimal😝😝😅
😂 Hem güzel hem kötü 😀🤭 severim yemeyi ve beni yemeye teşvik edeni ama zararı var 🤣
Kafa dengi oluyor yani öyle biri o konuda 😆☺️
Ahahaha evet ya iyi yemek ve alışveriş arkadaşı benim için en kıymetli arkadaş kişisi olur. Damak zevkleri uyuyorsa özellikle🥰🥰
Evet benim için de öyle, hele alışveriş 🤭😅🥰 bir de kahve seven arkadaş da çok iyi oluyor :d
Aaa o da var elbet fal da sallayabilir kabul gerçek olmasa bile seviyorum.😅😅
🥰🥰
😂 Fal gerekmez de böyle dışarda kahve içmek istemeyen, sadece yemek yiyen ark pek iyi olmuyo 🙄😀 sıkıcı geliyo bana
Alışverişle double arkadaşlara🩷🥰🥰😄
🥳🥳🥰😍❤️☺️🛍️
Artık öyle mankenler bile var diye biliyorum
Var zaten büyük beden mankenleri
Senide öyle yapalım
Rihanna moda yaptı. Herkesi balıketli yaptı kendisi verdi sonra 😀
Sinsirella ya sjsjsj
Oyuna gelmeyiverin canım sizde 😀
Ben oyuna bilerek gelmiyom, istemeden oluyo 🤣🤣
İstemeyerek mi gömüyorsun tatlıları 😅
Hıı 🙄 ağzıma giriyorlar kendileri :ddddd
Afiyet olsun 😀
🤣
Moda olduğu için herkes sıfır beden, kilo moda olsa herkes şişko olur, hem bence şişman insanlar daha tatlı
Olmaz ya. Bende vermeye çalışıyorum. Nefes nefese kalıyorum bazen.
Taş gibi hatunsun nerde kilo hani? O yanaklar siz kadinlari çok çekici hapiyor siz farkinda değilsiniz.
Teşekkür ederim 👠
Sanmıyorum ama sana kötü durmuyor, auran ateşli zaten, daha da ateş katıyor kıvrımlar, yumuşak ten
Kilo zaten moda sen her zaman güzelsin ❤️
💖
Balıketli zaten moda değilmi
O erkeklerin bizi avutması ya 🤣
Ben gayet ciddiyim balıketli olması daha iyi :D
😄😇
Eda senin için sihirli değnek siparişi vercem 🤣
Çok iyi olurdu :d
Olmasın lütfen, yeniden kilo alamam 🤪🤪
Eskiden balık etlilik modaymış belki olur
Çok tatlı resim😘
Görseldeki gibi olma aman diyim dikkat et 😂🫢
Yok senin kilonun fazla olmasına inanmam.
Bana göre ideal kilo bi kadında 10 kilo boyundan fazla olmasıdır örneğin boyu 160 ise kilosu 70 olmalı boyu 165 ise kilo 75 olmalı
Konuda alakasız ben nasıl kilo alırım
Bol bol cici bebe ye
Sade mi yoksa sütle bişeyler edip mi yiyin
ben kilo alamiyorum onu napacaz o zaman
Olmasın bence ya🙄
Olmaz
Olsa iyi olur dhdh
olabilir
Olmaz hayır
Evet olur.
Olmazz
zayıflamakta ne var ya :)
😠
Benimde kilo alma problemim var. Ama kendimle barışığım. Yani zayıf olsam nolacak
Göbüşüne selam olsun
bekle sen ablam :D
Kac kilosunki
Evet kesinlikle
Hayir