Ben pozitif değilim, sadece merak ettim acaba pozitif olanlarda nasıl belirtiler verdi nasıl anladınız
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İçinde bir kurt var sanırım
Son ilişkimde adam yalancı çıktı, ve bir ay ayrı kaldık biriyle bişey yaşamış vajinamda yanma var ama bu basit bişey, bel soğukluğu gibi bişey galiba. Hiv değil eminim. Çünkü onun belirtileri farklı. Ama yinede teste gidicem. Sadece çok korkuyorum. Bu adam kimlerle yattı ya biseyi varsa 6-7 ilişki yaşadık geçmiş mıdır? Hiv varsa bile 1000/1 bulaşıyor diye biliyorum
Evham yaptım...
Haklısın evham yapman normal en kısa sürede test yaptırmalısın ayrıca haddim değil ama korunmadan ilişkiye girmek büyük cesaret bu devirde bel soğukluğu erkekler gibi mi oluyor siz kadınlarda o nu bilmiyorum ama ihmal etme bence
Gidicem doktora sözüne inandım güya evlilikte bir kişiyle yaşamıştı. Boşandı da kendisi. şaka gibi ya
İşte antibiyotik ile geçiyormuş bel soğukluğu da hiv olmasın kafi şükür sebebi
Evet gerçekten şaka gibi kimseye güven yok bu devirde dikkatli olmak lazım
Evet bel soğukluğu geçer diğeri çıkmasında bir daha prezervatifsiz asla kabul etme
Hiv yoktur değil mi ya 6-7 seks ile de geçmez herhalde varsa bile. 1000-1 ihtimal bulaşırmis birde 40.000 kişide var. İstanbul nüfusu sadece 13 milyon 400 bin, yani bu hivliyimi buldu seks yaptı... Yapmamıştır herhalde gerçekten insan psikolojik hasta olur böyle korkularla. En kısa zamanda test vercem. Bida evlenene kadar yapmicam hatta mümkünse en kısa zamanda evlencem bu iğrenç devirde flört ilişki yapıp yapıp bitirmek gerçekten istediğim en son sey
Yani düşük ihtimal ama olmayacak anlamında değil tabii ki de sen yinede ihmal etme test yaptır yani evlenene kadar yapma diyeceğim ama tadını almışsın ne kadar dayanabilirsin ki yaş kaç bilmiyorum ama evlilik te sadece seks için yapılmaz sonuçta
Sadece seks için yapmam kı, hiçbir ilişkimide sadece seks için yapmadım sevdim ama onların hiçbirisi adam çıkmadı
Düşük ihtimal ama değil mi.. ya çok endişe yapar oldum bir kişide ne kadar büyük bir olasılık olurki..
Bence kafana takma bu kadar dediğin gibi çok düşük bir ihtimal belki mantar olmuş tur enfeksiyon dur
Evet o kısım zaten hivle alakalı değil.. hiv bazen belli etmiyor.. test vercem yinede ama içimi rahat tutcam o kadar da çıkmaz, bu arada teşekkür ederim yorumların için 🙏🏻 biriyle konuşmak iyi geliyor
Rica ederimm, umarım herhangi bir problem çıkmaz hayatına kaldığın yerden kafan rahat devam edersin. Evet birileri ile konuşmak paylaşmak iyi geliyor insana 😊
Teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim ☺️
Çok ilişkiye giren farklı kişilerde görülür
Vwrmez
bizde yok
Yok çok şükür