Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar olfrex aşırı ağız kuruluğu ve yutkunma zorluğu yaptı normal midir?
Takıntı kaygı depresyon gibi şikayetlerim selectra 20 mg antidepresan uykusuzluk için 2.5 mg olfrex yazdı doktor ıntten bakınca ağır bir ilaç olduğunu gördüm ama dozu az kulanan var mı acaba?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhabalar Beyefendi
Öncelikle geçmiş olsun 🍀
Bu ilaçlar genellikle uzman arkadaşlar tarafından size uygun dozda verilmektedir.
Bu ilaçları internet üzerinden araştırdığınız zaman sizlerin psikolojik olarak zorluk durumu meydana getirebilir. Bu yüzden araştırma yapmanıza gerek yoktur.
İlaçların kullanım talimatlarına dikkat ederseniz hiçbir problem olmaz
Tekrardan geçmiş olsun 🍀
Dostum ilaçları internetten araştırma. Kendini kötü hissetmene neden olur. Doktora güven, verdiği tedaviyi devam ettir. Bir süre sonra her şey normal bir şekilde ilerliyecek hayatında.
Aynen öyle yapıyor valla teşekkür ederim
Rica ederim. Kendimden biliyorum kötü hissettiriyor arastirinca
Aşırı eşeliyoruz
200 mg selectra birkaç sene kullandım bana hafifti bir halta da yaramıyor ortalama 3 4 ayda vücut doza alışıyor ilk başlarda mükemmelsin ama
Ne için kuilaniyordun sen ve nasıl bıraktın
Özel sebeplerim var, Dr la konu üstün sürekli doz mu aratacak dedim evet dedi ben yine aynıyım dedim yapacak bir şey yok ilaç iyi etmez destek verir dedi bende bırakmak istiyorum dedim aşamalı bıraktım artık almıyorum
Anladım zaten doktorun dediği doğru herkes bunu söylüyor sadece sakinleştirir biraz seni iş yine sende bitiyor terapide alabiliyorsan daha iyi oluyor. 3 4 ay kadar iyi miydin nasıl etkileri vardı birde bıraktıktan sonra nasılsın?
Az uyku ve iştah açma oldu kilo aldım herkeste etki farkli knk cinsel düşüklük oluyor bu sıkıntı değil çünkü ilişki yapmıyorum ben. O süre zarfında süpersin afedersin anana sovseler sesin çıkmaz o derece yani. Mal oluyosun. Doza alışınca eskiye döndüm bırakınca da aynıyım boş yere içtim en azından subay falan olurdum.
Anladım çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için
Geçmiş olsun knkm
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!