Sağlık Ella 638 lira olmuş, çok pahalı değil mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bugün eczaneye gidince şok oldum resmen Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar cinsel birleşme olmadı vajina yakınına boşalma da olmadı sadece sürtünme hepsi bu biz sadece işimizi garantiye almak istedik Ella 638 lira olmuş, çok pahalı değil mi? Cevapla Pahalı Soruları Şok Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Berat_krc Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aha simdi ayvayi yediniz hadi bakalim korunmadan yapin ne oluyo sonunuz sofhakdhdh 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka Yorumla Berat_krc 1 yıl Yapmayin oglum su naneyi tutun kendinizi bi ellaya bellaya muhtac olmayin oynattirmayin kendinizle Yorumla
KisacaHido Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Onun yerine condom veya geldiği zaman oral ile devam edin 0 0 Yorumla
Maaniac Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kimle alt ediyorsan o qlssin. Bnle mutlu edeni ellesiz birakmiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl her güzel şeyin bi bedeli var be kanka... zevkten uçacaksan bu parayıda vercen 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Sağlık konusunda 2,5b cevap paylaştı. İlişki yaşama kullanmaya gerek kalmaz para cebinde kalır 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Okey 250 lira Allah’ın naylonu 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Aha simdi ayvayi yediniz hadi bakalim korunmadan yapin ne oluyo sonunuz sofhakdhdh
Ne alaka
Yapmayin oglum su naneyi tutun kendinizi bi ellaya bellaya muhtac olmayin oynattirmayin kendinizle
Onun yerine condom veya geldiği zaman oral ile devam edin
Kimle alt ediyorsan o qlssin. Bnle mutlu edeni ellesiz birakmiyorum
her güzel şeyin bi bedeli var be kanka... zevkten uçacaksan bu parayıda vercen
İlişki yaşama kullanmaya gerek kalmaz para cebinde kalır
Okey 250 lira Allah’ın naylonu 😂
Sürtünme için bilene ella vay be
Prezervatif kullanim
Ella ella
Ben alıyım sana , hangi hayvan para ödetiyor
İbaj at verim
Derdinizi...