İnsanlarda cidden problem var. İskelet olmayı normalleştirmeyin. 160 boya ideal kilo 50 diyorlar şaka gibi aşırı zayıf İnanmıyorum?

Öyle bir kadının ideal kilosu 55 65 arasıdır. Eğer 70 i geçmiyor ise de şişman sayılmaz. Biz ne ara iskelet olmayı normalleştirdik. Ki normal kilodaki olan insanlara şişman yargısını yapıştıran insanlar da yüz güzelliği olarak çekici değil çoğunlukla. 50 kilo kıza bile 46 olsan daha fit olursun diyenler var cidden neyin kafası bu. Ayrıca neyin sağlığı bu. Sağlıklı bı insan yeterince besin alan insandır ve full aç gezen değil. Bana göre 55 kilonun altında olmak bir kadın için çok kötü özellikle bazıları 45 falan diyor cidden tam delirmelik. 80 kilo olmak ne kadar sağlıksız ise 50 kilo olmak o kadar sağlıksız. Victoria secret mankeni değilsiniz eğer yatırım yapmak istiyorsanız yüzünüze yapın sağlığınızı bozmayın. Herkes boyunun son 2 basamağı ile aynı kiloda olmalı kesinlikle. Ve eğer 35 kilo falansaniz yorum yazmanıza hiç gerek yok herkesi kendi saçma algilariniza göre yönetmeyin. Bunu tam ideal kilosunda olup şişman ya da aşırı zayıf olmayan bı kadın olarak söylüyorum.
İnsanlarda cidden problem var. İskelet olmayı normalleştirmeyin. 160 boya ideal kilo 50 diyorlar şaka gibi aşırı zayıf İnanmıyorum?