Sağlık İki yemek arası ilaç ne demek? Arzummmela Takip Et Xper 1 Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Güncellemeler1 yıl İki yemek arası ilaç alma ne demek? İki yemek arası ilaç ne demek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Hassas_Dokunuşlar Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% 1 yıl Sabah ve öğle yemeği arasi ilaç alacaksin ve öğle yemeği ile akşam yemeği arası ilac alacaksın demek oluyor. 0 2 Yorumla Hassas_Dokunuşlar 1 yıl Yani her iki yemek arası ilaç alacaksın kısacası Yorumla Hassas_Dokunuşlar 1 yıl Yazdım ya kaç kere dicem Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Mesela öğle ile akşam arası ilacı içeceksin 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 1 yıl Sağlık konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kahvaltıdan sonra aksam yemeğinden once 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 773 cevap paylaştı. Öğlen yemeyenden veya akşam yemeyinden önce 0 0 Yorumla
Muhammet35354270 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 543 cevap paylaştı. Arzu onu bilmiyorum da sana bisye sorcam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sabah ve öğle yemeği arasi ilaç alacaksin ve öğle yemeği ile akşam yemeği arası ilac alacaksın demek oluyor.
Yani her iki yemek arası ilaç alacaksın kısacası
Yazdım ya kaç kere dicem
Mesela öğle ile akşam arası ilacı içeceksin
Kahvaltıdan sonra aksam yemeğinden once
Öğlen yemeyenden veya akşam yemeyinden önce
Arzu onu bilmiyorum da sana bisye sorcam
İki öğün arasında içeceksin yani
Arada ilaç içcen yani