AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
mukus dediği iltahap gibi beyaz ise az ihtimalde olsa kıl dönmesi olabilir
Basur ya da çatlak olabilir mi
olabilir mukusda dediğiniz için oda aklıma geldi genelde kuyruk sokumunda olur ama nadiren o bölgede olduğunu duyduydum ondan bi doktora görünmenizde fayda var basur veya kıl dönmesi ise uzun vadede ciddi sağlık sorunu yaşata bilir
Yarın gitcem doktora. Teşekkür ederim
tıpatıp aynıları oluyor geçtimş sizde
Devam ediyor ara ara. Doktora gittiniz mi
Hayır siz
Şişlik var mı makatında et parçavı
Şişlik var ama doktor çatlak var dedi. Ama kolonoskopi ve endoskopi için gün verdi Mart ayına
Kac yasındasın
Hadi hayırlısı insallah temiz cıkar
23 insallah
neden o kadar çok geçe vermis ya tarihi
Bilmiyorum ki. Sizdeki sorun geçti mi
Hep geliyor Valla Bendede
Bende kanamada Oluyor ama
Makat catlagım var makat etrafında sislik
O şişlik çatlaktan mi oluyormuş? Ben şişliği basur sandım , doktora gittim birisi özel hastaneye birisi araştırma hastanesine. İkiside baktı basur yok çatlak var dedi. Bende de çok nadir kanama oluyor
minik bir sislik demi nohut gibi
Evet
kanama zorlayinca oluyordur muhtemelen
acaba basur ya da makat catlagi mi olusturuyor o mukusu bilmiyorum ben de
arastirma ve özel hastwne ne dedi catlak konusunda
Bende farklı sıkıntılarda var o yüzden kolonoskopi ve endoskopi istedi
ne gibi
Karın ağrısı , tuvaleti yapsam bile rahatlayamam , sık sık tuvalete çıkma isteği , dışkıda kötü koku , mukus , ve diski rengi bazen kahve tonu bazen yeşilimsi ya da sarımsı. Ama bu belirtiler ara ara oluyor sonra haftalarca aylarca olmuyor. Doktor çölyak için lan tahlili yaptı. 3 tanesi negatif 1 tanesi pozitif çıktı. Çölyak olma ihtimali ya da glüten alerjisi olabilir dedi. Bide ibs diye bir şey var psikolojik olarak oluyor yani özellikle stresli ve panik atak kişilerde. Bende panik atak var. Doktor ne olduğunu net anlamak için kolonoskopi ve endoskopi istedi
Hmm anladım
Sizde sadece mukus mu oluyor
kan mukus
Sizde ihmal etmeyin
Gittim bende
çatlagın var çatlamış orası dedi
Hmm tamam o zaman
geçti mi çatlak
@anonimm11xc geçmedi canım hemen geçmez ki
ne zamsndır var
@anonimm11xc 2 3 seneden beri oluyordur ara ara hatta ilk zamanlar tuvaletimi yaparken zorlarsam , sanki cam parçası çıkıyor gibi acıyordu ama artık o derece olmuyor. Fakat hala ara ara kanama yanma oluyor ama ben kolonoskoi ve endokospi oldum. Endoskopide mide de helicobaktery ve kronik gastrit çıktı kolonoskopide iltihap çıktı. Ayın 22 sinde randevum var o zaman belli olcak her şey. Bu arada 3 farklı yerden yazmışsınız , onların hepsi benim o yüzden tek bir yerden cevap vercem 😄 sizin neyiniz var
Muayine olun
Ben makat deliğimin içine parmağımı sokunca yumuşak et dokusu geliyor ama baya büyük. İç basur mudur bu
olurr
Ama diski yaparken değil dışkı yok zorlama yok bir anda mukus ve kan basurdan olur mu bu