Sağlık Dodex iğne kullanan var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Dodex b12 iğmesi kullanan arkadaşlarİğne nasıl bir bilginiz var mı? Dodex iğne kullanan var mı? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kullandım ama o kapsülü kırıp kaşığa döküp içiyordum doktor öyle demişti bu sefer onun kapsül iğnesini almadım fısfısını aldım 0 3 Yorumla Soran 1 yıl İğne için yazılan ampul kırılıp içinde ki ilaç içilebilir mi Yorumla ela_ya 1 yıl Benim doktorum bana öyle yap dedi sana demediyse yapma benim herşeyim baya düşüktü çünkü Yorumla Soran 1 yıl Tamam yarın bende bir sorayım Yorumla
pamukskr36283 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl Çoğu inanın kullandığını düşünüyorum çevremde kullanmayan çok az düzenli kullanınca bende işe yaramıştı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yakıyor mu Yorumla pamukskr36283 1 yıl Yok öyle ağrı kesiciler gibi yakmaz bu korkma Yorumla
iğnecica Takip Et Xper 1 Yaş: 37 1 yıl en az yakan iğnelerden.zatan 2 cc yani çok az.iğne vuranlada alakalı biraz. 0 21 Yorumla Soran 1 yıl Evet vuruldum. Yakmadı gayet iyi Yorumla iğnecica 1 yıl sağlık ocağındamı oldun , evde mi? Yorumla Soran 1 yıl Acil de Yorumla iğnecica 1 yıl hastane yakınsa, iğne korkun yoksa acil en iyisi ya da sağlık ocağı.ama uzaksa, korku v. b. yaşıyorsan bilen biri evde yapabilir iğnelerini. Yorumla Soran 1 yıl Ben başkasına yapabiliyorum ama kendime yapamıyorum. Evde tek bilen benim ya. Ondan acil daha iyi Yorumla iğnecica 1 yıl komşu falan yok mu? Yorumla Soran 1 yıl Hayır onlar bilmez Yorumla iğnecica 1 yıl bilen komşu , hemşire komşu, doktor komşu... att komşu gibi. Yorumla Soran 1 yıl Nasıl Yorumla iğnecica 1 yıl komşularınnın meslekleri içinde hemşire ya da acil tıp teknisyeni yok mu? Yorumla iğnecica 1 yıl tabi samimi olduğun biri de olmalı. Yorumla Soran 1 yıl Hayır yok. Böyle daha iyi zaten Yorumla iğnecica 1 yıl evde daha rahat ortam. hastaneye gitmek için yol gitmiyorsun vakit harcamıyorsun. Yorumla Soran 1 yıl Bitti zaten iğneler Yorumla iğnecica 1 yıl nasıl durumunda iyileşme var mı? Yorumla Soran 1 yıl Yani tam değil unutkanım hala baya Yorumla iğnecica 1 yıl iş kadınısanız çok yoğunsanız normal olabilir, ev hanımı iseniz tekrar kan değerlerinize baktırın. Yorumla Soran 1 yıl Sık sık kan değerlerimi takip ederim. Dalgınlık var ya biraz ondan Yorumla iğnecica 1 yıl b12 , d eksikliği özellikle unutkanlık yapar.b12 iğnelerin günlük bittikten sonra haftalık devam et demedimi doktor. Yorumla Soran 1 yıl Hayır demedi Yorumla Soran 1 yıl Demiyorda şu an Yorumla
Sedaaydner Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Kullandım ama bir etkisi olmadı sonrasında 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yakıyor mu acıtıyor mu Yorumla Sedaaydner 1 yıl Hayır normal iğne Yorumla Sedaaydner 1 yıl Kalçadan yapılıyor Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl İlaç Im yani kas içine yapılıyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yakıyor mu acıtıyor mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hiç yaptırmadım Yaptım ben 😅Sana bağlı o durum Hiç kalçadan enjeksiyon yaptırmadınız mı 2 ml bir şey zaten Yorumla
saksonyadku Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl o neydir 1 2 Yorumla Soran 1 yıl B 12 iğnesi Yorumla saksonyadku 1 yıl solgar kullanıyorum onun yerine Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kullandım ama o kapsülü kırıp kaşığa döküp içiyordum doktor öyle demişti bu sefer onun kapsül iğnesini almadım fısfısını aldım
İğne için yazılan ampul kırılıp içinde ki ilaç içilebilir mi
Benim doktorum bana öyle yap dedi sana demediyse yapma benim herşeyim baya düşüktü çünkü
Tamam yarın bende bir sorayım
Çoğu inanın kullandığını düşünüyorum çevremde kullanmayan çok az düzenli kullanınca bende işe yaramıştı
Yakıyor mu
Yok öyle ağrı kesiciler gibi yakmaz bu korkma
en az yakan iğnelerden.
zatan 2 cc yani çok az.
iğne vuranlada alakalı biraz.
Evet vuruldum. Yakmadı gayet iyi
sağlık ocağındamı oldun , evde mi?
Acil de
hastane yakınsa, iğne korkun yoksa acil en iyisi ya da sağlık ocağı.
ama uzaksa, korku v. b. yaşıyorsan bilen biri evde yapabilir iğnelerini.
Ben başkasına yapabiliyorum ama kendime yapamıyorum. Evde tek bilen benim ya. Ondan acil daha iyi
komşu falan yok mu?
Hayır onlar bilmez
bilen komşu , hemşire komşu, doktor komşu... att komşu gibi.
Nasıl
komşularınnın meslekleri içinde hemşire ya da acil tıp teknisyeni yok mu?
tabi samimi olduğun biri de olmalı.
Hayır yok. Böyle daha iyi zaten
evde daha rahat ortam.
hastaneye gitmek için yol gitmiyorsun vakit harcamıyorsun.
Bitti zaten iğneler
nasıl durumunda iyileşme var mı?
Yani tam değil unutkanım hala baya
iş kadınısanız çok yoğunsanız normal olabilir, ev hanımı iseniz tekrar kan değerlerinize baktırın.
Sık sık kan değerlerimi takip ederim. Dalgınlık var ya biraz ondan
b12 , d eksikliği özellikle unutkanlık yapar.
b12 iğnelerin günlük bittikten sonra haftalık devam et demedimi doktor.
Hayır demedi
Demiyorda şu an
Kullandım ama bir etkisi olmadı sonrasında
Yakıyor mu acıtıyor mu
Hayır normal iğne
Kalçadan yapılıyor
İlaç Im yani kas içine yapılıyor
Yakıyor mu acıtıyor mu
Hiç yaptırmadım
Yaptım ben 😅
Sana bağlı o durum
Hiç kalçadan enjeksiyon yaptırmadınız mı