2-3 gün kabız olduğumda wcye oturduğmda acicak diye korkup sıkıyorum kendimi rahat bıraktığımda da acıyor kabız olduğumda ve işte açlık otu falan içiyorum öyle yapıyorum tuvaletimi bu sorun için psikiyatriye mi gitmem lazım kabız olunca da altima yapıyorum 23 yaşındayım küçüklükten beri var aslında bu problem ama doktorlar çare bulamadı çok gittim çocukken doktora napcam ben böyle evlenmekten korkuyorum sırf bu yüzden evlenince kabız olunca altıma mi yapcam boyle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Sağlık konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılKabız oluyorsan demek ki sağlıklı beslenmiyorsun önce yeme alışkanlığını düzelt. Ardından eğer uzun süren kabızlık sürecin varsa eczaneden bağırsakları aktifleştiren doğal ilaçlar var, akşamdan içersen sabaha rahat tuvalete çıkabilirsin. İlacı sürekli içmene gerek yok, eğer zor durumda kalırsan içersin.
16 Yorumla
Soran1 yılAslında ev yemekleri yiyorum fast food yemem bağlı bide kabızlığım öyle hissediyorum. Peki o ilaçlar bağımlılık yapmazmi bı ara bekunis kullaniyordum işe yarıyordu sonra işe yaramamaya başladı
Soran1 yılStrese bağlı bide olacaktı
- 1 yıl
Yemeklerin sebze, karbonhidrat, protein dengesinde olursa kabız olmazsın. Diyet dönemindeyken sadece tavuk göğüsü tüketiyordum ve bazen kabızlık yapıyordu, eczaneden ilaç aldım herhangi bir bağımlılığı yok. İçerisindekiler doğal zaten, sadece kabız olduğunda bağırsakların çalışmadığında bir tane içiyorsun bağırsakların temizleniyor tuvalete çıkıyorsun.
Soran1 yılAnladım inşallah bende de işe yarar o ilac çünkü her insan illaki kabız oluyor ama benimki değişik bir gün normalsem ikinci günü kabız olabiliyorum.. uyku düzeni etkiliyor mu acaba
- 1 yıl
Etkileyebilir
Soran1 yıl:( offfffff
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
- Sağlık konusunda 40b cevap paylaştı.
u 1 yılprobiyotik kullanın.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHayatım onun için psikiyatri bölümü bakmaz genel cerrahi bakar. Kabız olunca az biraz yemeğin yağını kaçır
213 Yorumla
Soran1 yılYağlı da yesem yağ da içsem gene aynı :( değişen bişi yok kii
Cevap sahibi1 yılO zaman kayısı ve kayısı meyve suları iç :) Aşırıya kaçma yeter :)
Soran1 yılİşte onlarda işe yaramıyor normal insanlar kayısı yer geçer benimki değişik
Cevap sahibi1 yılDene hayatım dene geçmiş olsun zor bi durum baktın olmuyor mu iyi bi genel cerrahi doktorundan randevu al git çözümüne bak
Soran1 yılYine denerim tabi :( teşekkür ederim evet çok zor :( çocukken çok gittim doktora da net bişi demediler hiç
Cevap sahibi1 yılSen bi araştır hayatım doktoru sor soruştur internetten bak doktorun yorumlarına. Büyük abdest içeride kaldığı sürece de sorun dışarıya atılması lazım onunda hastalık yapar dikkat et canım. Sen bi de aktara git ya sor kabızlık için vs al yine dene zarar gelmez en azından haptan daha iyi
Soran1 yılEvet araştırıp gidecm gene gitmeliyim mutlaka :( kötü durum aktardan açlık otu alıp içiyorum zor durumda kaldığımda ama midemi bulandırıyor her yudumda resmen midem agzima geliyor gene gidip sormsk lazım tabi aktara
Cevap sahibi1 yılİçtiğin açlık otunun miktarını biraz azalt belki miktarını tutturamıyorsan oda yapabilir canım
Soran1 yılBir kere azaltmistm ise yaramamisti diye hatırlıyorum
Cevap sahibi1 yılİnternetten bi bak yine ama bir çok yere bak ona göre bir şey vardır mutlaka
Soran1 yılBakicm teşekkürler
Cevap sahibi1 yılRica ederim canım ne demek :) geçmiş olsun
Soran1 yıl🌹🌹🌹🌹 sağolun iyi günler
- Sağlık konusunda 463 cevap paylaştı.
1 yılMerhabalar hanımefendi
Bu korku durumu için psikolojik destek almanız makul olabilmektedir.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKabız olunca nasıl kaçırıyorsun?
19 Yorumla
Soran1 yılSıkıyorum kendimi pisleniyor gene
Soran1 yılİsteyerek yani
Cevap sahibi1 yılKakanızı yapmak için mı sıkıyorsunuz kendinizi?
Soran1 yılEvet kabız olunca
Cevap sahibi1 yılKakanızı mı kaçırıyorsunuz? İdrar mı kaçırıyonuz?
Soran1 yılKakami kaciriyorum ama kabız olunca idrarımı bazen tutmakta da zorlanıyorum
Cevap sahibi1 yılKabız dışında kaçırdığınız oluyod mu?
Soran1 yılKabız dışında olmuyor
Cevap sahibi1 yılKabız olduğunuzda lavman yapabilirsiniz.
Gizli Üye(30-35)1 yılBağırsk tembelliği olabilr muayene oldunuz mu
134 Yorumla
Soran1 yılÇocukken çok muayne oldum tembellik var zaten evet bağırsaklarda
Cevap sahibi1 yılKafana göre ilaç alma fastfood az tüket kolay sindirilecek şeyler tüketebilirsn psikolojilik bir durum yok beslenmeye dikkat yeter
Cevap sahibi1 yılZeytin yağı , su, kaysı bol tüket
Soran1 yılFast food yemiyorum ki ev yemekleri hep ekmek çok yiyorum biraz ama zayıfım yani 53 kilo felanim işte zeytinyağı kayısı falan bende işe yaramıyor normal insanlarinki gibi değil kabızligim değisik
Cevap sahibi1 yılAnladım işin çok zor benim eski kız arkadaşm öyle idi baya uğraşıyorduk ki senin nasıl bir farklı
Soran1 yılNasıl uğraşıyordnuz anlamadım. Ya şöyle farklı bir gün normalken ikinci gün kabız olabiliyorum
Cevap sahibi1 yılYani birşeyler yemesi yeri geliyor olmuyordu gece hastaneye lavman vs
Cevap sahibi1 yıl8 gün yapamadığı oluyordu
Soran1 yılEvet banada çocukken çok yaptılar lavman. Oho 8 gün bişi değil ben 1-2 aydır yapamadığımi biliyorum çocukken doktor karnıma elini sürmeye korkmuştu patlar diye
Cevap sahibi1 yılÇok fazla ya peki gaz problemi var mı arada lavman yapacaksn mecbur şimdi halen öyle oluyor mu uzun süre
Soran1 yılAçlık otu içiyorum işte oluyor gene ben anlamadım:(
Cevap sahibi1 yılBen bir etrafa bakayım çözüm bulan var mı yazarm
Soran1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi1 yılBu arada bence klozetin bu tarz şeylere fetişi var 😀
Cevap sahibi1 yılDüşündüğün kdar masum değil
Soran1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣🤣koptum ya insanın diskiya fetişi olmaz ki ya yuh
Cevap sahibi1 yılBizim ülkede bunun ticaretini yapan kadınlar var ve kadın arap ülkeleri ve Avrupa Ülkerine dahi turne yapyr ve yetişememekten şikayetçi olan aylık geliri milyon geçiyor en çok rağbet seninki gibilere olyr Twitter kullanırsan domina andova yaz bak
Soran1 yılYuh yav nasıl benimki gibilere onu anlamadım aman yok bakmam ona midem bulanır
Cevap sahibi1 yılYa şöyle kabızlar daha şey oluyor kalın vs kadn 2 sene önce şunu yazmştı yanımda dubai ye gıdecek yardımcı sahibe lazm tüm masraflar bana ait 5 gün için 100 bin öderim 😀 adamlardan seans başına para alıyor yetmiyor videoya Alıp only de satıyor sadece oradan gelir 40 bin dolardı iki yıl önce
Cevap sahibi1 yılBnce klozette aynı şekilde sor dilersen 😀
Soran1 yılYuh 🤣🤣🤣🤣🤣🤣ben zenginmisim de haberim yokmuş viiiii
Cevap sahibi1 yılHem ne zengin 😀 direkt fabrikadan halka ve abartmyrm şu an bunu yapan 100 lerce kadn var özellikle İzmir 'de
Soran1 yılYok sormam daha 🤣🤣🤣🤣
Soran1 yılİğrençlik ya aman napcam böyle zenginliği 🤣🤣
Cevap sahibi1 yılKadın memnun valla kendisinin bulaştığı yok yapıp kaçıyor bazen eliyle yediryr
Soran1 yılİyyyy ne diyorsun viiiii şeytan mı bunlar insan poh yermi
Cevap sahibi1 yılValla yiyir elinlen yiyir bacım üstüne binlerce dolar veriy
Cevap sahibi1 yılŞirket Kur O kadar ciro yapmaz
Soran1 yılMillet delirmiş şaşırmış müslüman değillerdir zaten
Cevap sahibi1 yılValla müslümanlar namaz kılyrmu bilemem daha tanışmadm senin için tanışır sorarım kaç dolar alır bilemem
Soran1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi1 yılAklında başka soru varsa alayım e başvuru yapacaksan 😀
Cevap sahibi1 yılKaç para istiysen
Soran1 yılYok baska sorum sağol🤣🤣
1 yıltamamını altına mı yapıyorsu tuvalet yerine?
02 Yorumla
Soran1 yılTamamını değil geldiği kadar
- 1 yıl
benle olsan bu beni rahatsız etmezdei, özelden ekle istersen anlatayım
1 yılKefir iç ve bol bol su iç ihmal etme.
10 Yorumla
1 yılMüshil kullan
116 Yorumla
Soran1 yılO da zararlı
- 1 yıl
Yediklerine dikkat et o zaman kefir falan iç bağırsaklara iyi geliyor
Soran1 yılİçiyorum kefir de bı işe yaramıyor vlla
- 1 yıl
Aç karına mı iciyorsun
Soran1 yılAç içtiğim de oldu tok karna ictigjmde oldu biseye yaramadi
- 1 yıl
Dahiliyeye gideceksin o zaman
Soran1 yıl😭😭yaaa
- 1 yıl
Beslenme durumun nasıl senin
Soran1 yılEv yemekleri yiyom hep fast food yemem
- 1 yıl
Sıvı az mı tüketiyorsun günde ne kadar su içiyorsun
Soran1 yılGünde yarım litre içiyorum bazen 1 litre çay çok içiyorum ama
- 1 yıl
Belki o yüzdendir bilmiyorum en iyisi dahiliyeye gorunmen
Soran1 yılKorkuyorum:( teşekkürler
- 1 yıl
Sanki ameliyat edecekler 2 ilaç yazarlar en kötü
Soran1 yılMuayene olmak korkutuyor :/
- 1 yıl
Yapacak bir şey yok
Korkmayın efendim klozet olarak yanınızdayız
026 Yorumla
Soran1 yılAa klozet
Soran1 yılİnsanlar içini hep sana boşaltıyor dolmuyormusun
Soran1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣🤣hdhfhf tövbe tövbe neden bu niki koydun harbiden
Soran1 yılEvet normal doğru klozet en rahatı aslında
Soran1 yılBenim sorunuma derman olamadınız ama
Soran1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 alaturka da harbi kötü ama en sagliklisiymis klozette o kadar uzun oturmsk zararlı
Soran1 yıl🤣🤣🤣🤣offf hiç güleceğim yoktu profiline yorumuna baktıkça gulesim geliyor
Soran1 yılKlozet olarak yanınizdayız demissnz ya ona güldüm aslında klozet olarak altınızdayiz desen daha iyi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣yok ya keşke öyle kolay olsaydı 🥹🥹🥹
Soran1 yılİkinamiyorum ki ben yapamıyorum onu 😭 offfffff
Soran1 yılHdhfhfhf ayyy koptum ya 🤣🤣🤣🤣🤣🤣ay bi gülüyorum bı ciddi oluyorum senin yüzünden altinizdayim diyor hshdhdhf kilo değilde göbek yapıyor ya :( o kötü
Soran1 yılEvet teşekkürler
Soran1 yıl🤣🤣temam
Soran1 yılSizede hayırlı günler kolay gelsin
1 yılYok diş doktoruns
10 Yorumla- Sağlık konusunda 798 cevap paylaştı.
1 yılÜrolojiye git
028 Yorumla
Soran1 yılÇok akıllısin
- 1 yıl
Ciddi diyorum
Soran1 yılÜroloji erkek bölümü
- 1 yıl
Kadınlarda gidiyor erkek bölümü değil aslında , sindirim sistemine de bakıyor
Soran1 yılİlk defa senden duyuyorum
- 1 yıl
Olduğun yerdeki hasyitanelerde gastroenterolojik varsa oraya görün
Soran1 yılÇocukken gittim çok doktora ama şimdi gitmeye de korkuyorum muayeneden
- 1 yıl
Acı çekmekten iyidir doktora gitmek eşinle git elimden tutsun korkma 🙈
Soran1 yılEvli değilim ki
- 1 yıl
Biri yanında olsun sana destek versin doktordan korkma
Soran1 yıl:( offffff cocukkdn öyle korkmusum canımı acitmislarki şimdi de öyleyim işte gitmeye cesaret yok
- 1 yıl
Sonuçta muayene edecek dinleyecek sorununu zaten direkt ona göre ilaç yazar iğne yok fiziksel muayene bile yoktur
Soran1 yılYok malesf öyle olmuyor arkadan muayene ediyorlar
- 1 yıl
Yapmazlar o kadar sanmam
Soran1 yılKüçükken her gittiğim doktor yaptı kadını erkeği 😭 nasıl yapmazlar yapıyorlar vlla canım acıyordu bağırma sesime güvenlik geliyordu orayı görüyordu benim
- 1 yıl
Artık çocuk değilsin yaş kaç senin?
Soran1 yıl23 yaş
- 1 yıl
Gel seni götüreyim doktora ne yacakasın böyle be oturabilirsin ne kalkabilirsin rahat edemezsin
Soran1 yılValla benim küçükken gelişmeme bile engel oldu bence bu. ne koşup ziplayabiliyordum arkadaşlarımla ne derse odaklanabiliodum çok kötüydü herşeyden geri kaldım bu yüzden Herşeyden ya. doktora çok gittim ki zaten
- 1 yıl
En fazla doktora götürebilirim her duyduğunu yapma her bünyeye aynı etkiyi yapmaz
Soran1 yılOff işte çocukken travma oluşmuş doktora karşı
Soran1 yılEvet haklısınız her bünye aynı değil
- 1 yıl
Geçmiş olsun , sen yine de cesaretini topla doktora görün
Soran1 yılTeşekkür ederim evet gitmem lazım gercekten çok sıkıntılı durum kolonoskopiden de korkuyorum onu da isterlerse napcam ya viii
- 1 yıl
Bir şey olmaz belki bir kere acı çekeceksin ama sonra rahat edeceksin
Soran1 yılHah işte bende onu diyorum kendime evlenince falan da sorun olur bana
- 1 yıl
Evlenince sorun olmaz ama iyi yaşamak için kendin için gitmelisin
Soran1 yılEvet kendim için en önemlisi
1 yılYemek yiyordum sorunu okudum kustum
07 Yorumla
Soran1 yılYemek yerken buraya girme sende
- 1 yıl
Neyse olsun olacağı varmış semin işin de zor valla umarım şifa bulursun
Soran1 yılAmin Allah bütün hastalara şifa dertlilere deva borçlulara eda ihsan etsin inşallah. Afiyet olsun sanada
- 1 yıl
Sağol aşko bitirdim bende şimdi iş zamanı görüşürüz kendine iyi bak
Soran1 yılKolay gelsin görüşürüz sende kendine iyi bak Allah'a emanet ol
- 1 yıl
Eyvallah aşko görüşmek dileğiyle ben buralardayım bir sıkıntın bir derdin olursa Allahın izniyle
Soran1 yılSağolasın
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYağ sür :)
015 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBirde klozet kullanma
Soran1 yılYağ ne alaka yav
Cevap sahibi1 yılKayganlık sağlar
Cevap sahibi1 yılBol bol su ve sıvı şeyler tüket
Soran1 yılHiiiii
Soran1 yılValla kış geldi suyu azalttım ama su içince de idrara çok çıkıyorum su kalmiyor ki içimde
Cevap sahibi1 yılOlsun böbreklerin düzgün çalışır
Soran1 yılÖyle tabi
Cevap sahibi1 yılİnsanların yaşam kalitesi düştü maalesef oda beraberinde böyle abuk subuk sorunlar çıkardı
Soran1 yılEvet maalesef ama ben kendimi bildim bileli hep böyleydim çok kötü durum yaşadığım çocukluktan beri
Cevap sahibi1 yılYani bilemeyiz tabi hayatta kimlerin nelerle mücadele ettiğini
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılDışardan bakınca her şey harikulade görünebilir içerisi?
Soran1 yılİçerisi yıkık dökük
Cevap sahibi1 yılAynen öyle hayaller ve hayatlar maalesef
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem