arkadaşlar öncelikle merhabalar. bundan 3 gün önce sol el işret parmağımın eklem kemiğini kırdım. hastaneye gittiğimde röntgen çekildi vs. (röntgenden sonra öğrendim kırık olduğunu) dirseğin aşağısı parmak uçlarıma kadar kolun iç tarafından alçıya alınarak sargıyla tutturuldu. alçıcı elimi düz tutmamamı normal kendi haline bırakmamı söyledi ve o şekil alçı taktı sonra bir güzel sardı kolumu. açıkcası parmağım yanlış kaynarsa ölüm sebebim olur sanırım. 1 ay sonra 4 tane yarışmam var ve grupta elektro çalıyorum.
sorum şudur ki parmağım sizce yanlış kaynar mı? yanlış kaynasada gitara engel olur mu? ve kaç güne iyileşir?
sorum şudur ki parmağım sizce yanlış kaynar mı? yanlış kaynasada gitara engel olur mu? ve kaç güne iyileşir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Demba ba nınki 2 haftada iyileşti.
hocam o heriflerin parası var ameliyat yaptırabiliyorlar yanlış kaynarsa:(
Büyük şehirdeysen problem yok. Sağlık sektörü çok şükür çok iyi Türkiye de. Korkma iyileşir inşaallah
ankarada yaşıyorum hocam. fakat yamuk kaynarsa ne yaparım ben. ameliyat olsam bile 1 ay içinde bu parmağın sapasağlam olması gerek maalesef :( ve hangi ağrı kesiciyi önerirsiniz?
Aman kardeşim buralarda öyle hangi ağrı kesiciyi önerirsin flaan sorma sağlık bu riske atılır mı? Doktorundan tavsiye al. İnş iyileşir iyileşmessede üzme canını. Daha kötüsü olabilirdi
doktora sorduğumda reçete yazmadı sadece sözlü olarak minoset kullan dedi ve minosetin hiçbirşeye etkisi yok :( öncedeen leblebi gibi kullanırdım 1.5 2 liralık etken maddesi çok zayıf bir ilaç :(
Başka bir doktora göster bide
95 - 100
efendim?
Tahminen 95 günde iyileşir
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!