Ben geçen sene bu zamanlar eski sevgilimle beraberdim ve yaşama bağlıydım enerjim vardı hayatı seviyordum yaşama sevincim beni hayata bağlayan şeyler vardı şu an yapayalnızım ne geçen seneki arkadaşlarım nede çok sevdiğim sevgilim var ölü gibi hissizim yaşayıp gidiyorum boş boş akşamları geceleri robot gibi telefonla oynuyorum 3 gibi uyuyorum sabah uyanamayıp okula gidemiyorum hep geçen seneyi özlüyorum o zamanki hayat enerjimi özlüyorum nasıl geçecek bu biraz daha geçmez ise beni bitirecek
Hissizim kimseyi sevemiyorum Çok sevdiğim sevgilimle ayrıldık 3,5 yıllık yakın erkek arkadaşım sevgili yaptı ve eskisi gibi görüşmüyoruz geçen seneyi özlüyorum geçen seneki hislerimi özlüyorum sabah kalkamama sebebim hem uykusuzluk hemde hayata bağlayan bir şeyin olmaması
Yaşadığınız hisler oldukça ağır ve yıpratıcı, ama bu durumda yalnız olmadığınızı bilmek önemli. Hepimiz hayatın bir döneminde benzer duygularla yüzleşiriz ve bu, yeni bir başlangıç yapabilmek için bir fırsat olabilir. Geçmişi özlemek çok doğal, çünkü o zamanlar size huzur ve mutluluk veren şeyler vardı. Ancak, o zamanları sadece hatırlamak yerine bugününüzü iyileştirmek için bir motivasyon kaynağı haline getirebilirsiniz. İlk adım, şu anki yalnızlık ve çaresizlik duygusuyla yüzleşmek. Kendinize karşı nazik olun; bu hislerin geçici olduğunu unutmayın. Geçmişte sizi mutlu eden şeyleri bir liste yaparak yeniden hayatınıza nasıl entegre edebileceğinizi düşünebilirsiniz. Örneğin, küçük bir hobiye başlamak, dışarı çıkıp yürüyüş yapmak ya da yazı yazmak gibi. Bir diğer önemli nokta, destek aramak. Kendinizi ifade edebileceğiniz, size iyi gelen bir arkadaş veya aile üyesiyle konuşmak çok faydalı olabilir. Eğer bu durum derinleşir ve içinden çıkılamaz hale gelirse, bir uzmandan profesyonel destek almak sizin için çok değerli bir adım olacaktır. Son olarak, rutinlerinizi küçük adımlarla değiştirmeye çalışın. Örneğin, akşam telefon kullanımını azaltarak ve bir rahatlama rutini oluşturarak daha erken uyumayı deneyebilirsiniz. Sabahları uyanamamak ve okula gidememek size kısa vadede daha kötü hissettirebilir, ama bu döngüyü kırmak için çaba göstermek ileride daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Unutmayın, şu an zor bir süreçte olsanız da bu hissiyat sonsuza dek sürmeyecek. Güzel günler, kendi çabanız ve sabrınızla yeniden inşa edilebilir.
Şunu da belirtiyim mastürbasyonu vakit öldürmek ve uykum gelsin diye yapıyorum aylardır hissizim kimseyi sevemiyorum depresyon dedim bu duruma ama depresyon olsa şimdiye geçerdi yeni insanlar alayım hayatıma diyorum olmuyor
Mastürbasyon da yardımcı olabilir o rahatlıkla ama tek başına yetmez. Öncelikle bir kafanda bu işi halletmen gerekiyor. once kafa olarak boşalman lazım. Kendine yeni bir amaç bulabilirsin gençsin daha enerjik hareketli olmalısın. Zevk almıyorsan zoraki yapıyorsan mastürbasyonu hiç yapma bu seni daha kötü hissettirir. Zaten bu halde zevk alamazsın.
Ben geçen sene bu zamanlar eski sevgilimle beraberdim ve yaşama bağlıydım enerjim vardı hayatı seviyordum yaşama sevincim beni hayata bağlayan şeyler vardı şu an yapayalnızım ne geçen seneki arkadaşlarım nede çok sevdiğim sevgilim var ölü gibi hissizim yaşayıp gidiyorum boş boş akşamları geceleri robot gibi telefonla oynuyorum 3 gibi uyuyorum sabah uyanamayıp okula… [+]
Ben geçen sene bu zamanlar eski sevgilimle beraberdim ve yaşama bağlıydım enerjim vardı hayatı seviyordum yaşama sevincim beni hayata bağlayan şeyler vardı şu an yapayalnızım ne geçen seneki arkadaşlarım nede çok sevdiğim sevgilim var ölü gibi hissizim yaşayıp gidiyorum boş boş akşamları geceleri robot gibi telefonla oynuyorum 3 gibi uyuyorum sabah uyanamayıp okula gidemiyorum hep geçen seneyi özlüyorum o zamanki hayat enerjimi özlüyorum nasıl geçecek bu biraz daha geçmez ise beni bitirecek
Özet geçeyim Yapması zor ama imkansız değil Muhtemelen yüzlerce insan geçecek hayatından Bir kısmı sevgili aşk eş gibi sayılı bir kısmı sayısız arkadaş sosyal çevre kaynaklı insan grubu olacak Bir çoğunu unutacaksın hatta en derin ya da özel anlar paylaştiklarin olacak Şu an çook gençsin ve bu durumlar sana baya sert çarpıyor Merak etme doğal olarak unutacaksın Unutmam unutamam desende bu böyle gelişecek
Üstünden çok fazla ay geçti ama etkisi hâlâ aynı hem çok sevdiğimden ayrıldım O'nu başkasıyla gördüm bu bende travma yarattı hemde 3,5 yıllık en yakın erkek arkadaşım sevgili yaptı eskisi gibi görüşemiyoruz buna da üzülüyorum bide şu an bulunduğum ortam iyi ama ben şiddet olan evde büyüdüm o eskileri de arada hatırlıyorum iyiyim desemde psikolojim kötü ve bunu sadece bu uygulamada paylaşabiliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
bitki çayları dene bence
Çok düşünme bazı şeyleri. Ve kendini yoracak aktivite yap. Hiç olmadı yürüyüş yap yorul. Aşk ilişkileri ise maalesef dinlemek isteyemem
Aslında konu tamamen aşk ilişkisi değil
Peki o zaman dinleyelim sebebini
Hissizim kimseyi sevemiyorum
Çok sevdiğim sevgilimle ayrıldık 3,5 yıllık yakın erkek arkadaşım sevgili yaptı ve eskisi gibi görüşmüyoruz geçen seneyi özlüyorum geçen seneki hislerimi özlüyorum sabah kalkamama sebebim hem uykusuzluk hemde hayata bağlayan bir şeyin olmaması
Yaşadığınız hisler oldukça ağır ve yıpratıcı, ama bu durumda yalnız olmadığınızı bilmek önemli. Hepimiz hayatın bir döneminde benzer duygularla yüzleşiriz ve bu, yeni bir başlangıç yapabilmek için bir fırsat olabilir. Geçmişi özlemek çok doğal, çünkü o zamanlar size huzur ve mutluluk veren şeyler vardı. Ancak, o zamanları sadece hatırlamak yerine bugününüzü iyileştirmek için bir motivasyon kaynağı haline getirebilirsiniz. İlk adım, şu anki yalnızlık ve çaresizlik duygusuyla yüzleşmek. Kendinize karşı nazik olun; bu hislerin geçici olduğunu unutmayın. Geçmişte sizi mutlu eden şeyleri bir liste yaparak yeniden hayatınıza nasıl entegre edebileceğinizi düşünebilirsiniz. Örneğin, küçük bir hobiye başlamak, dışarı çıkıp yürüyüş yapmak ya da yazı yazmak gibi. Bir diğer önemli nokta, destek aramak. Kendinizi ifade edebileceğiniz, size iyi gelen bir arkadaş veya aile üyesiyle konuşmak çok faydalı olabilir. Eğer bu durum derinleşir ve içinden çıkılamaz hale gelirse, bir uzmandan profesyonel destek almak sizin için çok değerli bir adım olacaktır. Son olarak, rutinlerinizi küçük adımlarla değiştirmeye çalışın. Örneğin, akşam telefon kullanımını azaltarak ve bir rahatlama rutini oluşturarak daha erken uyumayı deneyebilirsiniz. Sabahları uyanamamak ve okula gidememek size kısa vadede daha kötü hissettirebilir, ama bu döngüyü kırmak için çaba göstermek ileride daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Unutmayın, şu an zor bir süreçte olsanız da bu hissiyat sonsuza dek sürmeyecek. Güzel günler, kendi çabanız ve sabrınızla yeniden inşa edilebilir.
Şunu da belirtiyim mastürbasyonu vakit öldürmek ve uykum gelsin diye yapıyorum aylardır hissizim kimseyi sevemiyorum depresyon dedim bu duruma ama depresyon olsa şimdiye geçerdi yeni insanlar alayım hayatıma diyorum olmuyor
Mastürbasyon da yardımcı olabilir o rahatlıkla ama tek başına yetmez. Öncelikle bir kafanda bu işi halletmen gerekiyor. once kafa olarak boşalman lazım. Kendine yeni bir amaç bulabilirsin gençsin daha enerjik hareketli olmalısın. Zevk almıyorsan zoraki yapıyorsan mastürbasyonu hiç yapma bu seni daha kötü hissettirir. Zaten bu halde zevk alamazsın.
Bir tane değil ki üzüldüm çok şey var ama geçmiyor geçecekse de bu çok zaman alacak mutlu olmak istiyorum
İlk yazdığım cevabı oku ordakileri dene. Yoksa böyle hiçbir şeyin tadını alamazsın.
Teşekkür ederim dinleyip tavsiye verdiğin için🙂
Rica ederim. Telefonu bırakıp uyu şimdi.
Bugün sabahlamayı düşünüyorum yarın akşam erken uyur uyku düzenimi ayarlarım
Umarım düzelir. Film dizi falan izle zaman geçer.
Bir gün boyunca hiç uyumamaya çalış sık kendini akşamında uyu
Bugün sabahlasam yarın akşam erken saatte uyusam düzene girer değil mi
Tabiki girersin ama hiçbir şekilde gün boyu uyuma
Birgün uykusuz kalicaksin sonra uyumak istediğin saate kdr uyumadan helak olup o saatte uyuycaksin başka türlü zor
O zaman bugün uykusuz mu kalsam acaba
İnanıyorsan kendine deneyebilirsin djdnjd
Mesela şu an ekrana bakmayı bırakabilirsin
Bırakınca da uyuyamıyorum
Sence Sabahlasam ve sabah uyanma derdim olmadan mı okula gitsem gün içinde yorgun olur muyum
O zaman yine ekran ışığına bakma
İlgini çeken konulara odaklan karanlıkta
Şarkı kitap film gibi
Olmaz muhtemelen sabaha karşı sızarsın
Kafa dolu tabi
Dersler ilişkiler
Neler var kafanda
Ben geçen sene bu zamanlar eski sevgilimle beraberdim ve yaşama bağlıydım enerjim vardı hayatı seviyordum yaşama sevincim beni hayata bağlayan şeyler vardı şu an yapayalnızım ne geçen seneki arkadaşlarım nede çok sevdiğim sevgilim var ölü gibi hissizim yaşayıp gidiyorum boş boş akşamları geceleri robot gibi telefonla oynuyorum 3 gibi uyuyorum sabah uyanamayıp okula… [+]
Özet geçeyim
Yapması zor ama imkansız değil
Muhtemelen yüzlerce insan geçecek hayatından
Bir kısmı sevgili aşk eş gibi sayılı bir kısmı sayısız arkadaş sosyal çevre kaynaklı insan grubu olacak
Bir çoğunu unutacaksın hatta en derin ya da özel anlar paylaştiklarin olacak
Şu an çook gençsin ve bu durumlar sana baya sert çarpıyor
Merak etme doğal olarak unutacaksın
Unutmam unutamam desende bu böyle gelişecek
Üstünden çok fazla ay geçti ama etkisi hâlâ aynı hem çok sevdiğimden ayrıldım O'nu başkasıyla gördüm bu bende travma yarattı hemde 3,5 yıllık en yakın erkek arkadaşım sevgili yaptı eskisi gibi görüşemiyoruz buna da üzülüyorum bide şu an bulunduğum ortam iyi ama ben şiddet olan evde büyüdüm o eskileri de arada hatırlıyorum iyiyim desemde psikolojim kötü ve bunu sadece bu uygulamada paylaşabiliyorum
Hemen geçmesini beklemiyorum kuzum
Paylaşman iyi
Bu olumlu bir davranış çünkü umudun var
Ne okulu? Kaç yaşındasın? Koyunları say.
Anlayrmisin dinlerim swni
Erken kalkınca erken uyuman lazim
Bugün okula kalkamadım😭 11:30 a kadar uyudum
Oh ne güzel gitme 😂
Yarın kesin gitmem lazım
Uyku problemi başıma dert oldu
Neden uyuyamıyosun peki?
Yeni arkadasliklar edin :))
Bu sene yeni sınıfımdaki kimseyi sevmiyorum
Ya illa sınıf olmasina gerek yok internetten vs.
Son 5 yıldır bu şekilde işe gidip geliyorum
Bi mastürbasyon yap uyursun hemen
Yaptım uyuyamıyorum
Gel sana masal anlatayım saçınla oynayayım uyursun
Bana anlatabilirsin neden uyumadığını
Hayatın farklı bi bölümüne geçmişsin bunu kabullenmek zorundasın
Hep böyle mi devam edecek
Genelde eskiye dönmüyor ama ileriki günler daha iyi oluyor hayat süprizlerle dolu karşına cok güzel şeyler çıkıyor
hap alabilir
Tabiii uyku hapıı nası aklıma gelmedi bu
Ama hapın zararı olur mu
dozunu düşk tut ve mumkunse sabah uyandırsın seni evden birilerine söyle
Unidemisin
Anlat ufaklık
2:yıllık KYK damisin
Üniversite mi
Kes at :)
Bu kesilmez ki😭😂 bi sen güldürdün
Kesilmiyor ise ihtiyacını gider ;)
Yorulmak için yaptım ihtiyacım yok
Bir başka soruda öyle okumamıştım ama peki
Yardımcı olalım?😅
Anlatabilirsin
Hayatına yeni birini almanı tavsiye ederim
Ama bu çok zor
İmkansız değil
telefonu bırakabilirsin mesala
olur bn dinlerim
🤪🤪 uyu
Lise mi
Uyutayim
İstiyomusun hala
Dinlemek istiyorum
Yalancı
Gel tokatlim lwüwğee