Sağlık Diyet yaparken sosyal etkinliklere katılmanın yolları nelerdir? Birsuskunyazar Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Merhabalar KScanlar...Diyet yaparken sosyal etkinliklere katılmanın yolları nelerdir? Diyet yaparken sosyal etkinliklere katılmanın yolları nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Türk milletinde mi böyle bilmiyorum çok zor oluyor yanımda yiyeceklerimi götürüyorum ya da salata et köfte gibi seçenekleri… glütensiz süt ürünsüz beslenmem gerekiyor olabildiğince rafine şekersiz… 1 2 Yorumla _Queenn_ 1 yıl Teşekkürler… 🌟 Yorumla Birsuskunyazar 1 yıl Rica ederim Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Uzun zamandır diyetteyim. 22 kilo kadar verdim. Ama hiç bir zaman davetleri geri çevirmedim. Yememeliyim diye kendimi sıkmadım. 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Sağlık konusunda 6,9b cevap paylaştı. Doğa yürüyüşleri güzel oluyor gadası 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% 1 yıl İrade kontrolü sağlanabiliyorsa çok da zor olmuyor aslında. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar