psikiaytriye gidicem ve bu sorumu görenler olmuştur belki onların cevap vermesine gerek yok
Öncelikle geçen yıl şubatın sonlarında olmayan kişileri görmeyle başladım surekli görüyordum sonra bu geçti ve bende sesler duyma ve hissetme başladı bana surekli birinin seslendiğini duymaya ve dokunduğunu hissetmeye başladım ve bunlarda hafifledi ama baş dönmelerim başladı şiddetli bir baş dönmelerim oluyordu ve kendimi kaybedecek kadar başım dönüyordu ve bütün vücudum hissizlesiyordu sonra bu sağ elime geçti sağ elimde hissizlik olmaya başladı daha sonra sağ elimin sol tarafında yani sadece iki parmağının olduğu yerde uyuşma bildiğiniz uyuşmalar başladı ve iki elimdedir titremeler ve hissizlik mevcut bi anda elim hissizlesiyor bu kadar ben şimdi bunları doktora bu sırayla mı anlatmalıyım sizce ve 18 altı kişilerde aileyi yanımıza aliyorlarmi ve benden herhangibi bi test istermi ve bundan önce ne nörolojiye ne başka doktora gitmedim beni önce başka bi doktora yonlendirimi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Önce bir doktora git. İnanır mısın bilemem ama bir hoca da araştır derim. Yabana atma. Ama bir doktora görünmelisin önce.
Hocamı niye
İnanç meselesi. Okunmak bazen iyi gelir.
Ama şöyle ben okunmuş sular kırklama odur budur denedim onları
Şizofreni var sende kesinlikle doktora git hemen ve anlat yoksa hayatın boyunca geçmez
Ses görenler farklı bozukluğa sahip olabiliyor ama görüntü görenler kesinlikle şizofrendir
Bilime göre böyle acil doktora git
Ama sesler görüntülerden daha çok oluyor peki doktor bana gercejten şizofren tanisimi koyar ve benden herhangibi bi test istermi hastanede yatırmaz degilmi
Ne fark eder sonuçta bir şeyler görüyorsun. Evet şizofren tanısı koyar ama gitmezsen ileride aklını yitirip akıl hastanesine yatarsın ilaç alman lazım gitmezsen ileride akıl hastanesine yatarsın
Bu olay basit mi sence şizofreni var sende ilaç almazsan deliliğe doğru gider ve çevrene zarar verebilirsin
Gidicem işte ama ne olucak bilmek istiyorum şu an yatırmaz degilmi peki bas dönmeleri ellerimde uyusmanin sebebi ne
Ya ama şu an o kadar çok değil şizofren bu kadar basit bir şey değil ve ben bende olduğunu düşünüyorum
Düsunmüyorum
Basit derken sen durumunun ne kadar ağır olduğunun farkında değilsin öyle olduğun için şu an görüntü görüyorsun bu basit falan değil. Yatirmaz çünkü aklı kabiliyetin yerinde sayılır ama ilaç almazsan doktora gidip ileride kesinlikle yatarsın. Şizofreni büyük bir şey. Ve durumun basit değil kızım anla bunu görüntü görüyorsun ne basiti
O kadar da çok değil diye bir şey yok görüntü görmek şizofrenidir
Ama bu başlardaydı şu an seyrek seyrek görüyorum ilk başladığında her zaman görüyordum ve baş donmelrinin sebebi ne peki ve hangi ilacı verir ve mr vs istemez değil mi sen doktorusun
Anlamak istemiyor musun sen seyrek seyrek diye bir şey yok senin onu bir daha görmen bile anormal. Ailene anlat bunu ya
İyice kafayı siyirmadan
Tamam anlattım zaten gidicem diğer sorularıma cevap yazarmisin lütfen
Mr belki çektirebilir bilemiyorum
Ailene görüntü gördüğünü anlat
Anlattım herşeyi aileme onlarda götürecekler işte ama ailemi alırmı almazmi onu merak ediyorum ve senin alanın ne
Ve baş donmem vs niye oluyor
İlk olarak aileni alır sonra senle özel konuşur bütün psikiyatristler öyle yapar
Şizofreni olduğun için olmasın beynin yeteri kadar çalışmıyor sağlıklı bir şekilde
Oda ondanmi jaynaklaniyor yani
Şizofren olabilirsin
Bence olamam doktor herhangibi bi test istermi hastanede kaç saat sürer isimiz
Git konuş o karar versin ama kesinlikle git
Gidicem peki aileden birini yanıma alirmi
18 den büyüksen tek gidebilirsin
Küçük
O zaman aile olabilir n'olacak ailenle git
Hayır konuşma sırasında ozaman konuşmam çünkü
He tabi tek konusabilirsin
Ben gittim 14 yaşındayken tek konuştum
Neyin vardı inş benide almaz