Sağlık Antidepresan reçeteli ilaç e nabızda gözüküyor mu? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Güncellemeler1 yıl Allah aşkına acil mahkemede lazım Güncellemeler1 yıl Kullanana gözüken var mı ya da bildiğiniz Antidepresan reçeteli ilaç e nabızda gözüküyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. gözükür evet 0 0 Yorumla
Mrforz Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Evet 0 41 Yorumla Mrforz 1 yıl Abla ben kullaniyom var diyoz Yorumla Soran 1 yıl Allah razı olsun eşimden ayrılıyoruz avukat reçeteli mi diye sordu e nabızda gözükür ve kanıt olur umarım Yorumla Mrforz 1 yıl Reçeteli ilaçlarım yazıyo ordan bakabilirsin Yorumla Mrforz 1 yıl Şey bide bana az dedikodu verir misin neden boşanıyorsunuz 🫶🏻 Yorumla Soran 1 yıl Sağlık ocağına gidip aile doktorumuzdan baktırıcam Yorumla Mrforz 1 yıl Sende bakabilirsin Yorumla Soran 1 yıl Eşimin psikolojik sorunları var antidepresan içiyor çocuğumun velayeti ona verilmesin diye Yorumla Soran 1 yıl Kendim nasıl bakcam Yorumla Mrforz 1 yıl Hmm geçmiş olsun Yorumla Mrforz 1 yıl Google üzerinden e nabiza gir Yorumla Soran 1 yıl Sadece çocuğun kine giriliyor diye biliyorum Yorumla Mrforz 1 yıl İlaçlarım kısmı var Yorumla Soran 1 yıl İndiriyorum hayatımı mahfetti mahfetti Yorumla Mrforz 1 yıl Haaa onunkine girebilirsin tcsi carsa Yorumla Soran 1 yıl Ama kendi hesabıma ve cocugumunkine girebiliyorum eşimin şifresini bilmiyorum Yorumla Mrforz 1 yıl Ne yapabilirsin ki abla boş ver iyi olur inşallah Yorumla Soran 1 yıl Tcsi var ama şifre bilmiyorum Yorumla Mrforz 1 yıl E devlet şifresi var mı sende Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Mrforz 1 yıl Bilseydin e devlet üzerinden direk giriş yapardın güzel olurdu senin için Yorumla Soran 1 yıl Allah senin yardımcın olsun inşallah bu ilaçlardan kurtulursun ne seni üzüyorsa üzülme genç birine benziyorsun Yorumla Mrforz 1 yıl 21 yaşındayım Yorumla Soran 1 yıl Bende 25 Yorumla Soran 1 yıl Hayata bi kere geliyoruz Yorumla Mrforz 1 yıl Neeee Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Mrforz 1 yıl Ben seni daha büyük sandım Yorumla Soran 1 yıl Yaşı öyle kaydolmuşum değiştiremedim bi türlü beceremedim Yorumla Mrforz 1 yıl Hahaha boş ver daha iyi herkes teyze sanıyo 🤪 Yorumla Soran 1 yıl Ahaha sorma genç görseler yürürler de mesajlajmıyorum zaten Yorumla Soran 1 yıl Bu evlilik beni yıprattı ama Yorumla Mrforz 1 yıl Yani resmi olarak hala evlisin aldatmaya girer Yorumla Soran 1 yıl Aklı olan evlenmesin Yorumla Soran 1 yıl Evettt açığımı arıyor Yorumla Mrforz 1 yıl boş ver sen hala genç ve güzelsindir Yorumla Soran 1 yıl Biraz kilo vermem gerekli ve bu adamdan kurtulmam gerekiyor Yorumla Mrforz 1 yıl Of of arkadaş olmak ister misin peki dedikodu ihtiyacım var da 😔🤣 Yorumla Soran 1 yıl Şimdi uyumam gerekiyor eklersin 😂😂 Yorumla Mrforz 1 yıl Gizli soru sormuşsun ya Yorumla Mrforz 1 yıl Eklemedin beni :((( Yorumla Mrforz 1 yıl Huhu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
gözükür evet
Gözükmemesi mi lazım?
Evet
Abla ben kullaniyom var diyoz
Allah razı olsun eşimden ayrılıyoruz avukat reçeteli mi diye sordu e nabızda gözükür ve kanıt olur umarım
Reçeteli ilaçlarım yazıyo ordan bakabilirsin
Şey bide bana az dedikodu verir misin neden boşanıyorsunuz 🫶🏻
Sağlık ocağına gidip aile doktorumuzdan baktırıcam
Sende bakabilirsin
Eşimin psikolojik sorunları var antidepresan içiyor çocuğumun velayeti ona verilmesin diye
Kendim nasıl bakcam
Hmm geçmiş olsun
Google üzerinden e nabiza gir
Sadece çocuğun kine giriliyor diye biliyorum
İlaçlarım kısmı var
İndiriyorum hayatımı mahfetti mahfetti
Haaa onunkine girebilirsin tcsi carsa
Ama kendi hesabıma ve cocugumunkine girebiliyorum eşimin şifresini bilmiyorum
Ne yapabilirsin ki abla boş ver iyi olur inşallah
Tcsi var ama şifre bilmiyorum
E devlet şifresi var mı sende
Yok
Bilseydin e devlet üzerinden direk giriş yapardın güzel olurdu senin için
Allah senin yardımcın olsun inşallah bu ilaçlardan kurtulursun ne seni üzüyorsa üzülme genç birine benziyorsun
21 yaşındayım
Bende 25
Hayata bi kere geliyoruz
Neeee
Evet
Ben seni daha büyük sandım
Yaşı öyle kaydolmuşum değiştiremedim bi türlü beceremedim
Hahaha boş ver daha iyi herkes teyze sanıyo 🤪
Ahaha sorma genç görseler yürürler de mesajlajmıyorum zaten
Bu evlilik beni yıprattı ama
Yani resmi olarak hala evlisin aldatmaya girer
Aklı olan evlenmesin