Sağlık Uyuyamamış olmam canımı sıktı neden böyle? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Sinir bozucu Güncellemeler1 yıl Saat 13’te uyandım arkadaşlar😣 Uyuyamamış olmam canımı sıktı neden böyle? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
lyxnx Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 91% 1 yıl Can sıkıntısından uyuyamıyorsun ve daha fazla canın sıkılıyor kısır döngü. 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Evet işte ondan Yorumla lyxnx 1 yıl Bunu ben her gece yaşıyorum. Rutin oldu artık napalım. Yorumla Soran 1 yıl Neden canın sıkılıyo ki Yorumla lyxnx 1 yıl kafamda çok şey var gitmeyen bitmeyen şeyler. yoruyor be insanı geliyor peşinden. Yorumla Soran 1 yıl Aynısı yaa aynısı Yorumla lyxnx 1 yıl aynısı mı bilmem ama herkesin var dolabında bir ceset benimki kokuştu. Yorumla
NorthOffHeLL Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Şu siralar uyku duzenim hiç yok hep geç yatiyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sabaha işin yoksa boş ver 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Çok şükür yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman salla gitsin bu gece de böyle olsun Yorumla
dalyaprrakk Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Rahat bırak kendini gelir 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Nedense beceremiyorum Yorumla dalyaprrakk 1 yıl Yorgun olman gerekiyor 😅 Yorumla Soran 1 yıl Alakası yok bee benim genetiğimde var ne kadar yorgun olursam olayım uyuyamayınca uyuyamıyorum beynim gereksiz fazla çalışıyo Yorumla dalyaprrakk 1 yıl Seni yoran şey ne beyninde Yorumla Soran 1 yıl Her şeyi çok dusunmek Yorumla dalyaprrakk 1 yıl Çok düşünce bela getirir Yorumla Soran 1 yıl Ben de istemiyorum da işteee huy Yorumla dalyaprrakk 1 yıl Hım bir yudum alkol al uyutur Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Uyumalisin ozaman. Aklinda ne vqr 🤔 0 3 Yorumla kalp-komutanı 1 yıl Yuh bu saat uyanirsan tabi uyuyamazwin Yorumla Soran 1 yıl Bugun sadece Yorumla kalp-komutanı 1 yıl Daga oncede olmus baksana Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl aklına bir şeyler takılmıştır belki 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Hafif stres Yorumla CappuccinoGibiyiim 1 yıl bir şeyler izle Yorumla Soran 1 yıl İzliyom Yorumla CappuccinoGibiyiim 1 yıl ne izliyorsun Yorumla Soran 1 yıl Siyah kalp Yorumla CappuccinoGibiyiim 1 yıl iyi seyirler o halde Yorumla Soran 1 yıl Sen ne izliyon Yorumla CappuccinoGibiyiim 1 yıl hiçbir şey ama izlerim belki belli olmaz Yorumla Soran 1 yıl Uyumayışının sebebi nedir Yorumla CappuccinoGibiyiim 1 yıl enerjim yüksek uykum yok sadece Yorumla
ruidesu Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl bos ver uyuma ne guzel iste gecenin tadini cikart 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Tat alamıyorum Yorumla Soran 1 yıl Sen eğleniyon galiba achjjmk Yorumla ruidesu 1 yıl dizi izliyom ya ben sana da oneririm sbdicnisnfm Yorumla Soran 1 yıl İzliyorum da sıkıldım Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl çok düşğnmekteen 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Lanet olsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl kız neyi çok düşğndğn anlat bakayım Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Aynı durumdayız 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Erken uyuma hayallerim vardı oysa Yorumla
Fetişistbey Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Sabah iş var ya 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Allahtan raporluyum ama yine de erken kalkkmak istiyordum Yorumla Fetişistbey 1 yıl Biz boku yedik ne erken kalkması yat uyu 11 12 ye kadar Yorumla Soran 1 yıl Halletmem gerekrn bir sürü şey var gün de hemen bitiyo Yorumla Fetişistbey 1 yıl Ah be o zmn tatil çabuk bitecek senin için Yorumla Soran 1 yıl Kendime sürekli izin veresim var Yorumla Fetişistbey 1 yıl Keşke bende verebilsem kendime izin ağfğogt Yorumla Soran 1 yıl İstifa edesim de var😂😂😂 Yorumla Fetişistbey 1 yıl Evliysen et gitsin evde dinleniyorum 😋😋 Yorumla Soran 1 yıl Evli olmakla ne alakası var Yorumla Fetişistbey 1 yıl Ne bilim ev hanımı olursun kocanın da yemek falan yaparsın işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Can sıkıntısından uyuyamıyorsun ve daha fazla canın sıkılıyor kısır döngü.
Evet işte ondan
Bunu ben her gece yaşıyorum. Rutin oldu artık napalım.
Neden canın sıkılıyo ki
kafamda çok şey var gitmeyen bitmeyen şeyler. yoruyor be insanı geliyor peşinden.
Aynısı yaa aynısı
aynısı mı bilmem ama herkesin var dolabında bir ceset benimki kokuştu.
Şu siralar uyku duzenim hiç yok hep geç yatiyorum.
Sabaha işin yoksa boş ver
Çok şükür yok
O zaman salla gitsin bu gece de böyle olsun
Rahat bırak kendini gelir
Nedense beceremiyorum
Yorgun olman gerekiyor 😅
Alakası yok bee benim genetiğimde var ne kadar yorgun olursam olayım uyuyamayınca uyuyamıyorum beynim gereksiz fazla çalışıyo
Seni yoran şey ne beyninde
Her şeyi çok dusunmek
Çok düşünce bela getirir
Ben de istemiyorum da işteee huy
Hım bir yudum alkol al uyutur
Uyumalisin ozaman. Aklinda ne vqr 🤔
Yuh bu saat uyanirsan tabi uyuyamazwin
Bugun sadece
Daga oncede olmus baksana
aklına bir şeyler takılmıştır belki
Hafif stres
bir şeyler izle