Güncellemeler
1 yıl
kendi hayat sorunlarını bana ya da anneme aktarıyor babam vefat etmiş diye. o zaman bende kendi sorunumu millete maal edeyim bu nedir arkda help
arkadaşlar kafası kaşınıyordu birinden bit bulaşmış falan diyordu. Bugün annemle tartışırken gitmiş bitli pis tarağını bilerek kafama sürmüş 18 yaşında o ben büyüğüm. tabi. full bana zarar ruj aldım karşıdan karşıya geçerken bilerek yere attı sırf param gitsin diye uyuz oluyorum niyeti. hep kötü geliyor ya off ruhumu emiyor ne yapabilirim kurtulmak için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İlgi istiyor kardeşinle niye vakit geçiriyorsun? Yazık değil mi? Ayrıca malzemeleri ortaya koyma verme ona, görmesin o
Off ama kardes de yapmasin lütfen ya.. hadi tarak olayini diyelim tamam ama extra paran gitsin diye ruj atmak cidden bi üst level.. insan kiyamaz hic bi sekilde
sözde yanlışlıkla düşmüş. ama gülerek anlatıyor
niyeti hep kötü geliyor ya nefret ediyorum
Gicik sinir bozucu oldugunu düsünsen ayri da kötü niyetli oldugunu düsünmen kötü evet.. peki uzaklasma sansin yokmu
yok ayrı eve çıktım evden kaçtım ama yapamadım geri geldim mecbur
Oha kaç yaşında kardeşin
He 18 yaş için bu hareketler normal değil
reşit işte yeni yeni niyeti hep kötü geliyor ya şaka gibi
Eczanede uyuz için ilaç var geçmiş olsun
bit ya
teşekkürler hep bu ucu3e yüzünden
Oh uyuz değil bit. Bir keresinde kuzenime bit bulaşmıştı babaannem saçına gaz yağı sürdü ve geçti. Bence siz de deneyebilirsiniz geçmiş olsun
ya bana bulaşmazdı benim oda vs ayrı bilerek tarağını sürüyor saçıma dokunuyor bin kere yapma dedim nafile
tartışırken aklımdan çıkmış bitli pis olduğu sürdü o sıra
Herkesin başına gelebilir. Geçmiş olsun. Sakın böyle bir şey oldu diye moralini bozma sonuçta o bit olmayan bir şeydi de sizin evden çıkmadı zaten vardı ve kazara size de bulaşmış birkaç güne kadar geçer umarım. Tekrardan geçmiş olsun
Karfeşinkaç yaşında?
18
Sen büyüksün dimi
hayır o büyük
Garipmiş senden büyük birinin sana çocuk gibi davranması. Kardeşin olsa otur konuş anla derim de büyük olunca işler değişiyor tabi.
Tekme tokat dal
yok ya
Sana bit bulaştıracak kadar gözü dönmüş sen birkaç fiske vursan çok mu.
belki bilerek yapmamıştır ama ben kötü niyetli algılıyorum onu o yüzden
durduk yere niye tarağını sürersinki birine bey1n sıfır
Öp onu