Bu psikolojik bi durum, panik atak paranoya karışımı ya da ekle üstüne kaygı bozukluğunu. Psikiyatrist çözebilir
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Yine git diyorlar kan testi yaptır doktorda yok birsey diyor kan tahlili yapmadı :(
Cevap sahibi
1 yıl
Kafaya takmaman lazım olasılık kısmını, zaten er ya da geç bu dünya denen gezegende cansız bir et çöp parçasına dönüşeceğiz boş ver, anı yaşa geç de kendine, telkinde bulun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu his senin stresin ve psikolojine bağlı.
Yine git diyorlar kan testi yaptır doktorda yok birsey diyor kan tahlili yapmadı
Yaptır en azından için rahat olur.
Yapmıyor gerek yok diyor
Tam kan tahlili için acil, aile hekimi, özel hastaneye gidebilirsiniz.
Benim abimde de damar tıkanıklığı şüphesi vardı. O gün bende de olmuştu kalpte batma hissi. Psikolojik yani
Ben bir haftadır hep düşünüyorum o kişi öldüpünden beri korkuyorum bende aynıysam diye ekg yapıldı iyi dediler
Psikolojik bir durum seninki
Kan tahlili Yaptır diyor burada bazıları ama yaptıramiycam galiba ölen kişiyede birsey yok demişler ölmüş :(
Sen iyi değilsin. Bu yaşta kalp krizi mi olur
Ben 23 yaşındayım
Benim abim de 29 yaşında ağrı var dedi ama hiçbir şey çıkmadı. Bütün testleri yaptılar.
Ekg sizce çıkar mı kalp krizi gibi şeyler
Kalp krizi bir anda olmaz. Belirtileri olur. Sizin de sonuçlar temiz çıkmış. Korkmanıza gerek yok. Doktorlardan iyi mi bileceksini
Sadece ekg yapıldı başka birsey
İçim rahat etsin diyorsan ultrasonla da baktırabilirsin damar tıkanıklığı var mı diye
Bu psikolojik bi durum, panik atak paranoya karışımı ya da ekle üstüne kaygı bozukluğunu. Psikiyatrist çözebilir
Yine git diyorlar kan testi yaptır doktorda yok birsey diyor kan tahlili yapmadı :(
Kafaya takmaman lazım olasılık kısmını, zaten er ya da geç bu dünya denen gezegende cansız bir et çöp parçasına dönüşeceğiz boş ver, anı yaşa geç de kendine, telkinde bulun
Psikolojik.
Check-ups yaptır
Psikolojin bozulmuş