el. ayak hastalığı bu kardeş bulaşıcı ağız icindede yara olur ağız içinde yara olursa karadut özü pekmezi al aktardan ağzında calkala ve bitane stilex var eczaneden al sur kalıntısını alır doktorlarca baska tedavi vermiyorlar
0
24 Yorumla
Soran
1 yıl
Aynen öyle abi ağızda ağrı vardİ baktım beyaz yaralar var.
Behçet hastalığı genetik bir hastalıktır, yaşınız kaç bilmiyorum ancak 20-30 yaş aralığında ortaya çıkar, ağızda Aft benzeri ağrılı iltihaplı sivilceler, vücutta ağrılı kırmızımsı sivilceler çıkar tehlikeli bir hastalıktır vücuttaki hemen hemen her organı tutup iltihap salgılatabilir, erken aşamada gerçekleşen bulgular sizde var, bence bir Ramotolojiden randevu alın.
Her ağızdan çıkan şeye uymayın ağzı olan konuşur, el ayak hastalığı falan bunlar kulaktan dolma halk bilgileri Ramotolojiden bir randevu alın ve hastaneye gidin.
@Serap_Türk abla unuttum söylemeyi ben demir ve B12 hapı kullanıyorum düşüktü.1 hafta önce kan verdim ayın 7sinde o zaman 452ye çıkmıştı 7 gundurde kullanıyorum B12 fazla yükseldiği için bu aft olmuş mudur aft 2-3 gündür var. Fotodakilerde yeni ama 1 ay olmuştur
@Serap_Türk abla rica ediyorum cevap verir misin? Gerek fotodoki gerek ağzımdaki beyaz yara (muhetmelen içi doluydu patladı ağrı şimdi yok) Kortizol hormonundan dolayı olabilir mi baya stresli biriyim bundan dolayı olabilir mi sadece olabilir mi diye soruyorum tanı koy demiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
el. ayak hastalığı bu kardeş bulaşıcı ağız icindede yara olur ağız içinde yara olursa karadut özü pekmezi al aktardan ağzında calkala ve bitane stilex var eczaneden al sur kalıntısını alır doktorlarca baska tedavi vermiyorlar
Aynen öyle abi ağızda ağrı vardİ baktım beyaz yaralar var.
Neden oluyor bu. Annem 9 aylık yegnimden bulaştığını söyledi ondan değildir dedim. Bebekte hasta
Behçet hastası olabilirsin, bulgular onu gösteriyor.
Kardesim ayak altlarında parmak aralarında var mi hemen dediğim alerji kremini al bari kaşıntıyi alir
Kaşıntı yok ki?
Behçet hastasısın sen büyük ihtimalle
Ayakta bişey yok
@Serap_Türk neden olur bu hastalık omuzlarımdakini yeni farkettim.
Behçet hastalığı genetik bir hastalıktır, yaşınız kaç bilmiyorum ancak 20-30 yaş aralığında ortaya çıkar, ağızda Aft benzeri ağrılı iltihaplı sivilceler, vücutta ağrılı kırmızımsı sivilceler çıkar tehlikeli bir hastalıktır vücuttaki hemen hemen her organı tutup iltihap salgılatabilir, erken aşamada gerçekleşen bulgular sizde var, bence bir Ramotolojiden randevu alın.
@Serap_Türk cildiyeye randevu alacam
Her ağızdan çıkan şeye uymayın ağzı olan konuşur, el ayak hastalığı falan bunlar kulaktan dolma halk bilgileri Ramotolojiden bir randevu alın ve hastaneye gidin.
Cildiye değil, Ramotoloji
23 yaşındayım yemek yerken agzimada ağrı oluyordu arka dişlerin orada beyazlıklar var
Beyazlıklar dediğiniz şeye aft deniyor bu hastalığın erken evresinde çıkan bulgular sizde de çıkmış.
@Serap_Türk ağzımdaki yaralar yeni 1 hafta olmadı annem yegnimden bulastigini düşündü bebek kendini kasiyordu
Beyefendi, yapmanız gereken şeyleri yazdım konuyu uzatmanın bir Anlamı yok.
Behçet bulaşıcı bir hastalık değildir, genetik bir hastalıktır.
@Serap_Türk son soru abla. Ben aşırı stres yapan biriyim salı günü mesela sinirden Zoe uyudum. Kortizol atmasından dolayı olabilir mi
Ben buradan net bir şey söyleyemem muayene etmem gerek, siz bir doktordan randevu alıp hastaneye gidin. Ama mutlaka gidin.
@Serap_Türk tamam abla. Abla doktor musun. İyi oldu burada sorduğum cildiyeye gitmem ramotolojiye gidecem.
Hemşireyim
Ramotolojiye git ve deki Behçet hastası olduğumdan şüpheleniyorum. Sana birtakım testler yapacaklar Behçet değilsen zaten seni cildiyeye sevkeder.
@Serap_Türk abla unuttum söylemeyi ben demir ve B12 hapı kullanıyorum düşüktü.1 hafta önce kan verdim ayın 7sinde o zaman 452ye çıkmıştı 7 gundurde kullanıyorum B12 fazla yükseldiği için bu aft olmuş mudur aft 2-3 gündür var. Fotodakilerde yeni ama 1 ay olmuştur
@Serap_Türk abla rica ediyorum cevap verir misin? Gerek fotodoki gerek ağzımdaki beyaz yara (muhetmelen içi doluydu patladı ağrı şimdi yok) Kortizol hormonundan dolayı olabilir mi baya stresli biriyim bundan dolayı olabilir mi sadece olabilir mi diye soruyorum tanı koy demiyorum
Abi senin vücut iltihap yuvası mı öğhhhhk anskqm kusucam
Yeni oldu
İltihap yok zaten işin degsik yani bu
Biz nerden bilelim doktora git
Bi doktora görün
Alerji gibi