Zeytin peynirli enfes fırın yulaf çörek tabi airfryer pişti ve yumurta sizin kahvaltı düzeni nasıl tam olarak kendi tarifleriniz varsa talibim onlara ☺️
Yulaf severim
Şeytan görsün yüzünü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
1 yıl
Çok ayıp ama ben bundan köfte yapıyorum lahmacun yapıyorum ya ön yargı hep yulaf düşmanlığı bu anket neeee 🤣
Anadil ülkede Türkçedir hocam zira Kürtçe şu an yasaklı değil Kürt ya da Kürtçe sadece Türkçe herkes birbirini anlasın diye anadil halindedir zira geçmiş zaman da yapılan bir kısım şeyler yanlıştı bunu 7-8 yaşımda konuşamıyor fakat anlıyorken de diyordum lakin bizim bölge de o zamanlar bile bir ayrım veya ırk mevzusu yoktu bugün hala ırkı fark etmez 9-11 yaş grubu 2-3 kilometre de yürüyüş yapıp geliyor geri vs koşu da denk geliriz hep 😄
Kanka ülkede yaşayan yerli türk yok hep Türkmen den kafkastan Yunan dan göç etme yerleşke yani benim ana dilim Kürtçe ezelden beri yasaklı hâlâ yasaklı dil diyorlar tepki veren de var sen bana kalkıp anadil Türkçe diyorsun senin anadilin Türkçe benim ki Kürtçe benim aslım kökenim Kürt
Benim aslım ise Yörük hocam anadil Türkçe Türkiye Fransa Fransızca İngiltere Amerika ingilizce hatta Ermenistan Ermenice vs bu böyle yapacak bir şey yok Kürtçeye yasak diyen kim hangi bölgedesin? Başkasının yanında Kürtçe Zazaca konuşan yokmu hiç? Burada kimsenin yanında sıkıntı olmuyor
Okullar da İngilizce Fransızca vs farklı diller de eğitim veriliyor kimsenin zoruna gitmiyor çünkü savaşan benim dedem değil İngiliz Fransız hep farklı kişiler bu ülkede Kürtler ile beraber yaşanmıyor yabancılar ile yaşıyorlar neden Kürtçe ders verilmiyor sen doğruyu biliyorsun konuşuyorsun ya ben 43 ile gittim bu ülkede gerek iş gerek gezi İst de büyüdüm kendi memleketim de yaşıyorum Bitlis sadece sen yaşananları yalanlıyorsun ya o güldürüyor beni alıştık artık ama iyi de oldu biliyor musun hatta çok çok iyi oldu eskiden Kürtlerin bir kısmı bize karşı saf alıyorlardı ama artık onlar da gerçeği görüp bize katılıyorlar ve inan uluslararası bir savaş çıkarsa dili mı ırkı mı yok sayan bir toplum için bir sistem için asla savaşmayız diyorlar
gerçeği görmemek mi ciddimisin sen? fransızca eğitim mi ya hocam ne diyorsun sen ingilizce dünya dili bundan eğitimi var bunun harici ise bitlis dahil olmak üzere heryer de kürtçe öğrenebiliyorsun sen biraz çarpıtıyor gibisin sene 2024 aloo abi iyimisin?
tam olarak anlaadım ben abi ne yasak kim neyi yasaklamış halde yasak var öyleyse açık açık nasıl eğitimler verilebiliyor veya kürtçeyi kısmi arkadaş çevresinden sesli az çok ben biliyorken yörük diyarı olan bir bölgede yaşayıp nasıl ve ne şekilde hangi yerde yasak abi gözünü sevim
Spor 😂 yağ vs pek olmuyor 😟 ayrıca ırk kavramı da önemli husus değil Türk yurdun milletin adı halk ise kendi içinde farklılık ve kültürü vs ile güzel afiyetler olsun size yerimize de yiyin efem 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yulaf severim
Ankete baksana hocam herkes düşman 😄
Bugün poğaça yedim gadası
Parke taşı kanka belediyenin yol yaptığı taşları kemiriyoruz 😄
Nasıllll 🙄
Ülke ekonomisi bunu gerektiriyor kanka 😁
Cidden abi bu şartlar da şehirler büyük şehirler 😞 sıkıntı halde
Eee yani ama milletimiz hak ediyor peygamber diye tapanlar var bırak daha beter olsun
Kuru yanında yaşlara üzülüyorum be abi
Ben üzülmüyorum çünkü ben yapmadım yapmam da dilimi ırkı mı yasaklayan bir sisteme asla hak vermem asla desteklemem vicdanım rahat
Dili derken 🙄
Kürtçe kanka Kürtçe benim anadilim
Ana dil oluyor ya
Anadil ülkede Türkçedir hocam zira Kürtçe şu an yasaklı değil Kürt ya da Kürtçe sadece Türkçe herkes birbirini anlasın diye anadil halindedir zira geçmiş zaman da yapılan bir kısım şeyler yanlıştı bunu 7-8 yaşımda konuşamıyor fakat anlıyorken de diyordum lakin bizim bölge de o zamanlar bile bir ayrım veya ırk mevzusu yoktu bugün hala ırkı fark etmez 9-11 yaş grubu 2-3 kilometre de yürüyüş yapıp geliyor geri vs koşu da denk geliriz hep 😄
Kanka ülkede yaşayan yerli türk yok hep Türkmen den kafkastan Yunan dan göç etme yerleşke yani benim ana dilim Kürtçe ezelden beri yasaklı hâlâ yasaklı dil diyorlar tepki veren de var sen bana kalkıp anadil Türkçe diyorsun senin anadilin Türkçe benim ki Kürtçe benim aslım kökenim Kürt
Benim aslım ise Yörük hocam anadil Türkçe Türkiye Fransa Fransızca İngiltere Amerika ingilizce hatta Ermenistan Ermenice vs bu böyle yapacak bir şey yok Kürtçeye yasak diyen kim hangi bölgedesin? Başkasının yanında Kürtçe Zazaca konuşan yokmu hiç? Burada kimsenin yanında sıkıntı olmuyor
Okullar da İngilizce Fransızca vs farklı diller de eğitim veriliyor kimsenin zoruna gitmiyor çünkü savaşan benim dedem değil İngiliz Fransız hep farklı kişiler bu ülkede Kürtler ile beraber yaşanmıyor yabancılar ile yaşıyorlar neden Kürtçe ders verilmiyor sen doğruyu biliyorsun konuşuyorsun ya ben 43 ile gittim bu ülkede gerek iş gerek gezi İst de büyüdüm kendi memleketim de yaşıyorum Bitlis sadece sen yaşananları yalanlıyorsun ya o güldürüyor beni alıştık artık ama iyi de oldu biliyor musun hatta çok çok iyi oldu eskiden Kürtlerin bir kısmı bize karşı saf alıyorlardı ama artık onlar da gerçeği görüp bize katılıyorlar ve inan uluslararası bir savaş çıkarsa dili mı ırkı mı yok sayan bir toplum için bir sistem için asla savaşmayız diyorlar
gerçeği görmemek mi ciddimisin sen? fransızca eğitim mi ya hocam ne diyorsun sen ingilizce dünya dili bundan eğitimi var bunun harici ise bitlis dahil olmak üzere heryer de kürtçe öğrenebiliyorsun sen biraz çarpıtıyor gibisin sene 2024 aloo abi iyimisin?
Haklısın
tam olarak anlaadım ben abi ne yasak kim neyi yasaklamış halde yasak var öyleyse açık açık nasıl eğitimler verilebiliyor veya kürtçeyi kısmi arkadaş çevresinden sesli az çok ben biliyorken yörük diyarı olan bir bölgede yaşayıp nasıl ve ne şekilde hangi yerde yasak abi gözünü sevim
Sen yalan konuştukça seninle diyaloğa girmem sen bildiğin yoldan devam et dostum
ya abi sen iyimisin haklısın diyip yalan diyorsun neyse o dünyada yaşamaya devam iyi günler ayrı bir kafasın birde engel çakıyor :D
bende engel çakayım bari
Merhaba,
Standart sıradan zeytin peynir yumurta domates ne olursa! 😅
Etmiyorum 5 te uyanıp 6 da ise geliyorum öğlene kadar kendime gelemiyorum zaten
Sabah direk kahve için su içip acı kahveyle kendinize gelin mümkünse hareket egzersiz vs açılırsınız zamanla hocam 💪🏻👍🏻😄
Hayatımda hiç yulaf yemedim😂
Unun unsuz hali ama zararsız faydalı 😂
😅
Merak da ediyorum
Göndereyim ablama beş adet 😅
Çok sağol😂
Normal türk kahvaltısı nasılsa o şekilde yaparım yulaf falan sevmem zaten karın da doyurmuyor
tost hazırlıyorum
Normal Türk kahvaltısı yapıyorum.
Kahvaltı sevmiyorum
Değişkenlik göstermekte
kahve genelde
En temizi sabah 5-5.30 kahvem ayrı ama 10 dediği zaman kahvaltı şart 😂
Kavurma
Hey maşallah sanıyorum doğu tarafındansınız enfes olur ama yasak bana 🤣
Evet kürdüm🙃 niye yasak acaba bir zararida yok şifa şifaa
Spor 😂 yağ vs pek olmuyor 😟 ayrıca ırk kavramı da önemli husus değil Türk yurdun milletin adı halk ise kendi içinde farklılık ve kültürü vs ile güzel afiyetler olsun size yerimize de yiyin efem 😄
Kahvaltı etmem
Önemli bir öğün hocam özellikle spor için çok kritik
Cunku 12de uyanıyorum duş falan filan derken saat 2yi buluyor😅 direkt oglen yemegi
Ne 12mi 😦 sırtım ağrıdı şu an hocam 😁
menemennnn
Oh mis güzeldir ama sağlık olarak şey 😅😁
Sağlık olarak ney oğlum ney
Ekmekkkkkk 🍞
Mercimek ya da yulaftan ekmek ile tüketilirse ve yağ zeytinyağı ayrıca çok kullanılmamış ise olabilir 😅
Kardeşim canım benim anlıyorsun demi beni söylememe gerek yok oku zihnimi 🤣
Saygılar abi beyaz 🍞 tamamdır üstad 😅
Ben sporcunun ahlaklısını zekisini ahlaklısını severim 😊🤣🤣
😅🤣
Bak özellikle 2 ahlak ekledim oraya anla 🤣
Saygılar abi terbiyeli ve toto korkusu da benden olsun sana karşı 😅
Yok be oğlum ben pamuk gibi adamım 🤣
Tabi efem 😄 saygılar abim 😂
🤣🤣🤣
Sıradan kahvaltı ederim
Kahvaltı yapmıyorum
Zeytin