kan verdigimde ishaldim sümüksü yapıda vardi burun akıntısı balgam vardı öksürük cro 24 cıktı gecirgen bagırsak sendromu crp yukseltirmi sizin crpniz en fazla kac oldu neden oldu?
4 bin tabi zordu benim hastalik cok karışık ama soyle boyunda lenf nosulunde verem cikti 3 kez de verem atlattim akciger disi kanda var di ilk aylar tabi 3 4 ay sonra kan temizlendi cok cok zor ve sonrasinda asla kanda cikmadi
Alcoger disi cunku akcigerde verem cikmadi kandada yok sadece parcada var yani ama ilk baslarda kandada vardi duzeldi fakat 3 krz yakalamdim bdn suanda ise akcigerde tum boyunda koltukaltinda lenf nodulu var sismis dalakta kirecleneme karacigerde lekelenme var
Gece terlemeleri siddetliydi öksürük 2 haftandan uzun suren lenf sismesi ve agrisi istahsizlik su dahi icsem kusuyordum mide bulantisi basimi bile halsizlikten zor tutuyordum gunlerce yemek yemedim hatta ozellikle aksamlari artan ates vardi asla dusmjyordu hep 39 lardaydi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
crp kanda enfeksiyon var demek benom ilk 54 du 4 5 gun sonra 4. bin oldu tabi
hangi hastalıgınız vardı
4 bin tabi zordu benim hastalik cok karışık ama soyle boyunda lenf nosulunde verem cikti 3 kez de verem atlattim akciger disi kanda var di ilk aylar tabi 3 4 ay sonra kan temizlendi cok cok zor ve sonrasinda asla kanda cikmadi
lefnlerın sis miydi gecmis olsun bu arada
evet 35 mm olmustu
neymis tehlikeli miymis ultrasonmu cekildi
2 kez biyopsi alindi buri canli biri ameliyat seklinde 7 8 kez ultrason cekildi evet tehlikeli cikti parcada verem vardi maalesef
lenfoma kanseri gibi bir durum yok degilmi
kanser degil lenfadenit tbc gecirdim
akciger disi kani nasil fark ettin
Alcoger disi cunku akcigerde verem cikmadi kandada yok sadece parcada var yani ama ilk baslarda kandada vardi duzeldi fakat 3 krz yakalamdim bdn suanda ise akcigerde tum boyunda koltukaltinda lenf nodulu var sismis dalakta kirecleneme karacigerde lekelenme var
gogustede lenf sismesi var
yaşın kaçti bu arada cok gecmis olsun emara girince cikiyormu bunlar kan degerlerinde ya da
Kanda cikmaz ben ilacli tomogrofiye girdim 4 5 kez oyle cikti mrada gurdim 18 yasim daha
belirtlern nelerdi
Gece terlemeleri siddetliydi öksürük 2 haftandan uzun suren lenf sismesi ve agrisi istahsizlik su dahi icsem kusuyordum mide bulantisi basimi bile halsizlikten zor tutuyordum gunlerce yemek yemedim hatta ozellikle aksamlari artan ates vardi asla dusmjyordu hep 39 lardaydi
Enfeksiyondsn genellikle gripte bile artar
Geçmiş olsunnnn