Güncellemeler
1 yıl
BU DONUK RUHSUZ HİSSİZ HAL İLACIN ETKİSİ PEKİ KALICI BİR DEGİSİMMİ GECİCİMİDİR?
Yoksunluk süreci ne kadar sürer? Ayrica bu duygusuz sevgisiz robot gibi yapti beni ilaci birakinca eski neseli dugusal halime geri donermiyim? Yoksa artik boyle bir insanmi oldum kalıcı olarak? 2yildir kullaniyorum 3ilaç biri yesil recete
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yeşil reçete ilacı 3 sene kullandırmaz hiç bi doktor 🤣
Gayette kullandiriyorlar rahatsizlik agir olunca
Doktor torbacı galiba kolun kopsa 6 ay ağrıyı geçirmesi için yazabilir akıl sıkıntısı için 3 sene yazmazlar kendimden biliyorum ilaç ne bide
Özel hastane pahali doktor olimca gayette yaziyor iyilesemiyom diyosun basiyo rivotrili gonderiyo daha fazla doz yukseltiyo kendini iyi hissetmen icin
Tabi uyuşturucunun yasal hali torbacıya vericeğine özele veriyosun kanser hastalarına morfin bile yazmıyor devlet sen kullan xanaxı
Özel baslatti ama son bir yildir devlet yaziyor rahatsizligim agir cunku xanax bende pek etki etmiyor hafif kaliyor
Bende sağlıklı beyine sahip değilim bu yüzden 2 aydır işsizim doktor bana 4 ay sonra kötüye kullanım tedbir amacıyla hiçbi hastaya uzun süreli reçete edemediğini söyledi dedem kanserdi ağrıdan akşama kadar balkonda oturuyodu gene yazmıyodular
Yesil recete yazarlar gayette kirmizi receteye gelince yazmak istemiyorlar
Kırmızı reçete 3 ay kullandım yan etkisi çoktu kendim bıraktım 2 sınde 3 sene reçete eden doktor sıkıntılıdır
Para icin
Kirmizo recete ne kullandin
Ritalin kullandım xanax bile yan etkileriyle yarışamaz
Hmm bende eşdeger ritalin gibi modiodal kullandim kirmizi recete ama bagimlilik yapmadi hic cok memnundum uyumamak icin iciyordum
Xanax agir bir ilac degil
bende 3 saatten fazla uyuyamıyordum ritalinle
İlacı bırakınca geçer ama biraz zaman alır vücuttan etkisi çıkmaz çabuk
Nekadar zaman mesela? :(
İlacın etkisi ne zaman geçerse 1 ay da olabilir 3 ayda
Ne kullanıyodun?
Daha önce iyi neşeliysen niye ilaca başladınki , çelişiyosun kendinle
Secita20mg cipralex muadili yani
Solian100mg
Rivotril bazen bütün bazen yarim
3gundur rivotril ve soliani ceyrege dusurdum bunlari birakinca birhafta mola verip secitayi 10mg dusurcem
Doktorunmu söyledi doz düşürmeni, kendinmi yapıyosun bunu
Rivotrili sürekli kullanmak sorun yaratabilir bağımlılık yapar çünkü
Herhangi bir doktora sordum doz dusumlerini ben birakmaya karar verdim ve dusuruyorum
Panik atak anksiyete ve takinti icin kullandim iyilestim artik ilaclar ruhsuz donuk yapiyor ya ondan bahsediyorum gecicimi kalicimi diye ilaci birakinca eskisi gbi ağlayip gulebilirmiyim onu soruyorum ay kimse anlamiyo beni
Kafana göre bırakma bence
Biktim artik 2yildir iyilestim niye iceyimki bu kimyasallari?
Evet yapti ve yoksunluk hissi var nezaman gecer acaba?
O etkiler geçicidir, ilacı bırakınca geçer
Ne kadar surer
Yeşili ne kadardr kullnoyosn?
2yil
Yeşil ilaç 2 sene kullanılmaz aslında , en fazla bikaç hafta kullanlp bırakılır