ŞİZOFRENİ İLACI BİRAKAN VARMİ ARANİZDA?

Arkadaslar ben sizo degilim ama sizofreni ilaci kullaniyorum cipralex 20mg ve rivotrille birlikte bu ilacin adi solian 100mg en dusuk miligramı bende cok dusunme hastaligi var herseyden cok fazla kaygilanip suphelenip dusunuyorum kendi kendime telkin vererek sesli kendimle konusuyorum örnek o öyleyse bu boyle su böyleyse bu böyle vs vs rahat ol gibisine kendimle knusuyorum kafama taktigim konulari cok asiri dusunuyorum overthinking deniliyor heralde buna asiri dusunme hastaligi ve ayriyetten panik atak anksiyete hastasiyim simdi ilaclari birakmaya basladim sizo ilacini ve rivotrili ceyrege dusurdum gene basladim dusuncelere kendmle knusmaya 2yildir kullaniyorum bu tarz ilaclar buarada artik kullanmak istemiyorum bu lanet seyleri duygusuz hissiz ot gibi yasamaktan biktim birsure sonra ilaclari birakip yoksunluk gecince eski neseli duygusal dingin halimi alirmiyim? Bunlar yoksunluk belirtilerimi sizce? Şizofreni ilacini birakip boyle zorlananlar sonra geciyor diyenler var mı aranizda? Off cok bunaldim 😥😥😥😥😥

ŞİZOFRENİ İLACI BİRAKAN VARMİ ARANİZDA?