Sağlık Neden çiş yaparken el parmak uçları sızlar? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar bu siz de olamayabilir ama oluyo bi doktordan duymuştum ama hatırlamıyorum nedenini Neden çiş yaparken el parmak uçları sızlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ca_nnnnnn Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl İlk senden duydum bunu bende bir rahatlama karında inme olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yaş ile alakalı olabilir ablam 0 49 Yorumla Soran 1 yıl Çok yeni bisey değil bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaş kaç Yorumla Soran 1 yıl 43 senin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 27 çişini yaparken ikiniyorsan ondan olabilir Yorumla Soran 1 yıl Yoo öyle bisey yok Yorumla Soran 1 yıl Neyse sağlıkçı denk gelir diye sordum sonra gören olur belki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olabilir Yorumla Soran 1 yıl Yani çok önemli degil ama merak işte Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evli misin Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hmm genelde daha alt yaşlar da insanlar kullanıyor burayı 43 yaş pek denk gelmiyor Yorumla Soran 1 yıl Öyle ama bisey sormam gerektiginde işe yarıyo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aktif kullanmiyorsun yani Yorumla Soran 1 yıl Yok her zaman burada degilim Yorumla Soran 1 yıl Sen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uzun zamandır aktif kullanmıyorum nadiren giriyorum Yorumla Soran 1 yıl İlk zamanlar gibi olmuyo zamanla sıkıcı olmaya başladı artık enteresan gelmiyo galiba Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne zamandır kullanıyorsun Yorumla Soran 1 yıl Tam hatırlamıyorum ki kaç yıl önce buldum sen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben ilk kullanmaya başladığım baya oldu biraz kullanıp ara verdim bu hesap da 2 yıllık falan sanırım ama son zamanlarda pek aktif değilim ara sıra giriyorum Yorumla Soran 1 yıl Bunu soru sormak için actim siliyorum burada olmak istemiyorum diye karar veriyorum ama daha önceki hesabı silmiştim ben de Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden burada olmak istemiyorsun Yorumla Soran 1 yıl Çünkü rahatsiz oluyorum galiba burada olmaktan 😶 abuk subuk paylaşımlar da oluyo görüş filan yapıp iyi vakit geçiremiyorum e sileyim bari diyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O konuda haklısın eskiden böyle değildi ama son zamanlar bir çok fake ve trol insan var pek sarmiyor Yorumla Soran 1 yıl Aynen öyle. Film önerin var mı yenilerde izlediğin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yakın zaman da film izlemedim desem yeni film Yorumla Soran 1 yıl Sevmezmisin yoksa vaktin mi olmuyo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Severim aslında da vakit olmuyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bir de öyle güzel film denk gelmedi son zamanlarda merak ettiğim Yorumla Soran 1 yıl Dimi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seni merak ettim ya Yorumla Soran 1 yıl Merak edecek bisey yok ya:) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ettiğime göre var demekki 😄 Yorumla Soran 1 yıl Emoji koymadım niye emoji olmuş o fdasd Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Konumuz emoji mi şimdi 😅 Yorumla Soran 1 yıl Merak etmek istiyorsan et karışamam 😶 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ediyorum söyle yapalım gizliden çıkayim bı mesaj at şu gizemi ortadan kaldıralım Yorumla Soran 1 yıl Hayır çıkmaa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden Yorumla Soran 1 yıl Konusmicam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sadece tanımak istedim merak uyandırdın Yorumla Soran 1 yıl Yook Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yemem seni korkma 😂 Yorumla Soran 1 yıl Olsun🙄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden bu kadar gizem Yorumla Soran 1 yıl Kendimi tanıtmak istemiyorum bu çok normal bence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hak veriyorum evet de yüz yüze değil netice de sadece mesaj Yorumla Soran 1 yıl Bu hikayenin sonu iyi bitmiyo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne olabilir ki en fazla Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. ıkınıyorsundur 0 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% 1 yıl Sağlık konusunda 899 cevap paylaştı. Bende de oluyor o 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ne alaka 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sende oluyor mu peki Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasıl ya ilk defa duydum Yorumla Soran 1 yıl Olabilir yasanadiğin için Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hep mi oluyor Yorumla Soran 1 yıl Cogunlukla Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Doktora git Yorumla Soran 1 yıl Ciddi biseymidir bilmiyorum ki belki normaldir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Belkide ama git görün Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İlk senden duydum bunu bende bir rahatlama karında inme olur
Öyle bişey mi oluyomus
Yaş ile alakalı olabilir ablam
Çok yeni bisey değil bilmiyorum
Yaş kaç
43 senin
27 çişini yaparken ikiniyorsan ondan olabilir
Yoo öyle bisey yok
Neyse sağlıkçı denk gelir diye sordum sonra gören olur belki
Olabilir
Yani çok önemli degil ama merak işte
Evli misin
Hayır
Hmm genelde daha alt yaşlar da insanlar kullanıyor burayı 43 yaş pek denk gelmiyor
Öyle ama bisey sormam gerektiginde işe yarıyo
Aktif kullanmiyorsun yani
Yok her zaman burada degilim
Sen
Uzun zamandır aktif kullanmıyorum nadiren giriyorum
İlk zamanlar gibi olmuyo zamanla sıkıcı olmaya başladı artık enteresan gelmiyo galiba
Ne zamandır kullanıyorsun
Tam hatırlamıyorum ki kaç yıl önce buldum sen
Ben ilk kullanmaya başladığım baya oldu biraz kullanıp ara verdim bu hesap da 2 yıllık falan sanırım ama son zamanlarda pek aktif değilim ara sıra giriyorum
Bunu soru sormak için actim siliyorum burada olmak istemiyorum diye karar veriyorum ama daha önceki hesabı silmiştim ben de
Neden burada olmak istemiyorsun
Çünkü rahatsiz oluyorum galiba burada olmaktan 😶 abuk subuk paylaşımlar da oluyo görüş filan yapıp iyi vakit geçiremiyorum e sileyim bari diyorum
O konuda haklısın eskiden böyle değildi ama son zamanlar bir çok fake ve trol insan var pek sarmiyor
Aynen öyle. Film önerin var mı yenilerde izlediğin
Yakın zaman da film izlemedim desem yeni film
Sevmezmisin yoksa vaktin mi olmuyo
Severim aslında da vakit olmuyor
Bir de öyle güzel film denk gelmedi son zamanlarda merak ettiğim
Dimi
Seni merak ettim ya
Merak edecek bisey yok ya:)
Ettiğime göre var demekki 😄
Emoji koymadım niye emoji olmuş o fdasd
Konumuz emoji mi şimdi 😅
Merak etmek istiyorsan et karışamam 😶
Ediyorum söyle yapalım gizliden çıkayim bı mesaj at şu gizemi ortadan kaldıralım
Hayır çıkmaa
Neden
Konusmicam
Sadece tanımak istedim merak uyandırdın
Yook
Yemem seni korkma 😂
Olsun🙄
Neden bu kadar gizem
Kendimi tanıtmak istemiyorum bu çok normal bence
Hak veriyorum evet de yüz yüze değil netice de sadece mesaj
Bu hikayenin sonu iyi bitmiyo
Ne olabilir ki en fazla