Bacağımda kist var diye ameliyat olacağım çok korkuyorum hayatımda ilk defa ameliyat olacağım ameliyattan sonrasında daha çok korkuyorum ağrım çok olur diye dayanamazsam diye
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben oldum ilk ameliyatimi 7 8 yaşlarımda sonrakini 12 13 felan şuanda yine olmam lazım😔
Ne ameliyatı oldun
Kasık fıtığı 😔
Ay geçmiş olsun her ameliyatın zorluğu var ama benimki kemik diye ekstra korkuyorum
Kasık fıtığının yanında testisimin biri karnıma çıkmış ilk ameliyatimda onu indirdiler ayreten bu yaşlarda ameliyat olan birinin çektiği acı sizinkinde daha fazla çocuktum daha
Haklısın anlıyorum ben bademcık olmuştum onda bile acı çektim doğru o yasalarda zor
her şey beni buluyor zaten ama şükür ediyorum daha kotusude var herneyse sizin ameliyatiniz jedir
Kemiğimde kaç yıldır kalçada ödem var diye biliyordum beş senedir baktım hiç geçmiyor doktora gittim bu iyi huylu bir kist ufak ama zarar veriyor sana aksama yapıyor alınsa iyi olur dedi bende alınsın o zaman dedim kabul ettim ama korkuyorum ya daha kötü olursa acısı diye
Ameliyattan cikicna bı yirmi dakika felan vücudun kesildiği için agriyiro ama ağrı kesici vuruyorlar serum ile ondan sonra ağrı kesiliyor Allah kolaylık versin ablam
Çok saol sana da çok geçmiş olsun inşallah en hafif şekilde geçiririz
Yok ben olmuyorum arada ağrı geliyor onun harici sıkıntı yok ben olmak istemiyorum aslidna 13 14 yaşında doktor bir daha olmam herektigini söyledi ama olmak istemedim
Olmasi zaruriyse olmamandan korkmalısın
Nasıl yani
Olmazsan hayatını olumsuz etkileyecek birsey varsa olursun belki bir kaç gün acı hissedersin sonra geçer gider ama ameliyat olmayıp sonra daha kötü olmandan daha iyidir
Evet kist ayağımda hafif aksama yapıyor kemiğimi zayıflatıyor olsam kaç ay yatarım belki ama sonra geçer diye ümit ediyorum yine de korkum geçmiyor işte
Korkutan şey nedir? Acı mı?
Bacağımdaki kist hem acı hemde sonraki süreç tekrar düzgün yürümek istiyorum bu konuda çok yaram var ben normalde umursamıyordum bir gün erkek arkadaşım sen neden aksıyor gibisin ama böyle kötü şekilde söyledi ondan sonra benim psikolojim çok bozuldu doktor doktor gezmeye başladım
Yaaa üzüldüm.
Acikcasi bazı seyler korkunu koruklesede üstüne gitmelisin. Mesela bazen en ufak bir umut varsa siki siki sarılıp hareket etmende fayda var. Hiç birsey yapmayınca hayat kaliten düşüyorsa yüksekltmek için korkunun üzerine gitmekte fayda var.
Doktor ümit verici konuşuyor mu
Doktora söyledim bu hareket kısıtlığım geçer mi düzelir mi dedim evet geçer dedi o kist ödem yapıyor o engel oluyor dedi kist alınırsa ödemde geçecek dedi umudum olsa bile malasef bana yaşattığı bu şeyleri unutmam mümkün değil hep aklımda
Kendini kötü hissetme lütfen. Amwliyatini ol hayatına odaklan. Birisi birsey demis diye kendine yüklenme. Üzülmek yerine sorunu çözüme enerjini harca daha iyi.
İnşallah ameliyatin başarılı geçer ve iyi olursun
İnşallah doğru diyorsun ama nasıl desem sanki bu sorun yüzünden her şey oldu gibime geliyor öyle belli olan bir şey değildi kendisi takıntılıyfı sen bir yere mi vurdun neden aksıyorsun gibi şeyler deyince çok şaşırmıştım şonra ayrıldım ben kendisi sen yatalak ol ben yine senden vazgeçmem dedi bıraktım sonra bir barışma oldu aylar sonra bu seferde kendi ben şu an kimseyi istemiyorum dedi bitti
Ama benim aklımda sadece o an kaldı belki gerçekten dediği gibi başka sebep olsa bile ben hep sanki o yüzden gibi hissetttim
Açıkçası bitmiş olması bence daha iyi olmuş. Gezegin tekiymiş soylediklerini bile düşünmeye değmez bence
Evet belki başkası olsa umrunda bile olmaz yani sonuçta sakat değilsin bacağın yerinde ama çok garipti sonradan gelse bile olmam artık hayat bu o kişiyle evli olduktan sonra bir şey olsa yüne aynı şeyler olur hayat hep güllük gülistanlık değil
Akıllı kızsın vesselam 😀 Bu devirde dış görünüşe ya da paraya pula çok bakıyorlar ama esas bakmaları gereken şey ahde vefa var mı yok mu karakteri nasil o olmalı.
Canını sıkma. Onun soylediklerini unut gitsin
İşin garibi dış görünüş olarak onun üstünde biriyim ben onun tipine bakmadım o zaten bana baktı ondan benleymiş ben baksaydım olmazdım * işte hayat
Doğrudur 🙂
Korkma bişey olmaz
Siz oldunuz mu hiç
Evet
Çok Ağrı oluyor mu sonrasında çıkarken