Arkadaşlar merhaba. Gözlerimde bazenleri yabancı cisim varmış hissi, kaşıntı, ve hafif sulanma oluyor. Ama bu belirtiler mesela gün içinde 2 3 kez 2 3 saniyelik olup geçiyor. Mesela şuanda gözümde hiçbir belirti yok ama işte son 2 haftadır ara ara kendini hatırlatıyor. Şuanda gözümde hiçbir belirti olmasada.. Sizce bir sorun olur mu?
Güncellemeler
1 yıl
Sizce ne yapsam?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kuruluktan da oluyor gözlük kullanıyorsan bilgisayara bakıyorsan. Suni göz yaşı damlaları var onlardan damlat iyi geliyor 🌸
Gözlük ya da lens kullanmıyorum fakat bilgisayara ve telefona biraz fazla bakıyorum. Göz kuruluğu olabilir miyim?
Olabilir dediğim gibi damla dene bakalım genelde iyi geliyor
Yardımın için teşekkürler. Peki sence doktora gitsem mi damlayı doktor kontrolünde mi kullansam yoksa direkt kendim mi alayım
Eczaneler de suni göz yaşı damlaları var onlardan bakıp al bir zararı yok geçmezse muayeneye gidersin. Tabi tercih senin 😊 rica ederim iyi akşamlar
Kurumuş ya da kirpik diplerinde iltihap oluşmuş olabilir go to doctor 😉
Doktora gitsem mi gitmesem mi diye kararsızdım ama ne olur ne olmaz diye gidiyim dimi yinede. Çünkü mesela şuanda hiçbir belirti yok gözümde ama ara ara kendini 1 2 dk gösterip yine gidiyor o belirtiler çok sık olmuyor
Kirpik dibi iltihabı diye düşünüyorum gözlerine bir şey düşüyor gibi açıp kapatınca
Aynen aynen mesela gözümün içine kirpik ya da kum tanesi kaçmış gibi his oluyor. El fenerini gözüme tutup bakıyorum halbuki hiçbir şey yok. Zaten 2 3 dakika sonra batmada geçiyor.
Kirpik dibi iltihabıysa kendiliğinden geçer mi yoksa doktora gitsem mi.
Bu arada teşekkürler yardımın için
Damla veriyor krem falanda verebilir
Batma oluyor yani dimi
Ona batma mı deniyor emin değilim ama şöyle oluyor, mesela gözümün içinde sanki kirpik ya da kum tanesi varmış hissi oluşuyor. Hatta aynaya bakıyorum iyice el fenerini açıp gözüme tutup bakıyorum gözümde hiçbir şey yok. Sonra 2 3 dakika sonra o his geçiyor ama sonraki gün yine o his oluyor yine 1 2 dkde geçiyor ara ara kendini gösteriyor bu belirtiler
Arpacık falan gibi belirti var mı? Yoksa da bir hastaneye git
Bazenleri