Dün;
Tansiyonun Büyüğü 16
Küçüğü 10
Kalp atışım da 160 dı...
Zorla hastaneye gittik kalp doktoruna gitmemi söyledi neden acaba? Sol kolum uzun zamandır ağrıyor geçmiyor deli olacam
Tansiyonun Büyüğü 16
Küçüğü 10
Kalp atışım da 160 dı...
Zorla hastaneye gittik kalp doktoruna gitmemi söyledi neden acaba? Sol kolum uzun zamandır ağrıyor geçmiyor deli olacam
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sol kol ağrısı zaman zaman tembellikten olabilir genellikle her işimizi sağ kolla yaptığımız için sol kol uyuşma söz konusu olabilir ağrılara sebebiyet verebilir zaman zaman sol kolunda kullanmanı tavsiye ediyorum
Kalp doktoruna git
Bişey çıkmazsa? Yine rezil olcam
Bişey çıkmazsa psikiyatri ye git
Zaten panik atağım vardı
Ama herşeyi panik atağa bağlamak istemiyorum belkide sıkıntı varr çünkü kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum geçmiyor
Belli panik atağın var daha önce de tansiyon sorusu yazdın sürekli kendini dinliyorsun şuramda hastalık mı var kalbimde bişey mi var. Burdan anlaşılıyor panik atak hastasısın
Ya biliyorum da tansiyonum. neden kokadar yükseldi o zaman
Tansiyon korkuttu zaten sol kolumun ağrısına dayanıyordum
Koşarken de tansiyon yükselir böyle düşün sen oturduğun yerde kendini sürekli biyerden biyere kaçıyor gibi hissettiğin için nabzın ve tansiyonun yüksek.
Hmm haklı olabilirsin🥺
Tansiyon öyle kolay mı yükseliyor
Tabi kide koşarken ölçsen 180/90 çıkar normal bişey bu
Büyüğü önemli değil de küçüğü önemli işte küçük 8 üstü tehlikeli zaten belirtiler oldu yüzüm kızardı ateş bastı kulağımın içinde sanki kalp gibi bişey vuruyordu sol kolum ağrımaya başladı kalp çarpıntım oldu bayilacak gibiydim yani yüksekti şekerim de çıkmamış iki tabak pasta yedim diye çıktı diye düşündük ama şekerim 130du normal
130 pasta sonrası normal
Evet doktor dedi zaten tatlı yemesine rağmen şeker çok iyi şekerden dolayı olmamış neden oldu
Çok kafaya takıyorsun neden oldusu yok vücut böyle çalışır 1 kilo baklava ye 170 e çıkar şekerin bu normal bişey takma kafaya sakin ol
Peki teşekkür ederim panik yapmicam💕
Sadece ölmek istemiyorum
Korkma panik ataktan kimse ölmemiş dr a git terapi al iyileşirsin merak etme