Güncellemeler
1 yıl
Teşekkür ediyorum
Çar, 30 Eki 21:17
Süper bir soru sordun Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! Otizmli biriyle evlenir miydin?
Çar, 30 Eki 21:17
Süper bir soru sordun Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! Otizmli biriyle evlenir miydin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
aşıksam evlenirim tabi ki de
Çok zor bir soru asla düşünmeden konuşmam büyük konuşmakta istemem Rabbim ne derse o derdim
Eğer iki taraf da birbirini anlayışla destekliyorsa, neden olmasın? Herkesin sevgiye ve mutluluğa ihtiyacı var.” Ama ilerde ne gibi sıkıntılar olur hiç bilmiyorum bu kafa karıştırıcı? Hiçbir zaman büyük konuşmamalıyız. Hayat bize sürprizlerle dolu
Amenna kardeşim Rabbim kime ne verir bilemeyiz yağmurdan kaçar doluya tutulursun aman dilin kemiği yok korkarım
Merhabalar hanımefendi
Özellikle bazı durumlarda otizmli insanlar bizden daha iyi olduğu ortadadır, eğer seviyorsam hastalığı, problemi hiçbir şey önemli değildir evlenirim.
onu koruyup kollayabilecegime aklim kesse hic dusunmem
Çok saf , temiz kalpli mi oluyorlar?
egitimlerine bagli kotu bi ailede saldirgan iyj bi ailede cok iyi
Hayır, zaten bebek gibiler eş olmasını nasıl beklersiniz
Hayır, kendime ve eşime farklı birer insanmışız gibi sürekli hatırlatmak kırıcı ve üzgün olabilirdi. Bunu ona yapamam.
Otizmli biriyle sağlıklı birisi zaten evlenmez bu bir hastalık ancak kendi gibi olanlarla evlenirler
Düzelmiş ama başarılı okulunu bitirmiş mesleğini eline aldıysa peki?
Kesin bir tedavisi yok ki çoğu Ölene kadar öyle hayatlarına devam ediyolar düzelse belki evlenebilirim
O zaman otizmli birini bulacaklar
Maalesef öyle oluyo çoğu
Öyle birini sevdiysen çok yorulursun bakıcısı gibi olursun hayatı kendine zindan etme
Hayır. O kadar iyi kalpli biri değilim.
Evet evlenirim..
Hayir.
Kararın net olmalı her zaman?
Evet.
maalesef
Evlenmem
Kararın net ve ailene söyle
Söyledim onlarda istemiyor evlenmemi sşwğpsjxnnc